Creatori de MICE. Formula 1 pentru Event Planneri. Editia a doua

Se pare ca anul acesta, la cererea voastra, reluam mai multe din temele evenimentelor anului trecut.

Acest lucru nu poate decat sa ne bucure si facem tot posibilul ca de fiecare daca cand reluam o tema de discutie sa venim cu update-uri fata de abordarea trecuta. Cum nimic nu sta pe loc, cu fiecare zi care trece aflam lucruri noi, experimentam si ne perfectionam.

Astfel, anul trecut – tot in februarie – am avut bucuria sa descoperim un interes deosebit in cadrul workshopului la care am vorbit despre “cum sa organizezi evenimente” si am petrecut cateva ore cu discutii tare interesante cu cei prezenti la eveniment.

Poate ca suna banal, insa a organiza un eveniment oricat de mic inseamna a depune o munca foarte bine pusa la punct. O munca de detaliu pentru ca orice lucru lasat de izbeliste se poate transforma intr-o adevarata “problema” la un moment dat.

Iti propunem sa stam de vorba din nou despre acest subiect, mai ales ca speaker-ul nostru, colega noastra Izabela Glomnicu, a adaugat experientei sale inca o multime de evenimente pe care le-a organizat in ultimul an alaturi de una din cele mai bune echipe de organizare evenimente din Romania, echipa Happy Tour.

Daca vrei sa povestim impreuna despre cateva dintre bucuriile acestui job, care se poate transforma foarte usor intr-o pasiune pe viata, dar sa si punem la punct cateva aspecte teoretice foarte importante in aceasta industrie, te asteptam la workshopul “Creatori de M.I.C.E. Formula 1 pentru Event Planner”, editia a doua care are loc pe 18 februarie 2016 la Hotel Europa Royale Bucharest.

Stii ce reprezinta abrevierea M.I.C.E ?

Daca lucrezi deja in organizare de evenimente, mai mult ca sigur vei avea un raspuns pozitiv la aceasta intrebare.

M.I.C.E vine de la Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions. Adica pe scurt, tot ce tine de industria organizarii de evenimente.

Daca faci deja M.I.C.E. sau pur si simplu te intereseaza domeniul, te asteptam sa dezbatem pe aceasta tema la workshopul din 18 februarie 2016.

Motive pentru a veni la eveniment :

 • Afli ce inseamna “Formula 1” in M.I.C.E – si nu vom vorbi despre sportul mult indragit cu masini de super viteza, ci vom analiza impreuna cateva dintre aspectele si know-how-ul care stau la baza organizarii unui eveniment. Deci, fie ca deja lucrezi ca si Event Planner in cadrul unei companii, ai un business pe M.I.C.E sau ai in plan sa deschizi unul, vei avea ocazia sa cunosti mai multe detalii legate de logistica ce sta in spatele organizarii unui eveniment.
 • Live Q&A – vei putea pune intrebari directe speakerului evenimentului, expert in zona M.I.C.E.
 • Networking – vei cunoaste oameni interesati de aceleasi lucruri ca si tine, avand ocazia sa schimbi date de contact si eventual de a pune bazele unor viitoare colaborari.
 • BONUS: toti participantii la workshop vor primi, pe langa materialul prezentat la fata locului, un studiu de specialitate cu Tendintele anului 2016 in M.I.C.E.

buton ma inscriu

Cui se adreseaza evenimentul :

Evenimentul se adreseaza celor care deja lucreaza in M.I.C.E in cadrul agentiilor de turism, a companiilor de PR, a firmelor de organizari evenimente, dar si celor care fac primii pasi in aceasta directie, sau fac o reconversie din alta zona spre partea de evenimente.

Totodata evenimentul poate fi abordat si de cei ce nu lucreaza in industrie/ nu au un business in acest domeniu, dar care sunt interesati de dezvoltarea in aceasta directie si cauta noi oportunitati.

Speakerul evenimentului:

Izabela Glomnicu 2016Izabela Glomnicu – M.I.C.E Manager @ HappyTour

Cu o experienta de 15 ani in industria turismului, din care ultimii 10 ani numai in zona organizarii de evenimente, Izabela a trecut prin atat de multe experiente, incat ar putea sta la povesti ore in sir: despre evenimente, clienti, cereri inedite, concepte wow, termene limita, dar si multe, foarte multe feedback-uri pozitive.

