Job-urile lunii in turism: iunie 2018

Suntem in plin sezon de vara, iar daca inca nu ti-ai gasit locul in echipa potrivita pentru tine iti propun sa arunci un ochi pe posturile recomandate de noi in aceasta luna.

Airbnb Customer Support with French, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, cunoscuta companie AirBnb, o persoana pentru postul Customer Support with French.

Persoana cautata vorbeste fluent limbile engleza si franceza, are experienta anterioara in customer support (reprezinta avantaj), este empatica, comunicativa si are abilitati excelente de rezolvare a situatiilor aparute. Stie sa-si managerieze timpul, are spirit de echipa, ii place sa lucreze la calculator  cu mai multe sisteme si are disponibilitatea de a invata si a se adapta la situatii noi.

Se ofera salariu net de 3100 lei/luna, bonuri de masa si o alocatie de limba straina de 400 lei/luna.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Specialist Productie (chartere), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, agentie de turism touroperatoare de top din Romania cu o experienta de 25 de ani si specializata in pachete tip charter, o persoana pentru postul Specialist Productie(chartere).

Persoana cautata trebuie sa aiba 3-5 ani experienta pe o pozitie similara, experienta in utilizarea sistemelor de rezervari pentru comparatii tarife si verificare disponibilitati (GoGlobal, Dertour, HotelsPro SpecialTours, Cosmo), sa aiba cunostinte operare calculator Microsoft, sa cunoasca limba engleza. Se ofera salariu net de 3000 – 4800 lei, in functie de experienta, comision din vanzari, asigurare medicala

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Consultant Turism Leisure (exotice), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, agentie de turism de nisa, specializata pe servicii premium personalizate, o persoana pentru postul Consultant Turism Leisure (exotice).

Persoana cautata are experienta anterioara pe o pozitie similara, cunoasre serviciile turistice externe (destinatii, produse exotice), cunoaste limba engleza la nivel avansat, are experienta in utilizarea sistemelor de rezervari specifice, inclusiv touroperatorii germani, are abilitati de vanzare in vederea atragerii de noi clienti, are capacitate de cooperare, comunicare si relationare, stie sa isi organizeze bine timpul si sarcinile de lucru. Se ofera salariu de 3000 – 4000 lei, in functie de experienta.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent Turism Extern (corporate), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau,  un TMC (Travel Management Company),  o persoana pentru postul Agent Turism Extern (corporate).

Persoana cautata trebuie sa aiba minim 1 an experienta pe o pozitie similara, sa aiba studii superioare finalizate, sa cunoasca limba engleza la nivel avansat, sa cunoasca sistemele de rezervari hoteliere si produse aditionale(transferuri, rent a car, etc), sa aiba orientare spre client si sa aiba abilitati foarte bune de comunicare cu clientii directi si cu companiile.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Business Analysis Representative, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul Business Analysis Reresentative.

Persoana cautata are studii universitate finalizate, cunoaste limba engleza la nivel avansat, cunoaste Microsoft Excel la nivel avansat, este o persoana bine organizata si atenta la detalii, are o atitudine prietenoasa si lucreaza eficient. Experienta anterioara pe un post similar reprezinta avantaj insa nu este obligatorie.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : agent de turismagentie de turismcariera in turismconsultant de turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Reply