#HaidookExperience la Potcoava – editia a doua

Anul acesta vara a sosit parca mai repede, toti cei care lucram in turism am intrat deja in ritm si iata ca a sosit timpul pentru un nou infotrip organizat de Turism Market despre care vreau sa iti spun cateva cuvinte.

Astfel, in perioada 10-12 iunie Centrul de Echitatie Potcoava impreuna cu Haidook Summer Fest, in parteneriat cu Chateau Vartely, Art & Craft, Badsi si Turism Market organizeaza infotripul #HaidookExperience, eveniment dedicat bloggerilor, jurnalistilor si fotografilor.

De data aceasta este vorba de editia a doua a infotripului #HaidookExperience la Potcoava, eveniment de promovare a festivalului Haidook Summer Fest ce va avea loc in perioada 15 – 17 iunie 2018.

Festivalul Haidook Summer Fest a ajuns la editia a treia si a crescut frumos an de an. Daca in 2016 a durat o zi si au fost in jur de 1200 de persoane parteicipante, in 2017 festivalul a tinut 2 zile si i-au trecut pragul 3000 de persoane. In 2018 sunt asteptate 5000 de persoane in cele 3 zile ale festivalului.

Mai multe detalii in timp real despre festival gasesti pe siteul oficial, pe pagina de Facebook si pe evenimentul de pe Facebook.

Spre deosebire de anii trecuti cand am organizat infotripul pe perioada festivalului (vezi aici 2016 si 2017), anul acesta facem acest lucru cu cateva zile inainte de festival pentru a documenta pregatirile inainte de festival si pentru a petrece putin timp in liniste cu Miron Bococi – unul dintre cei mai cunoscuti dresori de cai din Europa. Miron a fost capul de afis la toate cele 3 editii ale festivalului #HaidookSummerFest si ma bucur sa vad ca vine in continuare cu caii sai si ofera de fiecare data elemente noi in spectacolele ecvestre pe care le sustine. Totodata in infotrip vom realiza o parte din programul turistic “Haidook Experience” pe care Centrul de Echitatie Potcoava il are pregatit pentru pasionatii de cai (numele ales al infotripului nu este astfel intamplator) – vom merge calare in munte si vom petrece o noapte in mijlocul naturii.

Ca sa iti faci o idee cum a fost la editia trecuta a infotripului (editie care a coincis cu festivalul) poti viziona clipul de mai jos.

In spatele organizarii festivalului si a infotripului sta centrul de echitatie Potcoava aflat in localitatea Runcu, judet Dambovita (la 120 km de Bucuresti) care, in decembrie 2015 cand si-a deschis portile, si-a propus sa dezvolte turismul ecvestru in aceasta zona total nedezvoltata turistic. Din 2015 pana in prezent interesul romanilor fata de turismul ecvestru a crescut iar Potcoava a ajuns unul dintre liderii pietei. Pe langa cei 13 cai blonzi din rasa Haflinger (cai de munte veniti din Austria si antrenati special pentru a fi potriviti pentru invatare), centrul de echitatie dispune si de o pensiune cu 13 camere, de un restaurant ce serveste mancare proaspata si sanatoasa, de un mic centru SPA, de un foisor si de un loc de joaca pentru copii. Daca ne citesti de ceva vreme cred ca ai vazut si alte materiale despre ei pe siteul nostru (cum a fost interviul acesta si acesta si workshopul de turism de nisa pe care l-am avut in martie 2017).

Revenind la infotrip ma bucur sa anunt o echipa frumoasa de participanti si anume (ordinea este alfabetica):

Alina, Florin, Ionut si Andrei GheorghiescuFamilia Hai Hui

Calin StanCalinStan.com si TheDrone.ro

Carmina NitescuTurism Market si Travel with a Smile

Catalin GruiaNational Geographic

Marcela si Viorel NastasaCalatorii de weekend

Roxana Toma, Marian Rosu si Tudor RosuTarancuta Urbana

Acestea fiind spuse te invit sa ne urmaresti online in perioada 10 – 12 iunie 2018 in social media (vom folosi hastagurile #HaidookExperience, #HaidookSummerFest in principal insa poti urmari si #Potcoava, #ChateauVartely, #RomanianArtandCraft) si, daca nu ai planurile facute pentru 15 – 17 iunie te invit la festival.

Iata la ce sa te astepti de la editia aceasta a festivalului:

Festivalul “Haidook Summer Fest” este dedicat iubitorilor de cai si natura si, in cadrul acestuia, te vei putea bucura de un concurs de working equitation, de spectacolul lui Miron Bococi – numit si “magicianul de cai”, al lui Denis Stefan – actor si iubitor de cai, de reprezentatia organizata de Scoala BateSaua , de spectacolul pus in scena de Basme cu cai si de de tot felul de activitati pentru copii. Mai multe detalii despre festival gasesti aici.

O vara frumoasa iti doresc si ne vedem la festival!

Tags : Carmina Nitescuhaidook summer festinfotriporganizare evenimentePotcoava Mountain Hideaway
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response