Job-urile lunii in turism: ianuarie 2018

La multi ani si multe realizari in 2018 iti doresc!

Incepem anul cu forte proaspete si cu oportunitati noi de job-uri, dupa cum urmeaza in cele de mai jos.

2 Events Executives, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, o mare companie de turism corporate din Romania acreditata IATA, 2 persoane pentru postul de Events Executive pentru echipa de evenimente.

Persoanele cautate au experienta in domeniu ca si event planner de 1-3 ani, au abilitati de vanzari si negociere si orientare spre client, sunt atente la detalii, sunt creative, au un time management excelent, cunosc limba engleza la nivel avansat, orice alta limba straina reprezentand un plus, cunosc pachetul Microsoft Office, au carnet de conducere si sunt disponibile pentru deplasari.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Coordinator for the French Market, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Coordinator for the French Market.

Persoana cautata trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa cunoasca foarte bine limbile Engleza si Franceza.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Customer Service Executive (FIT Reservations), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Customer Service Executive.

Persoana cautata este bine organizata, are excelente abilitati de customer service, cunoaste limba Engleza la nivel business, cunoaste la livel conversational una din limbile Rusa, Germana, Italiana, Franceza sau Portugheza, are minim 1 an experienta in turism (de preferat), stie sa lucreze in echipa si stapaneste foarte bine lucrul cu calculatorul (Word/Excel/Internet).

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent ticketing, Bucuresti – RTT Romania

In acest inceput de an RTT Romania cauta mai multe persoane pentru postul de Agent ticketing in special pentru Bucuresti (exemple gasesti aici si aici) insa se gasesc locuri si pentru alte orase (cum ar fi Baia Mare).

Daca cunosti unul din sistemele Amadeus sau Worldspan si ai experienta de lucru in unul din ele trimite CV-ul tau pe adresa oana.diaconu@recrutare-turism.ro

Helpdesk Executive, Bucuresti – HelloRomania.eu

HelloRomania.eu cauta 2 persoane pentru postul de Helpdesk Executive.

Job-ul este unul entry level iar cerintele pentru a fi candidatul ales sunt urmatoarele: abilitati de organizare, persoana proactiva, cunostinte de limba engleza, cunostinte solide de operare calculator, experienta in hotelarie si in e-commerce reprezinta avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Incoming Travel Agent, Bucuresti – Travel Maker

Agentia de turism Travel Maker cauta o persoana pentru postul Incoming Travel Agent.

Candidatul ideal are 1 an experienta de lucru in turism, abilitati de comunicare si customer service, cunoaste foarte bine Romania ca si destinatie turistica (regiuni, atractii principale, etc), cunoaste bine limba engleza, o alta limba straina reprezentand avantaj; lucreaza bine cu word, excel, email si Internet.

Detaliile job-ului le gasesti aici. Cv-ul poate fi trimis pe email dan.penciu@travelmaker.ro

Travel Consultant, Bucuresti – Paralela 45 Experience Colentina

Agentia de turism Paralela 45 Experience – Colentina (franciza a Paralela 45) cauta o persoana pentru postul de Travel Consultant.

Postul este unul full time iar persoana cautata trebuie sa fie pasionata de turism, sa doreasca sa invete lucruri noi si, pe cat posibil sa aiba o experienta minima in turism. Totodata persoana cautata are studii medii sau superioare, cunoaste sistemele de rezervari specifice industriei, cunoaste foarte bine limba engleza, are cunostinte de operare PC si ii place sa lucreze in echipa.

Programul de lucru este de luni pana vineri, se ofera salariu competitiv plus bonusuri din vanzari si posibilitatea de a calatori in infotripuri.

CV-ul poate fi trimis pe adresa colentina@paralela45.ro

Services Reservations Executive, Bucuresti – Consulteam

Consulteam recruteaza pentru clientul sau, compania G2Travel, 5 persoane pentru postul “Services Reservations Executive”.

Cadidatul ideal cunoaste limba engleza la nivel avansat, stie sa lucreze in Microsoft Office si Outlook, are abilitati de comunicare, este orientat spre client, are atentie la detalii si spirit analitic, este orientat catre rezultate si ii place sa lucreze in echipa, are o atitudine pozitiva si prietenoasa. Postul se adreseaza personelor aflate la inceput de drum in turism, nu este necesara experienta, insa daca aceasta exista (in turism sau customer care) va fi considerata avantaj.

Postul este unul full time cu program 9 – 18 sau 10 – 19 cu pauza de masa. Se ofera salariu competitiv si training precum si oportunitati de calatorie.

CV-ul poate fi trimis pe adresa alma.hanganu@consulteam.ro

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : agent de turismCarmina Nitescuconsultant de turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response