Turism Market Insider: Episodul 40 – Promovarea pe Google (interviu Matei Psatta)

Cu totii am auzit de Vola.ro, companie de turism ce se afla in pozitii de top in ceea ce priveste vanzarile de bilete de avion si nu numai.

In episodul de astazi al Turism Market Insider vorbesc cu Matei Psatta – Head of Marketing la Vola.ro despre cine este Vola – mai exact cum se vede Vola pe ea insasi si nu cum o vede publicul, cu ce se diferentiaza pe piata si cum au luat decizia de a se specializa atat de mult in promovarea in Google.

Dintre toate agentiile de turism din Romania Vola a ales sa se imprieteneasca cel mai bine cu Google, iar in episodul de astazi Matei vorbeste atat despre partile bune ale Google cat si despre “hop-urile” prin care au trecut pana sa ajunga sa gestioneze cat mai eficient acest canal de comunicare.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com, gazduire – Vola.ro

Tags : agentie de turismCarmina Nitescuspecialisti in turismturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

2 Comments

Leave a Response