Gestionarea reclamațiilor și Fidelizarea clienților în turism (cursuri online)

În turism avem nevoie de oameni bine pregătiți și, pe lângă studiile de specialitate specifice industriei, este esențial ca angajații din industria noastră să se pregătească permanent, să știe să comunice cât mai bine cu clientul final, să îi identifice nevoile corect și să fidelizeze clienții.

Cu atât mai mult în contextul în care încă ne aflăm în perioada pandemiei Coronavirus, când restricțiile de călătorie sunt la tot pasul, iar clienții sunt mai predispuși la a întâmpina situații delicate.

Cum multe dintre abilitățile de comunicare, relaționare cu clientul și vânzare se dobândesc în timp lucrând în domeniu, acestea nefiind incluse în studiile de specialitate făcute inițial, Turism Market vine în întâmpinarea nevoilor companiilor de turism cu două cursuri de perfecționare și anume:

1. Gestionarea reclamațiilor și a situațiilor speciale în turism

2. Fidelizarea clienților în turism

Data: la alegerea ta
Locația: online
Cost participare 1 curs: 600 lei/curs/persoană
Cost participare pachet 2 cursuri: 960 lei/2 cursuri/persoană

Marele avantaj al cursurilor este că acestea nu impun prezența ta într-un anumit loc într-o anumită zi și la o anumită oră ci le poți face atunci când ai tu timp și chef să înveți lucruri noi. După ce vizionezi videoclipurile cu partea teoretică, te invit să îmi scrii pe adresa carmina@turismmarket.com pentru a stabili de comun acord în ce zi și la ce oră este potrivit să avem discuțiile live online.

Ce includ cursurile + mod de desfășurare

Cursurile sunt dedicate companiilor de turism, se desfășoară online și sunt formate din câte două părți fiecare:

 • un videoclip cu partea teoretică (vei primi acces cu adresa de email de îndată ce achiziționezi cursul)
 • o ședință de consultanță de 1 oră ce se va desfășura live online într-o zi și la o oră stabilite de comun acord, după ce ai vizionat videoclipul cu partea teoretică menționat mai sus (ședința poate avea loc în cel mult 90 zile de la achiziționarea cursului)

Notă: cei ce achiziționează ambele cursuri vor primi pentru fiecare curs în parte câte 1 ședință de consultanță de 1 oră. Acestea pot fi ținute la date diferite sau la aceeași dată, în funcție de opțiunea lor.

Cui Se Adresează Cursurile:

Cursurile sunt dedicate exclusiv companiilor de turism (agenții de turism, unitati de cazare, restaurante, crame, asociații si fundații de turism, organizații de management al destinațiilor, etc) și includ informații și exemple specifice industriei de turism.

Cursurile se adresează celor care lucrează deja în companii de turism și care nu au încă un plan eficient stabilit pentru fidelizarea clienților și nici pentru gestionarea reclamațiilor și a situațiilor delicate ce pot apărea în procesul vânzării sau pe parcursul timpului, fie înainte de sejurul turistului, în timpul sau după încheierea acestuia, precum și celor care doresc să lucreze în acest domeniu pe o poziție de vânzări.

Cursurile se adresează proprietarilor și managerilor de companii de turism care doresc să își consolideze echipa cu oameni pregătiți pe partea de fidelizare a clienților, gestionare a reclamațiilor și a situațiilor speciale și caută să își pregătească echipa permanent.

Motive Pentru A Veni La Curs:

 • Cursurile sunt dedicate companiilor de turism (atât celor care lucrează de mai mult timp în această industrie cât și celor care intenționează să înceapă o carieră în acest domeniu).
 • Acestea au fost gândite pentru a veni în sprijinul consultanților ce lucrează în industria de turism și sunt formate din 2 părți fiecare: o parte teoretică inclusă în câte un videoclip (le vei primi pe email de îndată ce ai achiziționat cursurile) și o parte de lucru unu la unu, live, în fața calculatorului, sub forma unor ședințe de consultanță ce vor avea loc în zile și la ore stabilite de comun acord, după ce ai vizionat videoclipurile menționate anterior.
 • Cursurile sunt special creat pentru nevoile unui om de vânzări în turism și includ informații detaliate despre cum să gestionezi clienții nemultumiți, pe cei dificili sau pe cei aflați într-o situație delicată, precum și informații despre fidelizarea clienților, beneficiile acesteia și metode de atragere și păstrare (deci fidelizare) a clienților.
 • Cursurile sunt complexe și îți arată cum să abordezi cât mai profesionist o “reclamație” venită de la un client și cum să o rezolvi păstrând relația cu clientul și cum să ajungi la  fidelizarea clienților ( + beneficiile acesteia atât pentru clientul final cât și pentru companie și obținerea în timp a unui procent mare de clienți fideli).
 • Explorezi noi oportunități – dacă până acum nu ai apelat la metode de gestionare a reclamațiilor sau de fidelizare a clienților, vei avea acum ocazia.
 • Live Q&A – vei putea pune întrebări directe în sedințele de consultanță online
 • BONUS – ședințele de consultanță online sunt oferite ca bonus, valoarea unei singure ședințe fiind de 350 lei. Achiziționând ambele cursuri vei beneficia astfel de un bonus în valoare totală de 700 lei.

