Turism Market Insider: Episodul 42 – Ce vizitezi in Viena in sezonul de iarna (interviu Nikolaus Graeser)

Suntem in luna decembrie, cea mai frumoasa perioada de peste an, cand asteptam cu totii Craciunul si cand vrem sa stim mai multe despre cum este aceasta perioada din an si pe alte meleaguri.

Inceputul lunii decembrie m-a gasit la Viena, vizitand Pietele de Craciun. Ca si anul trecut (vezi interviul aici), m-am bucurat sa stau de vorba din nou cu Nikolaus Graeser, reprezentant al Vienna Tourist Board, despre cele 20 de Piete de Craciun oficiale ale Vienei precum si despre ce poti face in sezonul de iarna in capitala Austriei, dupa incheierea Sarbatorilor de iarna.

In interviul (in limba engleza) de mai jos gasesti:

  • noutati de la Pietele de Craciun 2017 inclusiv de la Piata de Craciun principala, cea din fata Primariei (Rathaus) – locul filmarii interviului intr-o zi cu foarte mult vant 🙂
  • cand este sezonul balurilor vieneze si cum se desfasoara el (despre Balul Cafegiilor la care am participat in 2017 am scris aici)
  • tema anului 2018 – “Viennese Modernism” (in fiecare an Viena abordeaza o tema in baza careia organizeaza diferite evenimente, expozitii si atractii pentru vizitatori)

Iti multumesc ca urmaresti seria interviurilor Turism Market si ne revedem cu urmatorul episod in 8 ianuarie 2018! Sarbatori fericite pana atunci!

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com. Pentru gazduirea acestui episod multumim Vienna.info si Austria.info.

Tags : Carmina Nitescuspecialisti in turismturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response