Bucharest City App – o aplicatie a “Baietilor Destepti”

Bucharest City App – Vizual 1000×700

In Romania, eticheta de “Baieti Destepti” este pusa celor care, pe spatele statului sau al contribuabililor, au facut averi impresionante peste noapte.

Cu permisiunea voastra, as vrea sa schimb putin aceasta perceptie si sa atribui un alt sens etichetei de “Baieti Destepti” 🙂

In cazul de fata, sunt mandru si fericit in acelasi timp, sa va anunt lansarea aplicatiei Bucharest City App, o aplicatie lansata dupa muuulte luni de munca de catre doi BAIETI DESTEPTI, pe numele lor Alex Filip si Dragos Asaftei.

Nu vreau sa va spun foarte multe despre ea pentru ca imi doresc foarte mult sa o descarcati si sa va bucurati de ceea ce ofera. Daca tot suntem la capitolul descarcare, o gasiti disponibila gratuit in App Store (pe iOS) si in Google Play (pe Android).

In final, as vrea sa le transmit un mesaj celor doi Baieti Destepti:

Baieti, sunt mandru ca in Romania mai sunt oameni ca voi, care sa dea o palma autoritatilor prin actiunile lor si care contribuie la dezvoltarea turismului, investind timp si bani personali. Privind feed-ul meu din Facebook, realizez succesul proiectului vostru inca din prima zi iar asta imi demonstreaza inca odata ca, atata timp cat pe langa bani se investeste pasiune si dorinta, totul este posibil.

Respect!

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: antreprenoriat in turismmadalin mancilamarketing si comunicare in turismRomaniaspecialisti in turism

Leave a Reply