Turism Market Insider: Episodul 39 – User experience in turism (interviu Eugen Potlog)

“Daca nu esti online nu existi” spune zicala.

Suntem in 2017 si acest “online” a capatat de-a lungul anilor o conotatie noua. A fi “online” nu se mai reduce la “a avea un site bine pus la punct ci termenul a luat amploare, clientii cautand “online” atat pe siteurile companiilor cat si in retelele de social media si pe diferite alte siteuri unde pot obtine informatiile de care au nevoie.

Cu toate acestea, “site-ul unei companii” ramane “cartea de vizita” a acesteia. Daca vrei ca potentialul client care ajunge la tine pe site sa iti devina client trebuie sa ai grija sa ii dai informatiile pe care le cauta la nu mai mult de 3 click-uri distanta. Trebuie sa te asiguri ca acel potential client care a ajuns la tine pe site are o adevarata “experienta” pozitiva pe siteul companiei tale.

Episodul de astazi al Turism Market Insider este dedicat “user experience”, adica “experientei utilizatorului” atunci cand vine vorba de site-uri de turism. Astazi stau de vorba cu Eugen Potlog din partea companiei UX Studio despre cum ar trebui sa fie site-urile de turism (ale agentiilor de turism si ale unitatilor de cazare) daca vrem sa oferim clientilor nostri o adevarata experienta atunci cand ajung pe siteul nostru.

Daca ai intrebari suplimentare pe Eugen il gasesti la celalalt capat al emailului eugen@uxstudio.ro. Scrie-i si se va bucura sa iti raspunda in cel mai scurt timp.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com, gazduire – UX Studio.

Tags : agentie de turismCarmina Nitescucompanii de turismspecialisti in turismturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

1 Comment

  1. se pare ca diversele doemnii de activitate au inceput sa constientizeze cat de important este mediul online si merita sa directionezi bugetul si catre marketingul digital

Leave a Response