Job-urile lunii în turism: iunie 2022

Luna iunie vine cu posturi noi în industria de turism atât în București, cât și în Constanța, Iași, Timișoara, dar și remote.

Job-Uri În București

Agent de turism outgoing, București – Atlantic Tour
(Full time)

Una dintre cele mai longevive și dinamice agenții de turism, prezentă pe segmentele incoming, extern, corporate și leisure, caută să angajeze o persoană pentru postul Agent de turism outgoing.

Persoana căutată are experiență de minimum 2 ani în domeniul turismului / eventual pe o poziție similară (in lipsa experienței, sunt bineveniți și candidații absolvenți de studii superioare, dornici să învețe și să acumuleze cunoștințe de la profesioniști), să cunoască limba engleză la nivel avansat (scris și vorbit), orice altă limba străină cunoscută reprezintă un avantaj.

Responsabilitățile aferete jobului: gestionarea comunicării cu clienții agenției, rezervările de servicii externe pentru clienții leisure sau corporate ai agenției în platforme online dedicate B2B, asigurarea și dezvoltarea legăturii cu partenerii externi ai agenției, urmărirea derulării programelor turistice pentru asigurarea calității serviciilor oferite.

Se oferă salariu 4200 lei/luna net + bonuri de masă (valoarea maximă legală) + bonus.

Programul de lucru este Luni-Vineri, 09:00 – 17:00. Majoritatea timpului se lucrează de la birou; după perioada de acomodare, este posibil lucrul de acasă în anumite zile.

Dacă ți se potrivește accest job trimite CV-ul tău la: madalina@atlantic.ro / office@atlantic.ro

Business Development Manager, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un grup de firme cu peste 17 ani de activitate, o persoană pentru postul Business Development Manager.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență un vânzări într-o agenție de turism, este orientată spre client, rezultate și dezvoltare continuă, are bune abilități de comunicare si este atentă la detalii.

Se oferă salariu 4500 lei net + 50% din comisionul agenției pentru vânzările realizate pe clienții proprii, în condițiile în care se atinge un volum minim de vânzări; Posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională;
Posibilitatea de a merge în infotripuri în destinațiile promovate de companie; Beneficii suplimentare: mașină de serviciu, laptop, telefon, asigurare de sănătate. Program de lucro lui-vineri 09:00 -17:30

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist Producție Pachete, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie de turism cu peste 18 ani de activitate, o persoană pentru postul Specialist Producție Pachete.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență pe un post similar, are dezvoltat simțul responsabilității, inovația, este orientată spre client, are abilități de orientare spre soluții și abilități de comunicare, este punctuală, eficientă, rapidă în luarea deciziilor, are abilități de negociere, rezistență la stres, este motivată să fie remunerată conform performanțelor înregistrate.

Se oferă salariu 5500 lei net/luna. program de lucru luni – vineri 09:00 – 18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist marketing turism, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie de turism cu peste 18 ani de activitate, o persoană pentru postul Specialist marketing turism.

Persoana căutată are experiență în marketing în turism și marketing online, foarte bune abilități de comunicare, cunoaștere a limbii române și a noțiunilor de marketing, are cunoștințe despre piață e-commerce din România, are experiență minimă de lucru cu platformele de email marketing.

Se oferă salariu 5000 lei net/luna.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist licitatii/ evenimente, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie de turism cu peste 18 ani de activitate, o persoană pentru postul Specialist licitatii/ evenimente.

Persoana căutată are studii superioare, capacitate de organizare, flexibilitate și adaptabilitate, capacitate de lucru în echipa, experiență în domeniul organizării de evenimente corporate/turism. Cunoașterea pieței turistice interne reprezintă avantaj.

Se oferă salariu 5500 lei net/luna.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie de turism cu peste 18 ani de activitate, o persoană pentru postul Agent ticketing.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în ticketing, diplomă Amadeus (constituie avantaj), excelente abilități de comunicare, mod de gândire orientat spre client și abilități de orientare către soluții.

Se oferă salariu 5500 lei net/luna. Program de lucru luni-vineri 09:00 -18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Account Payable Clerk, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi o persoană pentru postul Account Payable Clerk.

Persoana căutată trebuie să aibă experiență de lucru de minim 6 luni, să vorbească fluent limba engleză, să aibă studii superioare finalizate, să fie o persoană cu bune abilități de organizare și comunicare.

