Job-urile lunii in turism: iunie 2016

credit foto: unsplash.com

Vara aceasta se anunta a fi foarte torida asa ca daca esti in cautarea unui nou job in domeniul turismului, propunerile noastre din aceasta luna vin de la Recrutare Turism si sunt urmatoarele:

Sales Representative (Romanian Market), Bucuresti – Recrutare Turism

Cu mai mult de 10 ani pe piata Europeana, clientul pentru care Recrutare Turism face angajari ofera un sistem de rezervari foarte usor de folosit pentru rent a car, shared shuttles si autocare.

Produsul companiei este unul de top, asigura siguranta tranzactiilor pentru toate partile implicate si este disponibil real-time. Anul acesta compania deschide un centru operational in Romania si in prezent cauta o persoana pentru a fi Sales Representative.

Postul este disponibil in Bucuresti, loc in care se va desfasua mare parte din activitate, insa persoana cautata trebuie sa stie ca vor exista si deplasari in alte orase ale Romaniei. Salariul este format din parte fixa + comision din vanzari.

Detaliile job-ului sunt aici. Important: interviurile finale pentru acest post au loc la inceputul saptamanii viitoare asa ca daca esti interesat de post recomandarea noastra este sa aplici chiar astazi!

FIT Reservations Supervisor, Bucuresti – Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul FIT Reservations Supervisor in Bucuresti.

Persoana cautata are o experienta de minim 3 ani in domeniul turismului, este o persoana bine organizata, are abilitati de customer service foarte bine dezvoltate, este vorbitoare de limba engleza la nivel superior (Business Level), cunoasterea limbilor franceza, spaniola sau portugheza reprezinta un avantaj.

Toate detaliile job-ului le gasesti aici.

FIT Reservations Agent, Bucuresti – Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul FIT Reservations Agent in Bucuresti.

Persoana cautata are o experienta minima de 1 an de zile in domeniul turismului, este o persoana care stie sa lucreze in echipa, bine organizata si implicata in activitatea de zi cu zi, limba engleza la nivel Business este obligatorie, iar cunoasterea altor limbi straine reprezinta un avantaj (italiana, franceza, spaniola, portugheza).

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: cariera in turismrecrutare turismspecialisti in turism

Leave a Reply