Job-urile lunii in turism: ianuarie 2019

La multi ani si multe realizari in 2019!

Primul articol al anului este dedicat carierei in turism, un subiect foarte cautat pe siteul nostru. Mai jos gasesti recomandarile noastre de job-uri in turism pentru luna ianuarie in orase precum Bucuresti, Brasov si Constanta.

Job-uri in Bucuresti

Agent de turism intern, Bucuresti – Millennium Tour (NOU)

Agentia de turism Millennium Tour cauta o persoana pentru postul Agent de turism intern pentru divizia de evenimente Millennium Tour Corporate.

Job-ul este full time iar persoana cautata este una energica, implicata si responsabila. Experienta in domeniu este importanta insa nu foarte relevanta.

CV-urile pot fi trimise pe adresa: madalin.mancila@millenniumtour.ro

Corporate Events Planner, Bucuresti – Happy Tour (NOU)

Daca lucrezi in activitatea de organizare de evenimente si esti pasionat de tot ce inseamna Event Planning este posibil sa fii persoana cautata pentru postul Corporate Event Planner deschis in Bucuresti in cadrul Happy Tour.

Cerinte pentru a ocupa postul:

  • Minim 3 ani experienta in activitatea de organizari evenimente (experienta in Corporate Events Planning reprezinta un avantaj);
  • Diploma studii superioare (studiile in domeniul turismului reprezinta un avantaj);
  • Limba engleza, nivel avansat (scris si vorbit);
  • Permis de conducere categoria B (de cel putin 5 ani, cu experienta), reprezinta un avantaj;
  • Foarte buna cunoastere a locatiilor din Romania (hoteluri, spatii de evenimente – se va testa la interviu);
  • Orientare catre client, spirit de echipa; rezistenta foarte buna la stres, capacitate foarte buna de comunicare si organizare, autonomie, atentie pentru detalii, orientare catre gasirea de solutii.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent turism: agentii asociate & revanzatori, Bucuresti – Happy Tour (NOU)

Happy Tour cauta o persoana pentru postul de Agent de turism care sa se ocupe de relationarea cu agentiile asociate si cu revanzatorii.

Persoana cautata trebuie sa aiba minim 1 an experienta in activitatea de turism (experienta de lucru cu agentiile partenere reprezinta avantaj), sa cunoasca bine limba engleza si/sau limba germana, sa aiba cunostinte cu privire la sistemele TBS, AIDA, TINA si/sau sistemele touroperatorilor germani, Bistroportal, Toma, Traffics, sa cunoasca destinatii externe si furnizori hotelieri, sa aiba o buna capacitatea de comunicare, organizare si sa aiba carnet de conducere.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Customer Support Executive with Italian/Spanish(FIT Reservations), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul Customer Support Executive with italian/Spanish.

Persoana cautata are minim 1 an experienta in industria de turism, este bine organizata, are excelente abilitati de customer service, cunoaste limba engleza la nivel business (scris si vorbit), cunoaste limba italiana/spaniola la nivel conversational, stie sa lucreze cu Word, Excel, Internet, are spirit de echipa.

Se ofera salariu conform cu experienta, tichete de masa, asigurare medicala, bonus anual. Se lucreaza de luni pana vineri in intervalul 10-19, iar sambata si in anumite zile de Sarbatoare pe baza de rotatie.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Contracts Coordinator for the Turkish Market, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul Hotel Contracts Coordinator for the Turkish Market.

Persoana cautata vorbeste fluent limba engleza si turca, are bune abilitati de comunicare, respecta deadline-urile, iar experienta in negociere reprezinta avantaj.

Se ofera salariu motivant, tichete de masa si asigurare medicala.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Front desk Receptionist, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, unul dintre cei mai apreciati dezvoltatori de jocuri din lume, o persoana pentru postul Front Desk Receptionist. Atentie! Postul este unul legat de turism, chiar daca activitatea principala a companiei este alta.

Compania cauta o persoana cu abilitati de comunicare excelente care sa se ocupe de o multime de task-uri, printre care aranjamente de calatorie, organizarea interviurilor si diferitelor teste, etc.

