Gothaer asigura riscurile de terorism, greve, revolte si tulburari civile incepand din decembrie 2017

In ultimii ani, riscul de terorism nu mai este unul exceptional si, din pacate, acesta s-a manifestat nu doar in zone de conflict, ci si in afara acestora.

In acest context, dar si din grija fata de siguranta clientilor sai, incepand cu decembrie 2017, Gothaer devine primul asigurator din Romania care include in mod automat, riscurile de terorism, greve, revolte si tulburari civile in polita de asigurare medicala pentru calatorii in strainatate.

Riscul de terorism, dar si riscurile de greve, revolte si tulburări civile, erau pana acum in mod traditional prevazute la excluderi, la acest capitol ramanand acum doar situatiile in care sunt implicate arme nucleare, biologice sau chimice.

Aceste riscuri sunt incluse automat in acoperirile de baza oferite prin asigurarile medicale pentru calatorii in strainatate GoTRAVEL si MyTRAVELS de la Gothaer.

Clientul se află în centrul tuturor proiectelor de dezvoltare și inovație aduse de serviciile şi produsele Gothaer. Pentru că noi, la Gothaer, avem expertiza şi preocuparea continuă de a include în acoperire exact ceea ce contează cu adevărat pentru clienţi,” declară Mihuț MĂRCULESCU, Manager Subscriere, Gothaer Asigurări Reasigurări.

Acoperirea urmeaza teritorialitatea politei de calatorie in strainatate, putand fi valabila in intreaga lume, cu exceptia zonelor de conflict, acoperind cheltuielile medicale survenite ca urmare a vatamarilor aparute in cazul unui eveniment asigurat.

Este normal să ne adaptăm oferta de asigurare în funcţie de nevoia de protecţie pe care o au clienţii noştri, incluzând aceste riscuri în mod automat printr-o acoperire unică pe piaţa din România. Acesta este rolul unui asigurător, de a fi prezent şi de a oferi soluţii, cum şi când este nevoie,” a adăugat Anca BĂBĂNEAŢĂ, CEO Gothaer Asigurări Reasigurări.

Gothaer Asigurări Reasigurari este primul asigurator din România care acopera astfel de riscuri speciale, alaturi de accident si imbolnăvire imprevizibila.

Tags : agentie de turismCarmina Nitescu
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response