Turism Market Insider: Episodul 38 – Pastratorii de ROST ai Romaniei (interviu Razvan Voiculescu)

Rostul e sens, e talc, e menire.
Rostul inseamna randuiala si un mod anume de a trai. Identitatea incepe cu a-ti sti rostul pe lume, iar cand nu-l mai ai se cheama ca te-ai ratacit.

Asa incepe povestea trilogiei “ROST“, un proiect semnat de fotograful Razvan Voiculescu ce s-a intins pe 6 ani si a inclus albumele „ROST – esențe, gusturi și stări românești” (2013) si „Dor de ROST” (2015). Piesa finala a trilogiei, albumul de fotografie “ROST. 12 Hotare” urmeaza a fi lansata luni, 27 noiembrie, ora 19 la JW Marriott Bucuresti.

Razvan este unul dintre oamenii care cauta sa scoata in evidenta patrimoniul socio-cultural pe care il are Romania prin mestesugurile cu care inca se poate lauda si care, din pacate, sunt pe cale de disparitie.

In cei 6 ani de cand colinda tara pentru proiectul ROST, Razvan a reusit sa adune la un loc oameni, povesti si mestesuguri ce in curand le vom gasi numai in cartile de istorie sau in muzee.

Astazi stam de vorba cu Razvan despre ce inseamna proiectul “ROST”, despre motivatia de a avea o astfel de initiativa si despre Romania cu ale ei frumuseti.

Participarea la evenimentul de lansare din 27 noiembrie este gratuita insa intrarea este pe baza de invitatie. Pentru a obtine o invitatie este suficient sa ii scrii lui Razvan un mesaj privat pe pagina de Facebook a “ROST – Esente, gusturi, stari romanesti” sau in cadrul evenimentului creat tot pe Facebook. Invitatiile vor fi trimise prin posta in cel mai scurt timp iar participantii sunt rugati sa le aiba la ei in ziua lansarii pentru ca numai in baza lor se face accesul in sala de eveniment.

Ne vedem la lansare? Eu voi fi in sala!

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com

Tags : Carmina NitescuRomaniaturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

1 Comment

Leave a Response