Carmina Nitescu

IMG_7771

Carmina Nitescu  – Consultant de business, marketing, comunicare si social media in turism

Cu o experienta de 13 ani, sunt antreprenor in turism iar in ultimii 6 ani am lucrat cu companii de turism ca si consultant de dezvoltare de strategii de marketing, comunicare si social media.

Detin multiple certificari in turism, leadership, business si comunicare, acestea conferindu-mi cadrul cel mai potrivit pentru a imbina cunostintele dobandite cu experienta acumulata si ofer sevicii ireprosabile companiilor cu care lucrez.

Colaborez cu companii de turism precum agentii de turism, touroperatori, unitati de cazare, asociatii de turism, dar si cu companii din domenii conexe turismului precum restaurante, cafenele, centre SPA, furnizori de activitati de agrement.

Creez concepte de calatorie, precum: #GreekExplorer, #RomaniaAutentica, #FotoExpeditia, #PovestiCuScortisoara, #CalatoriiCulinare, #TravelCaffe, #DeltaExplorer (proiect ce a castigat Locul 2 la categoria Special Projects in cadrul eTravel Awards 2017 si eTravel Awards 2018), #HorseRidingAdventure (proiect ce a castigat Locul 3 la categoria Special Projects in cadrul eTravel Conference 2018).

Cariera mea in turism a inceput in 2006, moment in care am deschis si am dezvoltat o agentie de turism. A fost o perioada de care imi amintesc cu placere, o perioada in care stiu ca am construit ceva frumos si am invatat o multime de lucruri. Este perioada de care imi amintesc cu cel mai mult drag atunci cand privesc inapoi.

In perioada februarie 2011 – mai 2013 am facut parte din una din cele mai bune echipe de turism din Romania, TUI TravelCenter – Eurolines, locul in care am invatat ce inseamna lucrul in echipa si cat de importanta este munca fiecarei persoane pentru reusita.

Din mai 2013, dupa 8 ani de lucrat in agentii de turism, am pornit pe calea antreprenoriatului. Este o provocare pentru mine si un vis realizat!

Astazi fac consultanta de business, marketing, comunicare si social media pentru companiile de turism, sunt trainer si coach, organizez evenimente tematice atat in cadrul proiectelor proprii cat si pentru alte companii. Pe langa toate acestea calatoresc cat de mult pot si scriu impresiile de calatorie pe blogul TravelWithaSmile.net.

Viata mea s-a schimbat foarte mult de cand am pornit pe calea antreprenoriatului si am acumulat o experienta si mai bogata datorita faptului ca lucrez cu oameni diferiti din industria turismului.

Vreau sa iti ofer si tie putin din experienta mea si sa te inspir sa faci lucruri cat mai creative si de succes de aici inainte, lucruri care sa te ajute sa cresti businessul pe care il ai sau la care esti angajat.

Astfel, poti urmari articolele pe care le scriu constant pe TurismMarket.com sau, daca doresti sa apelezi la serviciile de consultanta de business sau la cele de organizare de evenimente ma poti contacta pe email carmina@turismmarket.com sau la telefon 004 0745 310 811.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

6 Comentarii

 1. Dear Mrs. Nitescu ,

  In Business the terminology SMART is total different as what you mention.
  SMART:

  Seriozitate Specific.
  Munca Measurable.
  Ambitie Attainable.
  Respect Reasonable.
  Talent Traceable.

  As long as you do not use this in business to set your goals , you never will be successful.

  Romania has a lot of potential in tourism, but as long as you will do it your way , you never will be successful attracting foreign tourists.

  Have a nice day.

 2. Ed, I know what SMART means in Business. What you saw in one of my previous articles is something else. It was a travel conference that used different words for different purpose.

 3. Stimata D-ra Nitescu.
  Ma intereseaza un job sau colaborare in cadrul companiei dvs.
  Daca este posibil, va rog sa ma anuntati sau eventual sa imi dati o adresa de e-mail, pentru a va trimite cv-ul meu. Va ofer numarul meu de telefon si adresa de e-mail: Iulian Sarpe, nr. 0745.513.188, iulian.sarpe@gmail.com
  Astept un raspuns din partea dvs.
  Va multumesc.
  O zi buna.

Leave a Reply