Facebook for Tourism

Cui Se Adresează Cursul:

Cursul se adresează companiilor de turism, agențiilor de turism, touroperatorilor, unităților de cazare și a tuturor specialiștilor în turism și domenii conexe care doresc să aibă un om dedicat pe social media în companie.

Cursul se adresează celor care doresc să facă o carieră în social media în turism, acesta având o parte teoretică și una practică.

Cursul se adresează proprietarilor de business-uri în turism care doresc să afle cu ce anume îi ajută Facebook în activitatea lor, cum se pot promova și cum pot vinde pe acest canal de comunicare.

Mă găsești pe email carmina@turismmarket.com și la telefon 004 0745 310 811.

 

Motive Pentru A Veni La Curs:

  • Facebook for Tourism este un curs intensiv dedicat celor cu experiență redusă în Facebook și celor fără experiență
  • Facebook for Tourism este un curs nișat, adaptat la industria turismului (vom avea exemple concrete și campanii realizate în turism)
  • Afli de ce compania ta are nevoie să fie prezentă în social media prin intermediul Facebook
  • Afli cum poți promova serviciile companiei și cum poți vinde pe Facebook
  • Explorezi noi oportunități –daca până acum nu ai avut o prezență constantă în social media și în Facebook este timpul să afli care sunt avantajele unei astfel de prezente
  • Vei învăța cum să faci un plan editorial și cum să te ții de el
  • Vei învăța cum să lucrezi cu Facebook Ads eficient
  • Live Q&A – vei putea pune întrebări directe trainerului

 

Trainer:

Carmina Nițescu – Consultant de business în turism

Cu o experiență de 14 ani în turism, Carmina este antreprenor și în ultimii 7 ani a lucrat cu mai multe companii de turism ca și consultant pe zona de dezvoltare de strategii de marketing, comunicare și social media.

La cursul Facebook for Tourism Carmina va veni cu studii de caz și cu situații concrete de care s-a lovit pe parcursul timpului în companiile de turism cu care a lucrat în zona de social media.

 

Ce Spun Cursanții Noștri Despre Cursul Facebook For Tourism:

Probabil cel mai bun start în înțelegerea avantajelor și folosirea Facebook-ului pentru afacerea ta în turism.
Am invățat ce anume să urmăresc și cum să îmi planific activitatea pe Facebook. La finalul cursului am știut atât cum să comunicăm cât și cum să evaluăm rezultatele comunicării pe Facebook. Recomand cu mare încredere cursul Turism Market “Facebook for tourism”, atât pentru cei care au propria agenție, cât și celor care lucrează în turism. Vă va fi cu adevărat folositor.

Gena Maria Francu – Travel & Events Coordinator, Klever Travel, București

În cadrul Academiei Tourism Training of Trainers, organizat de ANTRIM pentru membrii asociației, am avut plăcerea de a fi instruiți de Carmina Nițescu, care a venit cu noi informații despre instrumentele Facebook pentru business și elaborarea de planuri editoriale. Cele două zile de training au adus un aer proaspăt pentru specialiștii din domeniul turismului receptor și i-a făcut să gândească “out of the box”.

Natalia Țurcanu, ANTRIM, Republica Moldova

“Folosesc Facebook de ani buni. Atât prin contul personal, cât și comunicând prin contul agenției de turism. Am venit la cursul Carminei cu gândul că este unul dedicat începătorilor și l-am “absolvit” cu bucuria că am discutat aplicat, am folosit studii de caz și exemple concrete și am învățat unii de la alții – participanți și traineri deopotrivă. Am apreciat toate materialele prezentate și mai ales “tips & tricks-urile” care ne vor ajuta să implementăm și să evaluăm comunicarea pe Facebook a brandului pe care îl reprezentăm și de care ne ocupăm. Au fost două zile interesante și utile, care mi-au depăsit așteptările. Am acumulat idei și informații pe care apoi abia așteptam să le implementez. “Facebook for Tourism” este un curs excelent și esențial pentru începători. Dar și un curs prin care Carmina reușește să ne ofere o nouă perspectivă asupra avantajelor pe care Facebook le poate oferi afacerii și/sau activitătilor noastre.”

Cristian Francu – CEO Klever Travel, București

Cursul începe cu câteva noțiuni introductive și cu o analiză a Social Media în România și continuă cu capitole precum “Companii de turism pe Facebook”, “Setari de bază și interpretarea statisticilor”, “Planificare editoriala” și “Facebook Ads”. Descrierea capitolelor complete o găsești aici.

Cursul de mai sus va fi customizat în funcție de cererea fiecărei companii în parte.

Mă găsești pe email carmina@turismmarket.com și la telefon 004 0745 310 811.

Întrebări Frecvente:

1. Cui se adresează cursul?
Companiilor de turism și domeniilor conexe: agenții de turism, touroperatori, unități de cazare, companii aeriene, asociații și fundații de turism, organizații de management ale destinației, restaurante, crame, cafenele, pub-uri.

2.Unde se poate organiza cursul?
Cursul se organizează la cererea directă unei companii de turism și se poate ține în București sau în alte localităti din România, la o dată stabilită de comun acord cu fiecare companie în parte.

3.Există un număr minim și maxim de participanți?
Nu există un număr minim de persoane, cursul putând fi realizat chiar și cu un singur participant. Recomandăm însă ca la aceste cursuri să participe măcar 3-4 persoane dintr-o companie pentru a se putea crea un dialog între participanți și pentru că aceștia să beneficieze mai mult de curs prin intermediul exercițiilor realizate. Ca și număr maxim recomandăm să nu se depășească 20 de persoane/sesiune de curs pentru că fiecare participant în parte să poate interacționa în termeni optimi atât cu trainerul cât și cu colegii.

4. Cât durează cursul “Facebook for Tourism”?
Durata optimă a cursului “Facebook for Tourism” este de 2 zile, interval orar 10-17 – la cerere cursul pot fi puțin scurtat, însă acest lucru poate fi stabilit numai la cererea expresă a companiei care solicita cursul și numai în cazurile în care numărul de participanți este foarte mic (1-4 persoane).

5.Cât costă cursul?
Tariful unei zile de predare pornește de la 400 euro. Tariful nu include TVA deoarece compania noastră nu este plătitoare de TVA. Tariful este facturabil și pentru fiecare curs în parte se va încheia un contract de colaborare.
Tariful cursurilor se calculează pe zi de predare și în funcție de numărul de participanți și se obține la cerere.
În cazul în care se solicită realizarea cursurilor în afara Bucureștiului la tariful cursului se adaugă cheltuieli de transport, cazare și masă ale trainerului, cheltuieli ce cad în sarcina beneficiarului – adică a companiei care solicită cursul.

6.Se oferă o acreditare participanților?
Cursul este gândit pentru aprofundarea cunoștințelor și nu reprezintă un curs de calificare într-o meserie anume. Cursul este realizat din perspectiva celor care lucrează în industria de turism, este un curs practic și nu teoretic, iar la final participanții vor primi o diplomă de participare.

Tags : cariera in turismCarmina Nitescufacebook for tourismmarketing si comunicare in turismtraining in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response