Job-uri in turism: Bucuresti, Sibiu, Cluj, Iasi – ianuarie 2016

Asa cum “ziua buna se cunoaste de dimineata”, la fel se cunoaste si noul an inceput cu o noua provocare sau un job nou.

Astfel, acum la inceput de an avem mai multe propuneri de joburi pentru voi.

Job-uri in Bucuresti

Pricing Executive, 6 posturi, Bucuresti – Recrutare Turism

Unul dintre cei mai cunoscuti wholesaleri (hotels), cu aproape 30 de ani de experienta pe piata internationala, cu birouri in UK, Germania, Spania, Italia, China, Australia, isi incepe activitatea in Bucuresti in februarie si cauta 6 persoane pentru postul de Pricing Executive.

Ce presupune acest lucru? Analiza contracte cu hotelierii integrati, organizare si update baza de date, legatura cu departamentele conexe din companie. Salariu oferit: 1800  – 2200 lei net. Detaliile jobului le gasesti aici.

Business Analysis Executive, 6 posturi, Bucuresti – Recrutare Turism

Unul dintre cei mai cunoscuti wholesaleri (hotels), cu aproape 30 de ani de experienta pe piata internationala, cu birouri in UK, Germania, Spania, Italia, China, Australia, isi incepe activitatea in Bucuresti in februarie si cauta 6 persoane pentru postul de Business Analysis Executive.

Jobul presupune analiza tarifelor concurentei pe diverse piete, raportari catre negociatorii si contractorii de hoteluri din companie, moderare tarife pentru a fi in limitele pietei. Cerinte obligatorii: limba engleza la un nivel bun (scris si vorbit), o buna cunoastere a programului excel, atentie la detalii, o buna capacitate de organizare. Se va oferi training intensiv.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Junior Marketing Specialist, Bucuresti – Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, agentie de turism nisata cu vechime de peste 6 ani, o persoana dinamica, descurcareata, cu abilitati excelente de prezentare a produselor (produse nisate), destinate clientilor cu bugete peste medie. Persoana cautata va avea un job mixt in sensul ca se va imbina munca de birou cu cea de teren. In cadrul interviului vei fi rugat sa prezinti un produs aleatoriu, cu incredere si pozitivism. Mai multe detalii despre acest job gasesti aici.

Senior Travel Agent, Bucuresti – Agenius Travel 

Agenius Travel este o agentie de turism ce ofera pachete de servicii tailor made in destinatii indepartate si nu numai. De-a lungul timpului agentia s-a diferentiat datorita programelor complexe pe care le-a dezvoltat pentru clientii sai si datorita atentiei la detalii pe care o are. Incepand cu 2016, Agenius Travel isi mareste echipa din Bucuresti cu inca o persoana.

Candidatul ideal cunoaste piata de turism din Romania, are 3-5 ani experienta in turism, este un bun cunoscator al platformei Worldspan si este foarte bun prieten cu toate tipurile de sisteme de rezervari. Ii place sa lucreze in special din birou (jobul nerezumandu-se la asta, insa mare parte din timp este petrecuta in birou), cunoaste la perfectie limba romana si engleza, este o persoana cu initiativa, proactiva si self-sufficient. Acesta are abilitatile de comunicare foarte bine dezvoltate si este un bun vanzator. Mai multe detalii gasesti aici.

Daca esti interesat de acest job trimite cv-ul pe adresa agenius@ageniustravel.ro

Agent de turism – Departament Pachete Turistice, Bucuresti – Bavaria Tour

Bavaria Tour cauta o noua persoana pentru postul de Agent de Turism – Departament Pachete Turistice, post full time disponibil in Bucuresti.

Noul agent de turism va fi responsabil cu: intocmirea, prezentarea si vanzarea produselor turistice; Consilierea clientilor in alegerea serviciilor turistice;
 crearea, mentinerea si dezvoltarea relatiei cu clientii;
 rezervarea serviciilor turistice si biletelor de avion solicitate;
 urmarirea derularii actiunii turistice;
 intocmirea documentelor fiscale si a documentelor de calatorie.

Beneficii: mediu de lucru tanar si competitiv, atmosfera prietenoasa, intr-o companie dinamica;
 Traininguri si Teambuilding-uri periodice; posibilitati de promovare in cadrul companiei.; participare infotripuri.

