Job-urile lunii în turism: mai 2022

Luna mai vine cu posturi noi în industria de turism atât în București, cât și în Brașov, Iași, Ploiești, dar și remote. Mai jos găsești recomandările de job-uri de la RTT România.

Job-Uri În București

Hotel Contracts Coordinator (French market), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler international, o persoană pentru postul Hotel Coordinator (French market).

Persoana căutată vorbește fluent limbile Engleză și Franceză, are bune abilități de comunicare, respectă deadlineurile. Experiența în negociere reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru flexibil de luni până vineri (40 ore pe săptămâna). Poți începe în fiecare zi între orele 8 și 10. În prezent se lucrează câte 3 zile/săptămâna de la birou și 2 zile/săptămâna de acasă.

Se oferă salariu motivant + tichete de masă + asigurare medicală privată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism incoming, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, una dintre cele mai longevive și dinamice agenții de turism, prezentă pe segmentele incoming, extern, corporate și leisure, o persoană pentru postul Agent de turism incoming.

Persoana căutată cunoaște limba engleză la nivel avansat, are capacitate de lucru în echipă, orice altă limba străină cunoscută, precum și experiență anterioară în turism reprezintă un avantaj.

Se oferă salariu 3000 – 4200 lei/luna (net), în funcție de experiență + bonuri de masă + bonus. Program de lucru: Luni vineri, 09:00 – 17:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism outgoing, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, una dintre cele mai longevive și dinamice agenții de turism, prezentă pe segmentele incoming, extern, corporate și leisure, o persoană pentru postul Agent de turism outgoing.

Persoana căutată are o experiență de minim 3 ani pe o poziție similară, cunoaște limba engleză la nivel avansat, are capacitate de lucru în echipă, orice altă limba străină cunoscută, precum și experiență anterioară în turism reprezintă un avantaj.

Se oferă salariu 4200 lei/luna (net) + bonuri de masă (valorarea maximă legală) + bonus.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Shorex Coordinator, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism de incoming cu creștere semnificativă de-a lungul anilor, o persoană pentru postul Shorex Coordinator.

Persoana căutată trebuie să aibă experiență în turism (nu e obligatorie experiența în zona de incoming, însă este un avantaj), să cunoască limba engleză la nivel avansat, să fie responsabilă, riguroasă și autonomă în realizarea taskurilor, să aibă o bună capacitate de planificare și organizare, să fie orientată spre client, să fie proactivă și flexibilă, să aibă experiență în organizarea sau ghidarea unui tur de oraș sau lucratul pe vas de croazieră (constituie avantaj), să dețină permis de conducere cât. B(reprezintă avantaj).

Salariul oferit: 4000 lei net (pentru o persoană cu experiență relevantă). Se oferă bonus în timpul sezonului, de Paște și de Crăciun, precum și de sfârșit de an în funcție de realizări. Se adaugă bonuri de masă, plata ore suplimentare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Account Payable Clerk, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi o persoană pentru postul Account Payable Clerk.

Persoana căutată trebuie să aibă experiență de lucru de minim 6 luni, să vorbească fluent limba engleză, să aibă studii superioare finalizate, să fie o persoană cu bune abilități de organizare și comunicare.

Se lucrează de luni până vineri cu începere între orele 8 și 10. Se oferă salariu motivant, tichete de masă și asigurare medicală.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Accounts Receivable, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler internațional, o persoană pentru postul Accounts Receivable.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză, are bune abilități de comunicare și respectă deadlineurile, este atentă la detalii și știe să lucreze în Excel.

Se oferă salariu motivant, tichete de masă și asigurare medicală privată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri remote

Ticketing Agent, București (work from home) – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, firma de outsourcing în turism, o persoană pentru postul  Ticketing Agent. Firma de outsourcing in turism oferă servicii de ticketing clienților finali, corporate și leisure, clienți exclusiviști (fără reclamații inutile sau cerințe absurde), vorbitori de limba engleză. Se lucrează în ture, prin rotație, inclusiv ture de noapte. Turele sunt concentrate în așa fel încât programul este avantajos pentru personal, lăsându-va la dispoziție ore libere și având mai puțîn de 40 de ore/ săptămâna. Programul atipic permite fie să aveți două joburi, fie să va ocupați de familie sau de proiecte personale, pentru care nu ați avea timp într-un program clasic de lucru. Se va lucra remote, însă in perioada de inducție va fi necesară prezența la birou.

Persoana căutată are o experiență relevantă în ticketing, rezervare, tarifare (GDS), cunoaște limba engleză la nivel avansat, are studii superioare, are excelente abilități de comunicare, abilități de a rezolva și gestiona eficient cerințele clienților, o manieră profesionistă de a oferi servicii de calitate clienților, orientare spre client și atenție la detalii. Experiența în domeniul call center constituie avantaj.

Se oferă salariu până la 5000 lei/luna net (în funcție de experiență)+ bonuri de masă + bonus anual.
Se lucrează de acasă, din orice oraș, cu condiția că pe perioada trainingului (4 weekenduri) să fiți în București.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Contact Center Associate – online travel agency,(work from home) – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene si OTA-uri, o persoană pentru postul  Contact Center Associate.

Persoana căutată cunoaște la nivel avansat limba engleză, dar și franceză, italiană sau germană, are bune abilități de comunicare și customer service, cunoaște bine Microsoft Office, Outlook și Social Media; experiența de lucru în domeniul ospitalității la nivel internațional reprezintă avantaj, însă nu este obligatorie.

Se oferă salariu competitiv, training, oportunități de carieră într-o echipa internațională. Se lucreză de luni până vineri, orele 10:00 – 19:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Team leader – Airline – German,(work from home) – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene si OTA-uri, o persoană pentru postul  Contact Center Associate.

Persoana căutată cunoaște la nivel avansat limba germană și engleză, are bune abilități de team management, are minim 2 ani experiență ca și Supervisor sau Team Leader, poate lucra în medii schimbătoare, este flexibilă și se adaptează, este disponibilă pentru lucrul în ture.

Se oferă salariu competitiv, oportunități de carieră într-o echipă internațională. Se lucreză de acasă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-Uri În Brașov

Agent turism, Brașov– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență de minim 2 ani pe o poziție similară, să aibă studii superioare finalizate, să cunoască sistemele de rezervări specifice industriei pentru cazari, bilete de avion low cost, plus cele ale touroperatorilor

români pentru destinațiile de tip charter, să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să cunoască în detaliu produsele turistice externe.

Salariul oferit: 3000 lei net + beneficii (în vacanțe și bonusuri în funcție de performanțe).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-Uri În Iași

Agent turism, Iași– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută și apreciată, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență de minim 1 an pe o poziție similară, să aibă studii superioare finalizate, să cunoască sistemele de rezervări specifice industriei, să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să cunoască în detaliu produsele turistice externe.

Salariul oferit: 3000 lei net și creste în funcție de experiență; bonus, training, infotripuri.
Program: luni-vineri 09:00 – 17:00, weekend liber, locație centrala.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri În Ploiești

Agent de turism, Ploiești– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență de minim 2 ani în domeniu, să cunoască sistemele de rezervări pentru cazări, bilete de avion low cost, plus cele ale touroperatorilor români pentru destinațiile de tip charter.

Salariul oferit: 3000 lei net + beneficii (în vacanțe și bonusuri în funcție de performanțe, fără target).
Program: luni-vineri 09:00 – 17:00, nu se lucrează în weekend.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : cariera in turismCarmina Nitescujob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response