Se lucrează de luni până vineri cu începere între orele 8 și 10. Se oferă salariu motivant, tichete de masă și asigurare medicală.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie de turism cu peste 18 ani de activitate, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată are minim 2 ani experiență în domeniul turismului, studii superioare – specializarea turism/geografie, economie, cunoaste limba engleza la nivel mediu.

Se oferă salariu 4000 lei net/luna negociabil. Program de lucru luni-vineri 09:00 -18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Product Manager, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism touroperatoare care a reușit să se adapteze cerințelor pieței în contextul Covid19 și să transforme provocările în oportunități, o persoană pentru postul Product Manager.

Persoana căutată are experienta pe partea de Product Management/gestiune chartere.

Se oferă salariu 4500 – 5000 lei net/luna.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri remote/work from home

Agent de rezervari (lucru de acasa) – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un touroperator apreciat de angajati, clienti si furnizori, o persoană pentru postul Agent de rezervari.

Persoana căutată are experiență de lucru în introducerea datelor, are competențe avansate de Microsoft Office (Excel, Word, Adobe, navigare pe Internet) și viteză de tastare, are abilități excelente de comunicare, atât în română, cât și în engleză, are capacitatea de a înțelege, analiză, clasifică și introduce diferite informații despre hoteluri, este o persoană foarte organizată și știe să își prioritizeze task-urile, caută să își îmbunătățească în mod constant propria productivitate și viteză de lucru,
pune accentul pe calitatea muncii.

Se oferă salariu 2500 lei net/luna + bonus de performant. Program de lucru luni-vineri: 09:00 – 18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Contact Center Associate with Spanish – online travel agency (Work from home) – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene si OTA-uri, o persoană pentru postul Contact Center Associate with Spanish.

Persoana căutată cunoaste limba Spaniola și Engleză la nivel avansat, are abilități de comunicare și customer service, lucrează bine în Microsoft office, Outlook, Social Media. Experiență de lucru într-un mediu de ospitalitate internațional reprezintă avantaj. Experiență de lucru în BPO/Contact center reprezintă avantaj.

Se oferă salariu competitiv, training, oportunitati de crestere in cariera. Program de lucru luni-vineri: 10:00 – 19:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism back office (Work from home) – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism infiintata in 2018, o persoană pentru postul Agent turism back office .

Persoana căutată are studii superioare finalizate (de preferat in domeniul Geografie/Turism), experiență anterioară de minim 2 ani, cunoaște limba engleză la nivel avansat, are cunoștințe de touroperare chartere. atitudine deschisă și pozitivă, este orientată spre învățare și dezvoltare continuă, are abilități de comunicare și negociere, capacitate de analiză, planificare și urmărirea finalizării unei sarcini profesionale.

Se oferă salariu 3000 lei net + beneficii (inclusiv grilă de binusare 30% din comision), oportunitatea de promovare în cadrul firmei, vacanță cu tarife reduse pentru angajați.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-Uri În Constanța

Corporate Travel & Ticketing Consultant, Constanța– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism touroperatoare, o persoană pentru postul Corporate Travel & Ticketing Consultant.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență de minim 2 ani pe zona de account management (gestionare portofoliu clienți corporate), să aibă cunoștințe avansate de ticketing(Amadeus/Worldspan) de minim 2 ani, cunoștințe avansate organizare evenimente de tip corporate, cunostnte avansate de utilizare a sistemelor de rezervări hoteliere, rent a car, bilete de tren, asigurări medicale, cunoașterea limbii engleze la nivel avansat.

Se oferă asigurare medicală, ticket de masă, tarife preferențiale pentru vacanțele achiziționate, abonament Bookster, coffee/tea corner.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-Uri În Iași

Agent turism, Iași– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută și apreciată, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență de minim 1 an pe o poziție similară, să aibă studii superioare finalizate, să cunoască sistemele de rezervări specifice industriei, să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să cunoască în detaliu produsele turistice externe.

Salariul oferit: 3000 lei net și creste în funcție de experiență; bonus, training, infotripuri.
Program: luni-vineri 09:00 – 17:00, weekend liber, locație centrala.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-Uri În Timișoara

Agent de turism, Timișoara– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută și apreciată, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență de minim 3 ani pe o poziție similară, să aibă studii superioare finalizate, să cunoască sistemele de rezervări specifice industriei, să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să fie ordonată, organizată, punctuală și comunicativă.

Salariul oferit: 3000 – 4000 lei net în funcție de experiență; bonus, training, infotripuri.

Program: luni vineri, 09:00 – 19:00

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : cariera in turismCarmina Nitescujob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response