Turism Market Insider: Episodul 32 – Mystery Shopping in Turism (interviu Cosmina Voichita Mesesan)

tmi 32 cosmina mesesan

Cosmina Voichita Mesesan este specialist in customer care, in mystery shopping (un concept relativ nou in Romania), autoare a ghidului “Mystery Shopper”- prima carte de specialitate din Romania ajunsa in 2017 la a doua editie, trainer si speaker la conferintele Business Days.

Cosmina este fondatorul companiei VBS Business Solutions inca din 2004, sustine traininguri de customer si mystery shopping de 9 ani, iar pana in prezent a ajutat peste 100 de companii in monitorizarea si imbunatatirea relatiei cu clientii. In plus, lucreaza cu companii de turism si HoReCa de renume din Romania.

In cadrul editiei de astazi a Turism Market Insider vorbim cu Cosmina despre importanta mystery shopping-ului in industria de turism si a ospitalitatii.

Pornind de la notiunea generala a “mystery shopping-ului” interviul se adreseaza companiilor de turism care vor sa apeleze la metode noi pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite clientilor lor.

Daca ai intrebari suplimentare despre mystery shopping o gasesti pe Cosmina pe adresa voichita@solutiideafaceri.ro si la telefon 0725 928 600.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescucompanii de turismspecialisti in turismturism market insider

Leave a Reply