Persoana cautata are 2 ani experienta pe o pozitie similara, are studii universitare finalizate, cunoaste limba engleza la nivel avansat, este organizata si punctuala, lucreaza bine cu MS Office, in special Excel, are initiativa, creativitate si stie sa isi prioritizeze taskurile.

Se ofera salariu de 2500 lei net/luna, tichete de masa si asigurare medicala. Programul de lucru este de luni pana vineri, orele 9 – 18 cu o ora de pauza de masa.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent turism intern (corporate), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un TMC (Travel Management Company) international, o persoana pentru postul Agent turism intern (corporate).

Persoana cautata trebuie sa aiba minim 1 an experienta pe o pozitie similara, sa aiba studii superioare finalizate, sa cunoasca limba engleza la nivel avansat, sa fie orientata spre client, sa stie sa comunice atat cu clientii directi cat si cu companiile si sa cunoasca sistemele de rezervari hoteliere si produse aditionale(transferuri, rent a car, etc).

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Ticketing Agent (outsourcing company), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, companie de outsourcing in turism, oferind servicii de ticketing clientilor finali, corporate si leisure, clienti exclusivisti (fara reclamatii inutile sau cerinte absurde), vorbitori de limba engleza, o persoana pentru postul Ticketing Agent.

Persoana cautata are experienta relevanta in ticketing, rezervare, tarifare (Amadeus), cunoaste limba engleza la nivel avansat (scris si vorbit), are studii superioare si abilitati de comunicare, are cunostinte de operare calculator:MS Office si navigare internet, are abilitati de a rezolva si gestiona eficient cerintele clientilor, este orientata spre client, are atentie la detalii si ofera servicii de calitate, are capacitate de invatare rapida si de gestionare a mai multor sarcini simultan, este disponibila pentru lucrul in ture(inclusiv noaptea). Experienta de lucru in call center reprezinta avantaj.

Se lucreaza in ture, prin rotatie, inclusiv ture de noapte. Turele sunt concentrate in asa fel incat programul este avantajos pentru personal, lasand la dispozitie ore libere si avand mai putin de 40 de ore/ saptamana. Programul atipic permite fie sa ai doua joburi, fie sa te ocupati de familie sau de proiecte personale, pentru care nu ai avea timp intr-un program clasic de lucru.

Birourile sunt situate in zona centrala, iar conditiile de lucru foarte bune. Echipa este formata din 5 agenti si un manager, cu o medie de varsta de 30 de ani, de 4 agenti plus 1 manager. Colectivul este unit, relatia cu partenerii si cu clientii fiind una relaxata, care ii motiveaza pe angajati. Fluctuatia de personal este minima. Se ofera salariu de pana la 4200 lei net in functie de experienta, bonuri de masa si bonus anual.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Brasov

Consultant turism, Brasov – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru unul din clientii sai o persoana pentru postul Consultant turism in Brasov.

Persoana cautata are spirit de echipa, studii superioare finalizate, experienta pe o pozitie similara, experienta in utilizarea sistemelor de rezervari specifice, inclusiv touroperatorii germani, experienta in relatiile cu clientii si abilitati de comunicare, cunostinte de cultura generala (geografie, istorie), limba engleza la nivel conversational, cunostinte de operare PC (Office, Outlook, Internet). Cunostintele de ticketing sunt apreciate, dar nu obligatorii.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Constanta

Agent de turism extern, Constanta – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, agentie de turism de talie mica din Constanta specializata in turism leisure, o persoana pentru postul Agent de turism extern.

Persoana cautata are experienta de 1-3 ani pe o pozitie similara, cunoaste limba engleza la nivel conversational, cunoaste sistemele de rezervari specifice industriei, are cunostinte PC. Studiile de sprecialitate si cunostintele de ticketing (Worldspan) reprezinta avantaj. Se ofera salariu fix si comision din vanzari, plata orelor suplimentare, participare infotripuri. Programul de lucru este de luni pana vineri, interval 10-18.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : job in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response