Finantari nerambursabile in turism pentru 2017 – 2018 (workshop)

Unul din subiectele de discutie cele mai arzatoare pe care le-a avut de-a lungul timpului industria de turism este legat de accesarea finantarilor  nerambursabile pentru dezvoltarea unor afaceri in acest domeniu.

Stiu ca dintre cititorii nostri o parte dintre voi ati abordat deja aceasta oportunitate si mai stiu ca inca sunt multi cei care se gandesc ca ar dori sa beneficieze de finantari nerambursabile pentru a dezvolta un business dar care fie nu au gasit informatiile necesare pana acum, fie nu au avut suportul necesar in abordarea acestor finantari.

In acest sens Turism Market vine in intampinarea celor care doresc sa acceseze finantari nerambursabile pentru dezvoltarea unui business in turism prin organizarea workshopuluiFinantari nerambursabile in turism pentru 2017 – 2018” pe data de 18 octombrie 2017, incepand cu ora 18:30 la Hotel Europa Royale Bucharest (langa Hanul lui Manuc).

Ne face o deosebita placere sa iti spunem ca la acest eveniment ii avem alaturi pe cei de la AVISSO – companie  specializata in consultanta finantari nerambursabile si consultanta fiscala ce are peste 10 ani experienta. AVISSO este prezenta cu cate un birou atat in Bucuresti cat si in Iasi.

Workshopul ii vizeaza pe cei care au o afacere in turism sau intentioneaza sa deschida una. Subiectul principal de discutie al evenimentului va fi cel al accesarii de finantari nerambursabile (potrivite industriei de turism) atat in mediul urban cat si in mediul rural.

Cei doi speakeri invitati urmeaza sa faca o trecere in revista a celor doua oportunitati de finantare principale care sunt deschise pentru turism in aceasta perioada (2017 – 2018). Pe langa informatiile concrete legate de programele de finantare disponibile, prezentarea va expune si cateva aspecte fiscale pe care trebuie sa le stii atunci cand accesezi finantari nerambursabile.

Motive pentru a veni la eveniment:

Explorezi noi oportunitati – fie ca ai deja un business in turism sau vrei sa deschizi unul, vei avea ocazia sa cunosti mai multe detalii legate de accesarea finantarilor nerambursabile si modalitatea de functionare a acestora
Afli ce programe de finantare sunt deschise pentru turism in perioada imediat urmatoare (2017 – 2018)  – Afli care sunt finantarile care au programe dedicate turismului, dar si programe conexe cu turismul
Afli care sunt pasii in accesarea finantarilor nerambursabile – expertii invitati de noi vor explica pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a accesa cu succes aceste programe
Live Q&A – vei putea pune intrebari directe speakerilor invitati
Networking – te vei afla intr-un mediu de business de turism alaturi de alti colegi din industrie si de oameni de business din alte domenii

Cui se adreseaza evenimentul:

Evenimentul se adreseaza companiilor de turism care doresc sa acceseze programe de finantare nerambursabile in turism si totodata celor care nu lucreaza in turism/ nu au un business in acest domeniu dar care sunt interesati de dezvoltarea unui business in turism si cauta noi oportunitati.

Evenimentul se adreseaza celor care cauta idei si oportunitati noi de business atat in mediul urban cat si cel rural.

Speakeri

Andreea Carp – Managing partner AVISSO

Andreea Carp are o experiență de peste 10 ani în domeniul achizițiilor publice și a accesării de fonduri europene pentru realizarea de proiecte de investiții pentru sectorul public și privat.

Domeniile sale de expertiză cuprind:

  • Consultanță în domeniul achizițiilor publice atât pentru autoritățile contractante (servicii auxiliare) cât și pentru ofertanți;
  • Consultanță pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile atât pentru sectorul public cât și pentru sectorul privat;
  • Consultanță pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene;
  • Consultanță în elaborarea și implementarea proiectelor finanțare prin schemele de ajutor de stat și ajutor de minimis, programe de finanțare implementate de Guvernul României.

Cu formare în relații internaționale și studii europene, Andreea coordonează în prezent biroul AVISSO din București. Responsabilitățile sale în cadrul companiei AVISSO vizează identificarea de noi oportunități de afaceri, dezvoltarea și managementul diviziei de consultanță pentru IMM-uri.

In cadrul workshopului din 18 octombrie Andreea va vorbi despre doua oportunitati de finantare dedicate industriei de turism pentru perioada imediat urmatoare (2017 – 2018).

Mirabela Miron – fondator AVISSO

Mirabela Miron este antreprenor, expert contabil şi auditor financiar, fondatoarea grupului de firme AVISSO, care oferă servicii de consultanţă în afaceri unui număr de peste 300 de companii. Este o promotoare ferventă a dezvoltării economice a Iaşiului şi a regiunii Moldovei.

