Noutăți Webstock 2019: propuneri speakeri + înscrieri nominalizări Webstock Awards

2

Subiectul social media este atât de prezent în viața noastră de zi cu zi și, ori de câte ori am vești legate de asta mă bucur să le împărtășesc cu tine.

Astfel, Webstock, cea mai mare și mai așteptată conferința de social media de peste an tocmai a anunțat data la care își așteaptă participanții pentru o porție serioasă de social media: 4 octombrie 2019.

Conferința se adresează comunității pasionate de mediul online și propune o serie de subiecte actuale, dezbătute de cei mai îndrăgiți lideri de opinie din industrie. Cum și industria noastră de turism este puternic afectată de social media cred că fiecare companie de turism ar trebui să participe an de an la acest eveniment. Programul detaliat și lista speakerilor invitați sunt încă în formare însă voi reveni cu un articol dedicat despre acestea mai aproape de data evenimentului.

Până atunci însă am două lucruri să îți spun.

Primul este legat de temele pe care vrei să le vezi abordate la eveniment.

Organizatorii conferinței, Evensys, obișnuiesc să ceară părerea comunității lor despre subiectele de interes ce pot deveni parte din agenda Webstock. Mai mult de atât, an de an, caută să aducă voci noi pe lângă vorbitorii consacrați, iar în acest sens dau oportunitatea celor care îi urmăresc să vină cu propuneri de speakeri și teme de discuție. Așadar dacă ai o temă de discuție de propus sau vrei să vezi un anumit speaker pe scena Webstock în acest an te rog să completezi formularul de aici.

Al doilea lucru pe care vreau să ți-l spun astăzi este că s-au deschis înscrierile la nominalizările Webstock Awards.

Ca în fiecare an, conferința Webstock se încheie cu o Gală de premiere unde ajung pe podium cele mai bune proiecte legate de social media din România, proiecte dezvoltate fie de companii, fie de persoane fizice în ultimul an. Astfel, dacă ai tu un proiect pe care vrei să îl nominalizezi sau dacă ai vreun prieten/companie care știi că a dezvoltat un astfel de proiect și merită să se afle pe podium în această toamnă poți face nominalizările tale până pe 6 septembrie. Găsești aici mai multe detalii despre cele 15 categorii de premii în cadrul cărora poți face nominalizări.

Proiectele selectate pentru nominalizările finale vor fi anunțate publicului în data de 11 septembrie, iar proiectele câștigatoare vor fi desemnate de un juriu și anunțate la Gală din 4 octombrie.

Acestea fiind spuse, stai cu ochii pe siteul webstock.ro, pe pagina lor de Facebook și urmărește hastagul #webstockro pentru updateuri în timp real.

O zi frumoasă îți doresc și ne vedem la Webstock 2019!

Credit foto: Webstock.ro

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Webstock

Leave a Reply