Turism Market Insider: Episodul 32 – Mystery Shopping in Turism (interviu Cosmina Voichita Mesesan)

Cosmina Voichita Mesesan este specialist in customer care, in mystery shopping (un concept relativ nou in Romania), autoare a ghidului “Mystery Shopper”- prima carte de specialitate din Romania ajunsa in 2017 la a doua editie, trainer si speaker la conferintele Business Days.

Cosmina este fondatorul companiei VBS Business Solutions inca din 2004, sustine traininguri de customer si mystery shopping de 9 ani, iar pana in prezent a ajutat peste 100 de companii in monitorizarea si imbunatatirea relatiei cu clientii. In plus, lucreaza cu companii de turism si HoReCa de renume din Romania.

In cadrul editiei de astazi a Turism Market Insider vorbim cu Cosmina despre importanta mystery shopping-ului in industria de turism si a ospitalitatii.

Pornind de la notiunea generala a “mystery shopping-ului” interviul se adreseaza companiilor de turism care vor sa apeleze la metode noi pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite clientilor lor.

Daca ai intrebari suplimentare despre mystery shopping o gasesti pe Cosmina pe adresa voichita@solutiideafaceri.ro si la telefon 0725 928 600.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com

Tags : Carmina Nitescucompanii de turismspecialisti in turismturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response