Madalin Mancila

Mădălin Măncilă

Într-o profesie în care oamenii schimbă adesea compania și deloc rar chiar și industria, Mădălin a avut un traseu aparte. Și-a dezvoltat consecvent și coerent o carieră în zonă marketingului turistic.

Perioada cea mai îndelungată a petrecut-o în grupul de companii Happy Tour unde a crescut nu doar ca om de marketing, dar și că lider și manager, o arie în care mulți dintre cei care lucrăm în domeniu, ne subestimam nevoile de dezvoltare.

Pasiunea i-a dat combustibil pentru multe inițiative colaterale cum ar fi aceea de blogger și fondator Turism Market, un portal de informații specializate pe domeniu. Cu alte cuvinte, strâns legate de drumul profesional pe care și l-a construit cu răbdare și perseverență.

După o perioadă în care a fost Marketing & Development Manager la Traveo & Accent Travel, Mădălin este din martie 2017 antreprenor și conduce echipa Millennium Tour și Concediu.com

Arhiva articolelor scrise de Mădălin este aici.

Tags : madalin mancila
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response