Carmina Nițescu

IMG_7771

Carmina Nițescu  – Consultant de business, marketing, comunicare și social media în turism

Cu o experiență de 14 ani, sunt antreprenor în turism iar în ultimii 7 ani am lucrat cu companii de turism că și consultant de dezvoltare de strategii de marketing, comunicare și social media.

Dețin multiple certificări în turism, leadership, business și comunicare, acestea conferindu-mi cadrul cel mai potrivit pentru a îmbina cunoștințele dobândite cu experiența acumulată și ofer sevicii ireproșabile companiilor cu care lucrez.

Colaborez cu companii de turism precum agenții de turism, touroperatori, unități de cazare, asociații de turism, dar și cu companii din domenii conexe turismului precum restaurante, cafenele, centre SPA, furnizori de activități de agrement.

Creez concepte de călătorie, precum: #GreekExplorer, #RomaniaAutentica, #FotoExpeditia, #PovestiCuScortisoara, #CalatoriiCulinare, #TravelCaffe, #DeltaExplorer (proiect ce a câștigat Locul 2 la categoria Special Projects în cadrul eTravel Awards 2017 si eTravel Awards 2018), #HorseRidingAdventure (proiect ce a câștigat Locul 3 la categoria Special Projects în cadrul eTravel Conference 2018).

Cariera mea în turism a început în 2006, moment în care am deschis și am dezvoltat o agenție de turism. A fost o perioadă de care îmi amintesc cu plăcere, o perioadă în care știu că am construit ceva frumos și am învățat o mulțime de lucruri. Este perioada de care îmi amintesc cu cel mai mult drag atunci când privesc înapoi.

În perioada februarie 2011-mai 2013 am făcut parte din una din cele mai bune echipe de turism din România, TUI TravelCenter – Eurolines (actual Dertour în România), locul în care am învățat ce înseamnă lucrul în echipă și cât de importantă este munca fiecărei persoane pentru reușită.

Din mai 2013, după 8 ani de lucrat în agenții de turism, am pornit pe calea antreprenoriatului. Este o provocare pentru mine și un vis realizat!

Astăzi fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer și coach, organizez evenimente tematice atât în cadrul proiectelor proprii cât și pentru alte companii. Pe lângă toate acestea călătoresc cât de mult pot și scriu impresiile de călătorie pe blogul TravelWithaSmile.net.

Viața mea s-a schimbat foarte mult de când am pornit pe calea antreprenoriatului si am acumulat o experiență și mai bogata datorita faptului că lucrez cu oameni diferiți din industria turismului.

Vreau să îți ofer și ție puțin din experiența mea și să te inspir să faci lucruri cât mai creative și de succes de aici înainte, lucruri care să te ajute să crești businessul pe care îl ai sau la care ești angajat.

Astfel, poți urmări articolele pe care le scriu constant pe TurismMarket.com sau, dacă dorești să apelezi la serviciile de consultanță de business sau la cele de organizare de evenimente ma poti contacta pe email carmina@turismmarket.com sau la telefon 004 0745 310 811.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescu

6 Comentarii

 1. Dear Mrs. Nitescu ,

  In Business the terminology SMART is total different as what you mention.
  SMART:

  Seriozitate Specific.
  Munca Measurable.
  Ambitie Attainable.
  Respect Reasonable.
  Talent Traceable.

  As long as you do not use this in business to set your goals , you never will be successful.

  Romania has a lot of potential in tourism, but as long as you will do it your way , you never will be successful attracting foreign tourists.

  Have a nice day.

 2. Ed, I know what SMART means in Business. What you saw in one of my previous articles is something else. It was a travel conference that used different words for different purpose.

 3. Stimata D-ra Nitescu.
  Ma intereseaza un job sau colaborare in cadrul companiei dvs.
  Daca este posibil, va rog sa ma anuntati sau eventual sa imi dati o adresa de e-mail, pentru a va trimite cv-ul meu. Va ofer numarul meu de telefon si adresa de e-mail: Iulian Sarpe, nr. 0745.513.188, iulian.sarpe@gmail.com
  Astept un raspuns din partea dvs.
  Va multumesc.
  O zi buna.

Leave a Reply