Romania Autentica: calarie si relaxare la Potcoava

A trecut deja 1 an de la prima editie a infotripului “Romania Autentica“.

Pentru ca Turism Market sustine Romania ca si destinatie si doreste ca aceasta sa fie cunoscuta de cat mai multi calatori (romani dar si straini), am pus la cale un nou infotrip alaturi de partenerii nostri, pensiunea Potcoava si Romanian Art & Craft!

De data aceasta calatoria prin #RomaniaAutentica este una pe tema calariei. Aflata in judetul Dambovita, in localitatea Runcu, Pensiunea Potcoava a fost deschisa la finalul anului 2015 si, din cate am vazut noi pana acum, face o treaba foarte buna!

Asa cum spun chiar ei pe site-ul oficial, “La Runcu, vei descoperi un peisaj de poveste si te vei bucura de roadele muncii unei echipe de mesteri populari care au colaborat pentru a crea Potcoava. De la constructia propriu-zisa pana la detaliile amenajarii interioare, toate sunt facute cu dichis si cu dorinta de a te reconecta cu natura si cu spatiul magic traditional romanesc.
Descriem locul ca fiind „mountain hideaway” (ascunzatoarea de la munte), pentru ca noi credem ca este spatiul perfect pentru a te ascunde de viteza, tehnologie, termene limita si alte astfel de „bucurii” ale vietii cotidiene. Suntem pe coama unui deal, la 3 km de cea mai apropiata casa, inconjurati de paduri si cu o priveliste de poveste asupra muntilor Leaota.”

Alaturi de cei de la Potcoava am pus la punct un program de relaxare si totodata un program pentru ca oricine sa poata invata sa calareasca in numai cateva zile. Locatia precum si activitatile se adreseaza celor pasionati de echitatie dar si celor care abia fac cunostinta cu caii.

Aici, la Potcoava, vei putea face cunostinta cu caii din rasa Haflinger, niste caluti foarte blanzi cu care vei putea invata usor sa calaresti. Cursurile de echitatie concepute de cei de la pensiune se adreseaza atat copiiilor cat si adultilor, iar locatia in sine se potriveste tuturor iubitorilor de natura!

In plus, alaturi de noi in acest infotrip se afla si Romanian Art & Craft, cea mai mare firma de retail de suveniruri si produse traditionale romanesti, avand o vasta experienta, peste 50 de angajati si propriul sistem de distributie pentru intreg teritoriul Romaniei. Vei afla mai multe despre Romanian Art & Craft si despre produsele traditionale romanesti pe care le produce pe parcurs!

Programul detaliat este gata si include cateva ore pe zi de calarie dar si plimbari pe jos in zona Runcu, participarea la un spectacol de volteo si de dresaj al cailor in aer liber sustinut de talentatul Miron Bococi si accesul la primul festival dedicat calariei ce are loc in zona: Haidook Summer Fest.

Restul detaliilor legate de program vor fi cunoscute celor care participa efectiv la eveniment. Daca vrei sa afli care sunt acestea, este suficient sa urmaresti hastagurile #Potcoava si #RomaniaAutentica pe retelele de socializare precum si oamenii si blogurile urmatoare:

Alexandra Ungureanuwww.ArtandCraft.ro

Calin Stanwww.ClubulFoto.com si www.TravelLife.ro

Carmina Nitescuwww.TravelWithaSmile.net si www.TurismMarket.com

Cristina Stoicawww.ValizaCuCalatorii.ro

Dan Dragomirwww.ComputerBlog.ro si www.PrinLume.ro

Diana Joicaliucwww.DailyTraveller.ro si www.RadioRomaniaCultural.ro

Elena Ciricwww.ElenaCiric.ro

Ina Popawww.InaPopa.ro

Renate Nenciuwww.TravelBadgers.ro

Roxana si Alexandru Farcawww.LumeaMare.ro

Infotripul de mai sus este adresat bloggerilor de travel iar lista participantilor este completa in acest moment. Pentru a afla impresii despre zona, despre pensiune si despre activitatile care se pot face aici te invitam sa ii urmaresti pe cei mentionati mai sus in perioada 23-26 iunie dar si dupa!

Pentru cei care doresc sa participe la Haidook Summer Fest, eveniment de 1 zi ce are loc pe parcursul zilei de 25 iunie, accesul este gratuit si nu exista o limita de locuri. Deci, daca ai drum prin zona si vrei sa participi la o sarbatoare campeneasca cu o multime de activitati, ne vedem acolo!

invitatie infotrip Potcoava 23-26.06.2016

Acest articol a fost scris in infoturul “RomaniaAutentica: calarie si relaxare la Potcoava” organizat de Turism Market si Potcoava, in parteneriat cu Romanian Art & Craft .

Tags : haidook summer festinfotriporganizare evenimentePotcoava Mountain Hideawayspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response