S-a dedicat ca voluntar, dar şi finanţator, cauzelor de responsabilitate socială. Membră a Romanian Business Leaders, preşedintă a Asociaţiei “O şansă pentru fiecare”, prin intermediul căreia a iniţiat RestartHome, inspirat din activitatea proiectului RePatriot, din echipa căruia, de asemenea, face parte.

În calitate de antreprenor, înţelege să fie permanent implicată în problemele comunităţii şi un observator atent al fenomenelor macroeconomice. Cu toate acestea, nu a părăsit niciodată pasiunea pentru fiscalitate, domeniu în care continuă să ofere consultanţă partenerilor de afaceri, dar şi la solicitarea mass media şi în cadrul evenimentelor de profil.

In cadrul workshopului din 18 octombrie, Mirabela va vorbi despre cateva aspecte fiscale pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand doresti sa acceseszi fonduri nerambursabile pentru businessul tau.

Moderator

Carmina Nitescu – Consultant de business in turism, fondator TurismMarket.com

Cu o experienta de 11 ani in turism, Carmina este antreprenor si in ultimii 4 ani a lucrat cu mai multe companii de turism ca si consultant de business pe zona de pozitionare in piata si nisare, dezvoltare a companiei, pregatire a personalului pentru relationarea directa cu clientul si vanzari, marketing, comunicare si social media.

La workshopul din 18 octombrie Carmina va modera discursurile celor doi speakeri invitati.

Programul evenimentului este urmatorul:

18:30-19:00 sosire, inscrierea participantilor
19:00-20:00 Finantari nerambursabile in turism (prezentare + Q &A). Andreea Carp – Avisso
20:00 – 20:15 Pauza
20:15-21:00 Aspecte fiscale in cadrul finantarilor nerambursabile (prezentare + Q & A). Mirabela Miron – Avisso
21:00-21:30 Networking

Detaliile evenimentului sunt urmatoarele:

Data: 18 octombrie 2017
Interval orar: 18:30-21:30

Locatia: Hotel Europa Royale Bucharest 4*, Str. Franceza, nr. 60, etaj 1, Bucuresti (langa Hanul lui Manuc)

Investitia ta in acest eveniment este urmatoarea si difera in functie de data la care te inscrii si daca vii singur sau insotit de catre un coleg(a) din aceeasi companie.

Inscrie-te si plateste taxa de participare anticipat, pana pe 12.10.2017: (reducere 33% inclusa)
60 lei / persoana
100 lei / 2 persoane din aceeasi companie

Incepand cu data de 13.10.2017 si pana pe 18.10.2017 inclusiv:
90 lei / persoana
160 lei / 2 persoane din aceeasi companie

Note: 1.Persoanele inscrise pana pe 12.10.2017 care aleg sa achite taxa de participare la fata locului in ziua evenimentului vor achita taxa de 90 lei / persoana sau 160 lei / 2 persoane din aceeasi companie.

2.In cazul in care exista companii care doresc sa trimita mai mult de 2 persoane la workshop va rugam sa ne contactati.

Ce Este Inclus?

  • accesul la eveniment si la dezbaterile din cadrul acestuia
  • posibilitatea de a interactiona cu speakerii invitati si de a pune intrebari
  • networking dupa eveniment

Numar minim de participanti: 30 persoane
Numar maxim de participanti: 60 persoane

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, iar confirmarea inscrierii se face pe e-mail dupa efectuarea platii.

Pentru a te inscrie la eveniment completeaza formularul urmator cu urmatoarele date: nume, telefon, email, numar de persoane (click pe butonul “Ma inscriu”).


Vei primi un email cu un link de confirmare pe care te rugam sa dai click pentru a confirma inscrierea.

Update 16.10.2017: Inchidem inscrierile pentru acest workshop in acest moment pentru ca s-au epuizat toate locurile.

Dupa ce te inscrii completand formularul vei primi pe e-mail toate detaliile de PLATA (numar de cont, modalitati de plata).
Important: numarul de telefon si adresa de email vor fi folosite numai in comunicarea informatiilor despre acest eveniment si a evenimentelor viitoare. Aceste date nu vor fi facute publice in niciun fel, fiind proprietatea organizatorilor.

Daca ai intrebari sau nelamuriri iti stau la dispozitie. Gasesti datele mele de contact mai jos.

Tags : finantari nerambursabile in turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

4 Comments

  1. continuarea directionarii de fonduri catre turism inca reprezinta un mare suport pentru mediul de afaceri cat si economic.

Leave a Response