Izabela coordoneaza cu succes de aproape 5 ani echipa M.I.C.E a unuia dintre cei mai mari jucatori de pe piata autohtona. Este o fire creativa, mereu in miscare, pasionata de ceea ce face, o sursa de inspiratie si de energie pozitiva pentru cei din jur.

De asemenea, Izabela este autor Turism Market inca din 2012 si gasesti articolele ei aici.

In cadrul evenimentului va vorbi despre:

 • Formula1 in M.I.C.E. – baza logistica a oricarui Event Planner, ce ai nevoie sa stii inca de cand primesti brief-ul unui eveniment
 • Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi, de cand primesti o cerere pana la feedback-ul final.
 • Ce este important sa stii cand pregatesti oferta si bugetul.
 • Cele mai frecvente intrebari si cum sa gasesti un raspuns pentru ele : CINE ? CE ? DE CE ? CAND ? UNDE ? si CUM ?

Insa vrem sa stii ca nu vei primi nicio formula magica prin care vei face evenimentele perfecte 🙂 Asta depinde numai de tine, iar pentru asta ai nevoie cu siguranta de o baza concreta de informatii, pe care o poti initia si in cadrul acestui eveniment.

Va fi un seminar creativ, cu elemente de baza din organizarea evenimentelor, structurate in asa fel incat sa te ajute sa fii mai bun, mai eficient, mai competitiv.

Programul evenimentului este urmatorul:
18:30-19:00 sosire si inscrierea participantilor
19:00-21:00 Workshop M.I.C.E. –  Izabela Glomnicu
21:00-21:30 networking

Detaliile evenimentului sunt urmatoarele:
Data: 18 februarie 2016
Interval orar: 18:30-21:30
Locatia: Hotel Europa Royale Bucharest 4*, Str. Franceza, nr. 60, etaj 1, Bucuresti (langa Hanul lui Manuc)

Investitia ta in acest eveniment este urmatoarea si difera in functie de data la care te inscrii si daca vii singur sau insotit de catre un coleg(a) din aceeasi companie.

Inscrie-te si plateste taxa de participare anticipat, pana pe 12.02.2015:
60 lei / persoana
100 lei / 2 persoane din aceeasi companie

Incepand cu data de 13.02.2015 si pana pe 18.02.2015 inclusiv:
90 lei / persoana
160 lei / 2 persoane din aceeasi companie

Oferta speciala pentru studenti: 50 lei/persoana cu inscriere pana pe 12.02.2016. La inscriere trebuie sa optati pentru aceasta varianta si sa trimiteti pe email carmina@turismmarket.com o copie dupa carnetul/legitimatia de student.

Nota: Persoanele inscrise pana pe 12.02.2015 dar care aleg sa achite taxa de participare la fata locului in ziua evenimentului vor achita taxa de 90 lei / persoana sau 160 lei / 2 persoane din aceeasi companie.

Ce este inclus?

 • accesul la eveniment si la dezbaterile din cadrul acestuia
 • posibilitatea de a interactiona cu speakerul invitat si de a pune intrebari
 • coffee break
 • networking dupa eveniment

Numar minim de participanti: 15 persoane
Numar maxim de participanti: 30 persoane

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, iar confirmarea inscrierii se face pe e-mail dupa efectuarea platii.

Pentru a te inscrie la eveniment completeaza formularul urmator cu urmatoarele date: nume, telefon, email, numar de persoane (click pe butonul “Ma inscriu”).

Vei primi un email cu un link de confirmare pe care te rugam sa dai click pentru a confirma inscrierea.

buton ma inscriu

Dupa ce te inscrii completand formularul vei primi pe e-mail toate detaliile de PLATA (numar de cont, modalitati de plata).

Important: numarul de telefon si adresa de email vor fi folosite numai in comunicarea informatiilor despre acest eveniment si a evenimentelor viitoare. Aceste date nu vor fi facute publice in niciun fel, fiind proprietatea organizatorilor.

Daca ai intrebari sau nelamuriri iti stau la dispozitie. Gasesti datele mele de contact mai jos.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Clubul Foto (design imagine eveniment + fotografie de eveniment) si Hotel Europa Royale Bucharest.

Tags : eveniment turism marketIzabela GlomnicuMICEorganizare evenimentespecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response