Agentia Bavaria Tour are ca si atuu promptitudinea, seriozitatea si amabilitatea fata de clienti, acestia revenind an de an. Daca consideri ca acest job ti se potriveste poti trimite CV-ul tau pe adresa camelia@bavariatour.ro pana pe 19 februarie 2016.

Job-uri in Bucuresti si Cluj

Cabin Crew, Bucuresti & Cluj – Crewlink pentru Ryanair

Crewlink este partenerul oficial de training si recrutare pentru Ryanair.

Avand in vedere recenta expansiune a companiei Ryanair, Crewlink organizeaza Zilele Deschise de Recrutare in: Bucuresti (28 ianuarie, 19 februarie) si Cluj (11 februarie) pentru postul de Cabin Crew

Pentru  pozitiile  de  Cabin  Crew  nu  se  solicita  experienta  anterioara  in  domeniu, insa  candidatii trebuie sa fi implinit varsta de 18 ani. Vor fi avantajati cei carora le place sa munceasca, au un program flexibil si o personalitate deschisa. Experienta in relatia cu publicul si abilitatea de a oferi un serviciu excelent pentru clienti pot fi si ele atuuri de departajare.

Crewlink a  creat originalul proces “5 Stages -Qualification to Graduation” pentru  a  le oferi noilor candidati  Cabin  Crew un curs distractiv si  de o particularitate aparte ce se desfasoara pentru  o  perioada   de  peste sase  saptamani. După   finalizarea  cursului  recrutii  vor  face  parte din echipa celor mai bine antrenati membri Cabin Crew si vor fi rasplatiti prin a li se acorda “aripile” de a zbura la bordul aeronavelor Ryanair.

Detalii despre joburi gasesti aici.  (este nevoie sa citesti atent mai multe informatii de pe mai multe pagini ale site-ului pentru a gasi toate detaliile de care ai nevoie).

Ryanair este compania aeriana preferata de europeni, operand peste 1.600 de zboruri zilnice de pe cele 78 de baze, conectand 200 de destinatii din 31 de tari cu o flota de peste 300 de aeronave noi Boeing 737-800, cu varianta livrarii altor 380 de aeronave noi Boeing 737, in perioada urmatoare, ce vor  aduce  pentru  clientii  Ryanair  tarife  mai  reduse si  o  crestere  a  traficului  de  la  105  milioane  de pasageri  pe  an  pana  la  180  de  milioane  in  2024.  Ryanair  are in  prezent  o  echipa  de  peste  9,500  de profesionisti in aviatie inalt calificati si un record de siguranta de 30 de ani.

Job-uri in Sibiu

Senior Travel Consultant, Sibiu – Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, agentie de turism touroperatoare prezenta pe piata din Romania de peste 10 ani, un consultant de turism cu experienta. Job-ul este pentru Sibiu iar agentia de turism ia in calcul chiar mutarea unei persoane din alt oras in Sibiu, pe perioada contractului, asigurandu-i acesteia cazare pe intreaga perioada de colaborare.

Se cauta o persoana activa, dinamica, cu atitudine pozitiva, pasionata de domeniul turismului, comunicativa, usor adaptabila la munca in echipa si rezistenta la stres. Mai multe detalii gasesti aici.

Job-uri in Iasi

Consultant de turism, Iasi – TUI Travel Center

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, TUI Travel Center, cauta sa isi mareasca echipa de vanzari in Iasi.

Consultantul de turism va raporta direct catre Directorul de Agentie, va rezerva, emite si factura bilete de autocar, de avion (IATA si low-cost), pachete turistice, cazari, asigurari medicale, servicii de rent a car. Va prelua cererile de oferta alocate sau primite spontan si va mentine legatura cu potentialii clienti pe intreaga derulare a procesului de vanzare – prelucrare, rezervare, emitere, facturare, incasare, emitere documente de calatorie. mai multe detalii gasesti aici.

Din 2011, reteaua de agentii a Grupului  Eurolines reprezinta brandul TUI Travel Center prin Eurolines Romania. TUI Travel PLC este cea mai mare companie de turism din lume, operează în 180 de ţări, are aproximativ 30 de milioane de clienţi anual şi peste 71.000 angajaţi. La nivel mondial compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts şi Cruises.

Credit foto: unsplash.com

Tags : job in turismrecrutare turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response