 

Trainer: Carmina Nițescu 

Cu o experiență de 16 ani în turism, Carmina este antreprenor și în ultimii 9 ani a lucrat cu mai multe companii de turism ca și consultant de business pe zona de poziționare în piață și dezvoltare a companiei, pregătire a personalului pentru relaționarea directă cu clientul și vânzări, marketing, comunicare și social media.

La cursurile acestea Carmina va veni cu noțiuni de bază în ceea ce privește reclamațiile, cu un plan de gestionare a acestora și cu noțiuni de customer service, precum și cu noțiuni de bază în ceea ce privește fidelizarea și beneficiile ei, dar și metode de atragere a unor clienți noi și de fidelizare a acestora.Toate acestea îi vor ajuta pe consultanții de turism care participă să își dezvolte noi capacități de observare și comunicare cu clientul, să întreprindă metode noi de relaționare cu clientul, să crească vânzările companiei și numărul clienților fideli.

Tarif și modalitate de înscriere

Investiția ta în acest cursuri este: 

Cost participare 1 curs: 600 lei/curs/persoană
Cost participare pachet 2 cursuri: 960 lei/2 cursuri/persoană

Tariful include:

 • acces la videoclipurile cu partea teoretică (acestea sunt filmate anterior și le vei primi pe email de îndată ce achiziționezi cursurile)
 • câte o ședință de consultanță de 1 oră aferentă fiecărui curs în parte. Acestea se vor desfășura live online în zile și la ore stabilite de comun acord, după ce ai vizionat videoclipurile cu partea teoretică menționate mai sus.

Important:

Cele două cursuri se pot realiza independent unul față de celălalt, însă informațiile pe care le afli la unul din cursuri le completează pe cele de la al doilea curs.

Recomandarea mea este să le achiziționezi pe ambele și tocmai din acest motiv am și făcut un tarif special redus cu 20% pentru pachetul de 2 cursuri. 

După ce te înscrii completând formularul de mai sus (atenție, ai de ales între a te înscrie la unul din cursuri sau la ambele cursuri) vei primi pe e-mail toate detaliile de PLATĂ (factură fiscală, număr de cont, modalități de plată). Prima parte a cursurilor (videoclipurile cu partea teoretică) o vei primi pe email după confirmarea plății, urmând ca pentru partea a doua a cursului, ședințele de consultanță online, să stabilim de comun acord o zi și o oră de desfășurare.

Note:

 • Cursurile sunt disponibile online iar numărul de participanți este nelimitat.
 • Confirmarea înscrierii se face pe e-mail după efectuarea plății integrale.
 • Tariful cursurilor se diferențiază în funcție de cum le achiziționezi: dacă achiziționezi unul singur sau pachetul cu ambele cursuri. În ambele cazuri tarifele cursurilor sunt finale, la acesta neadăugându-se TVA deoarece societatea comercială nu este plătitoare de TVA.
 • Plata va fi efectuată în baza facturii emise.
 • Odată realizată plata, retragerea de la cursuri nu mai este posibilă, livrarea acestora făcându-se pe email de îndată ce plata este confirmată.
 • Odată fiind făcută plata cursurilor vei primi pe email videoclipurile cu partea teoretică. Le poți viziona când ai tu timp, poți relua anumite pasaje și îți poți face o listă cu întrebări.
 • După ce ai vizionat partea teoretică a cursurilor incluse în videoclipurile menționate anterior, urmează ședințele de consultanță live online pe care le vom stabili de comun acord în zile și la ore potrivite pentru ambele părți.
 • Dacă ai achiziționat ambele cursuri și astfel vei beneficia de 2 ședințe de consultanță de câte 1 oră fiecare să știi că putem stabili fie o singură ședință de consultanță mai lungă, de 2 ore, fie câte 1 ședință de consultanță de câte 1 oră fiecare. Aici totul depinde de tine dacă ai parcurs ambele videoclipuri, dacă ai pus informațiile cap la cap și dacă ești pregătit pentru o ședință de consultanță mai lungă.
 • Ședințele de consultanță pot fi realizate în cel mult 90 de zile de la data achiziționării cursurilor și numai cu programare anterioară confirmată pe email.
 • Important: numărul de telefon și adresa de email pe care le vei completa în formularul de mai sus vor fi folosite numai în comunicarea informațiilor despre aceste cursuri și a evenimentelor viitoare. Aceste date nu vor fi făcute publice în niciun fel.
 • Achitarea facturii emise pentru participarea la acest curs exprimă acordul tău legat de condițiile de înscriere și retragere menționate mai sus.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, îți stau la dispoziție. Găsești datele mele de contact mai jos.

Tags : #ConsultantaTMagent de turismagentie de turismcariera in turismCarmina Nitescuconsultant de turismcurs onlinefidelizarea clientilortraining in turismunitati de cazarevanzari si customer service in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response