#HaidookExperience la Potcoava

Cum vara este dedicata calatoriilor, ne face placere sa iti vorbim despre urmatorul eveniment pe care il organizam impreuna cu centrul de echitatie Potcoava.

Astfel, in perioada 8-10 iulie 2017, centrul de echitatie si pensiunea Potcoava.ro, impreuna cu partenerii sai, Haidook Summer Fest, Crama Histria si Turism Market organizeaza infotripul “Haidook Experience“, eveniment dedicat bloggerilor si fotografilor de turism.

Infotripul are loc in perioada celei de-a doua editii a festivalului “Haidook Summer Fest” si inca o zi dupa acesta si include atat participarea la festival (la spectacolele de dresaj de cai in libertate, volteo, agility show, concurs de working equitation si multe altele) cat si plimbari calare in imprejurimile localitatii Runcu si relaxare la pensiunea Potcoava. Programul detaliat a fost trimis deja participantilor si ii voi lasa pe acestia sa il dezvaluie pe masura ce traiesc experienta respectiva.

Festivalul “Haidook Summer Fest” a avut prima sa editie anul trecut si, daca vrei sa iti faci o idee despre cum a fost, priveste imaginile de mai jos:

Aflata in judetul Dambovita, in localitatea Runcu, Pensiunea Potcoava a fost deschisa la finalul anului 2015 si a crescut frumos pana in prezent. Pensiunea dispune de 13 camere, toate cu vedere spre frumoasa priveliste a muntilor Leaota, de un restaurant ce serveste mancaruri traditionale romanesti, de un mic centru SPA si de un spatiu exterior foarte generos – terasa, foisor, loc de joaca. Daca ne citesti de ceva vreme cred ca ai vazut si alte materiale despre ei pe siteul nostru (cum a fost interviul acesta si workshopul de turism de nisa pe care l-am avut in luna martie). Abia asteptam sa iti povestim si mai multe!

Pe de alta parte, Potcoava este un centru de echitatie care se adreseaza celor aflati la inceput de drum in ale echitatiei: la ei gasesti cursuri de initiere in echitatie, drumetii calare, tabere de calarie precum si tabara numita “Haidook Experience” – o tabara adresata pasionatilor de calarie care vor sa descopere Romania calare.

Ei bine, o parte din programul taberei “Haidook Experience” il vom parcurge si il vom documenta prin fotografii si articole in perioada 8-10 iulie. Daca vrei sa fii la curent cu tot ce se scrie despre asta este suficient sa urmaresti hastagurile #HaidookExperience , #Potcoava, #HaidookSummerFest si #CramaHistria in perioada urmatoare dar si blogurile participante:

Alin si Oana Popescu – AllinPopescu.ro

Calin Stan – ClubulFoto.com si TheDrone.ro

Carmina Nitescu – TravelwithaSmile.net si TurismMarket.com

Catalin si Renate Nenciu – TravelBadgers.com

Diana Slav – DianaSlav.ro

Gabriela Solomon si Florin Valcea – MySecretRomania.com

Svetlana Matvievici – Orheianca.eu

Victor Garstea – Victor Garstea Photographer

Pentru cei care doresc sa participe la Haidook Summer Fest, eveniment de 2 zile ce are loc in perioada 8 si 9 iulie, accesul este gratuit.

Festivalul “Haidook Summer Fest” este dedicat iubitorilor de cai si natura si, in cadrul acestuia, te vei putea bucura de  un concurs de working equitation, de spectacolul lui Miron Bococi – numit si “magicianul de cai” si al lui Denis Stefan – actor si iubitor de cai, de concertul “Trupa Veche” precum si de de tot felul de activitati pentru copii. Mai multe detalii despre festival gasesti aici iar despre activitatile de la festival aici. Ora de incepere a festivalului este 10 in ambele zile cu mentiunea ca in cea de-a doua zi festivalul se incheie la orele pranzului.

Deci, daca ai drum prin zona si vrei sa participi la o sarbatoare in aer liber cu o multime de activitati, ne vedem acolo!

Acest articol a fost scris in cadrul infotripului “#HaidookExperience” organizat de centrul de echitatie Potcoava.ro, in parteneriat cu Haidook Summer Fest, Turism Market si Crama Histria.

Tags : eveniment turism markethaidook summer festinfotriporganizare evenimentePotcoava Mountain Hideaway
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response