Vânzări și customer service în turism (curs interactiv)

 

Cui Se Adresează Cursul:

Cursul este dedicat exclusiv companiilor de turism (agenții de turism, unitati de cazare, restaurante, crame, asociații si fundații de turism, organizații de management al destinațiilor, etc) și include simulări de vânzări, exerciții practice și tehnici de vânzări ale serviciilor turistice (servicii turistice variate, specifice companiilor de turism).

Cursul se adresează celor care lucrează deja în companii de turism și care nu folosesc încă tehnici de vânzare eficiente și celor care doresc să lucreze în acest domeniu pe o poziție de vânzări.

Cursul se adresează proprietarilor și managerilor de companii de turism care doresc să își consolideze echipa cu oameni pregătiți pe partea de vânzări și caută să își pregătească echipa permanent.

Mă găsești pe email carmina@turismmarket.com și la telefon 004 0745 310 811.

Motive Pentru A Veni La Curs:

  • Cursul “Vânzări și customer service în turism” este un curs interactiv dedicat companiilor de turism (atât celor care lucrează de mai mult timp în această industrie cât și celor care intenționează să înceapă o carieră în acest domeniu)
  • Cursul este special creat pentru nevoile unui om de vânzări în turism și include exemple legate de vânzarea serviciilor turistice
  • Cursul este unul interactiv unde se pune accent pe interacțiunea cu cursanții și include exemple practice și simulări de vânzări
  • Cursul abordează tehnici de vânzări orientate spre client: ascultarea activă a clientului, descoperirea motivației de călătorie a clientului și a nevoii reale a acestuia, ofertarea și încheierea vânzării cu succes
  • Cursul îmbină cu succes tehnici de vânzări clasice cu tehnici de observare și cunoștințe de comunicare verbală și nonverbală
  • Cursul este unul complex: pe lângă acțiunea de “a vinde” este important să înțelegi și de ce nu vinzi (atunci când depui tot efortul să vinzi și totuși acest lucru întârzie să apară), cum să reacționezi când primești o “reclamatie” de la un client și cum să ajungi să îți fidelizezi clienții
  • Explorezi noi oportunități –daca până acum nu ai apelat la tehnici de vânzări vei avea acum ocazia.
  • Live Q&A – vei putea pune întrebări directe trainerului
  • BONUS – vei avea ocazia de a participa la o simulare de vânzări care să îl ajute pe viitor în aplicarea cu succes a tehnicilor învățate la curs

Trainer:

Carmina Nițescu – Consultant de business în turism,

Cu o experiență de 17 ani în turism, Carmina este antreprenor și în ultimii 11 ani a lucrat cu mai multe companii de turism că și consultant de business pe zona de poziționare în piață și dezvoltare a companiei, pregătire a personalului pentru relaționarea directă cu clientul și vânzări, marketing, comunicare și social media.

La cursul de vânzări și customer service Carmina va veni cu noțiuni de bază despre vânzarea de servicii turistice precum și cu tehnici noi de vânzări, metode de interpretare a nevoilor clientului și de servire a acestuia. Toate acestea îi vor ajuta pe agenții de turism care participă la curs să își dezvolte noi capacități de observare și comunicare cu clientul și vor întreprinde metode noi de relaționare cu clientul care le va garanta succesul în viitoarele vânzări.

Ce Spun Cei Care Au Participat La Cursurile Noastre:

“Un curs interactiv, ușor de urmărit, atent personalizat pe domeniul turismului. Foarte utilă și interesantă mi s-a părut partea de aplicații pe situații identificabile în viața de zi cu zi a unei agenții de turism.”

Viviana Basan – București

 

Mulțumesc pentru pentru tot. Am să încep prin a spune ce mi-a plăcut foarte mult la cursul din acest weekend:

1) faptul că a fost interactiv și că am putut intervenii atunci când eram nelămurită sau pur și simplu voiam să îmi spun părerea
2) faptul că a fost o atmosferă intimă și ai putut oferii atenție tuturor
3) informația a fost foarte bine structurată cu exemple pertinente ceea ce m-a condus pe mine personal la o conștientizare și evaluarea a modului de lucru.

Raluca Costică, Doit Travel

Cursul atinge capitole precum “Ce înseamnă vânzare”, “Primul contact cu clientul. Dezvoltarea relației cu acesta”, “Identificarea nevoilor clientului și recomandarea de produse și servicii conform acestora”, “Depășirea obiecțiilor”, Închiderea vânzării”, “Reclamațiile”, “Customer service și fidelizarea cleintilor”. Descrierea capitolelor complete o găsești aici.

Cursul de mai sus va fi customizat în funcție de cererea fiecărei companii în parte. Mă găsești pe email carmina@turismmarket.com și la telefon 004 0745 310 811.

Întrebări frecvente:

1. Cui se adresează cursul?
Companiilor de turism și domeniilor conexe: agenții de turism, touroperatori, unități de cazare, companii aeriene, asociații și fundații de turism, organizații de management ale destinației, restaurante, crame, cafenele, pub-uri.

2.Unde se poate organiza cursul?
Cursul se organizează la cererea directă a unei companii de turism și se poate ține în București sau în alte localităti din România, la o dată stabilită de comun acord cu fiecare companie în parte.

3.Există un număr minim și maxim de participanți?
Nu există un număr minim de persoane, cursul putând fi realizat chiar și cu un singur participant. Recomandăm însă ca la aceste cursuri să participe măcar 3-4 persoane dintr-o companie pentru a se putea crea un dialog între participanți și pentru ca aceștia să beneficieze mai mult de curs prin intermediul exercițiilor realizate. Ca și număr maxim recomandăm să nu se depășească 20 de persoane/sesiune de curs pentru că fiecare participant în parte să poate interacționa în termeni optimi atât cu trainerul cât și cu colegii.

4. Cât durează cursul “Vânzări și customer service în turism”?
Durata optimă a cursului “Vânzări și customer service în turism” este de 3 zile, interval orar 10-17 – la cerere cursul poate fi puțin scurtat, însă acest lucru poate fi stabilit numai la cererea expresă a companiei care solicita cursul și numai în cazurile în care numărul de participanți este foarte mic (1-4 persoane).

5.Cât costă cursul?
Tariful unei zile de predare pornește de la 400 euro. Tariful nu include TVA deoarece compania noastră nu este plătitoare de TVA. Tariful este facturabil și pentru fiecare curs în parte se va încheia un contract de colaborare.
Tariful cursurilor se calculează pe zi de predare și în funcție de numărul de participanți și se obține la cerere.
În cazul în care se solicită realizarea cursurilor în afara Bucureștiului la tariful cursului se adaugă cheltuieli de transport, cazare și masă ale trainerului, cheltuieli ce cad în sarcina beneficiarului – adică a companiei care solicită cursul.

6.Se oferă o acreditare participanților?
Cursul este gândit pentru aprofundarea cunoștințelor și nu reprezintă un curs de calificare într-o meserie anume. Cursul este realizat din perspectiva celor care lucrează în industria de turism, este un curs practic și nu teoretic, iar la final participanții vor primi o diplomă de participare.

Tags : #ConsultantaTMcariera in turismCarmina Nitescucompanii de turismmarketing si comunicare in turismspecialisti in turismtraining in turismvanzari si customer service in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response