Turism Market Insider – Episodul 34: Finantari nerambursabile (interviu Mirabela Miron)

Saptamana trecuta a avut loc workshopul Turism Market despre “Finantari nerambursabile in turism pentru 2017 – 2018“, eveniment pe care l-am organizat alaturi de compania AVISSO.

Interesul fata de acest workshop a fost unul foarte mare (am scris aici primele impresii) astfel ca am invitat-o pe Mirabela Miron – Presedinte AVISSO sa ne raspunda la cateva intrebari despre finantarile nerambursabile si in cadrul unui episod Turism Market Insider.

Mirabela Miron este antreprenor, expert contabil, auditor financiar, fondator al grupului de firme AVISSO si este implicata in proiecte precum RePatriot si RestartHome.

Astfel, in episodul de astazi vorbesc cu Mirabela despre:

  • ce inseamna AVISSO si cu ce se ocupa ei
  • ce inseamna sa accesezi programe de finantare nerambursabila – ce ar trebui sa faca o companie pentru a fi eligibila in cadrul anumitor programe de finantare nerambursabila si care sunt pasii concreti pentru a ajunge sa beneficieze de un astfel de program
  • care este rolul consultantului in finantari nerambursabile atat inainte de depunerea proiectului cat si pe parcurs (la depunerea proiectului, la primirea raspunsului afirmativ, la implementarea si finalizarea proiectului)
  • aspecte financiare ale accesarii finantarilor nerambursabile – la ce trebuie sa fim atenti
  • oportunitati de finatare in turism pentru perioada imediat urmatoare (2017 – 2018)

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com; gazduire – AVISSO.

Tags : Carmina Nitescufinantari nerambursabile in turismspecialisti in turismturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response