Turism Market Insider – Episodul 35: Educatia asistata de cai ca si activitate de teambuilding (interviu Ionut Popescu)

tmi 35 ionut popescu horse touch

Centrul de echitatie Potcoava se adreseaza pasionatilor de cai si celor care vor sa invete sa calareasca. Fac turism leisure dar si turism de business iar in episodul de astazi al Turism Market Insider stau de vorba cu Ionut Popescu – proprietar Potcoava despre educatia asistata de cai ca si activitate de teambuilding.

Cei de la Potcoava au numai cuvinte de lauda primite de la oaspetii lor care au beneficiat atat de serviciile de echitatie cat si de cele de cazare si masa disponibile in pensiunea cu acelasi nume. Astazi punem in discutie tema turismului de business si discutam despre cea mai interesanta tema de teambuilding care s-a desfasurat pana in prezent la Potcoava: educatia asistata de cai.

Potcoava a devenit in acest an centru certificat de “Horse Assisted Education” lucru care le permite sa ofere o paleta larga de servicii dedicate teambuildingurilor. Mai multe detalii despre acestea gasesti pe site-ul nou lansat HorseTouch.ro – acest proiect este dedicat in totalitate teambuildingurilor in care caii se afla in centrul atentiei alaturi de participantii din companii.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com; gazduire – Potcoava.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Business travelcentrul de echitatie Potcoavacorporate traveleducatie asistata de caiHorse TourchHorseTouch.roIonut PopescuMadalina VantuPotcoava.rospecialisti in turismteambuildingturism market insider

1 Comentariu

Leave a Reply