Webstock 2018 – editie aniversara

Se stie ca toamna au loc cele mai interesante evenimente. De turism si nu numai.

Iti scriu astazi pentru a te anunta ca pe 5 octombrie are loc o noua editie a conferintei Webstock, cel mai asteptat eveniment de social media al anului. Evenimentul are loc in Bucuresti, la Hotel JW Marriott incepand cu ora 8:45 dimineata.

Se stie deja ca in Romania este un eveniment de referinta in tot ce inseamna social media asa ca daca ai un business (daca citesti acest site se presupune ca e vorba de un business in turism, dar nu e musai) ai clar nevoie sa stii ce noutati au mai aparut in social media in ultima perioada.

Anul acesta Webstock aniverseaza 10 ani de existenta asa ca, daca tot e vorba de o cifra rotunda, au pregatit o multime de teme interesante de discutie precum si o sectiune de Premii unde vei descoperi cele mai apreciate proiecte de social media realizate in ultimul an.

Webstock reuneste in fiecare an comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media. Conferinta propune o serie de subiecte actuale, dezbatute de cei mai indragiti lideri de opinie din industrie.

Astfel, daca inca nu te-ai inscris la eveniment o poti face aici.

Lista speakerilor invitati este aproape completa si se anunta a fi o editie plina de inspiratie.

Programul este imparti in 4 scene, dupa cum vezi in imaginea de mai jos: incepem cu Inspiration Stage inca de dimineata si continuam dupa pranz cu 3 scene diferite ce au loc in paralel – New Trends Stage, Creativity Stage, Galaxy Stage. Detalii despre program gasesti aici.

In fiecare dintre cele 4 sectiuni stiu ca imi voi gasi inspiratia asa ca te astept si pe tine la conferinta.

In cazul in care nu poti ajunge si te intereseaza subiectul sa stii ca poti urmari live conferinta. Detalii vei gasi pe pagina de Facebook a conferintei si pe hastagurile #Webstock10ani si #webstockro.

O zi inspirata iti doresc si ne vedem la Webstock pe 5 octombrie 2018!

Tags : Carmina Nitescusocial media in turismWebstock
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response