Job-urile lunii în turism: august 2019

credit: Unsplash.com

Luna august am început-o cu un articol de job-uri special: recomandări de job-uri în departamente de ticketing, iar astăzi este timpul pentru articolul lunar cu recomandări de job-uri în turism din cadrul mai multor departamente.

Job-uri în București

Senior Travel Agent (leisure), București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism din București, o persoană pentru postul Senior Travel Agent (leisure).

Persoana căutată are 3-5 ani experiență pe o poziție similară, experiență de lucru cu Bistro Portal sau cu a altor platforme ale touroperatorilor germani, experiență de lucru cu pachete dinamice, călătorii de lux și long haul, are o prezență plăcută, este încrezătoare, entuziastă, lucrează bine în echipă și inspiră credibilitate în discuția cu clienții.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent Corporate (intern și evenimente), București – RTT România

RTT România caută pentru clientul sau, agenție de turism cu experiență și portofoliu bun de clienți corporate, o persoană pentru postul Agent de turism Corporate (intern și evenimente). Agenția deține o echipă grozavă și oferă multă flexibilitate și înțelegere angajaților.

Persoana căutată are experiență de minim 1-3 ani în turism corporate (intern, extern sau evenimente), are minim studii medii, cunoaște limba engleză, are capacitatea de a se adapta cerințelor clienților, dispune de flexibilitate în discuțiile cu clienții și abilități de a interacționa cu oamenii.

Beneficii: salariu 2700-3000 ron net (în funcție de experiență), plata orelor suplimentare. Se lucrează de luni până vineri în intervalul 9:30-18:00 și în weekend-o tură de urgență la 2 săptămâni.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Manager Marketing & Vânzări, București – Travel Maker

Agenția de turism Travel Maker caută o persoană pentru postul Manager Marketing & Vânzări.

Persoana căutată are cunoștințe de turism, marketing online și offline, internet și relații publice, este ambițioasă, tenace, organizată, este bun comunicator și negociator în limbile română și engleză, are dorința și capacitatea de a lua decizii și de a lucra atât în mod independent cât și într-o echipă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing, București – Karpaten Turism

Agenția de turism Karpaten Turism Outgoing , agenție de turism specializată pe circuite/sejururi/chartere caută o persoană pentru postul Agent Ticketing pentru unul din sediile pe care le deține în București.

Persoana căutată are 3-5 ani experiență în utilizarea sistemului Amadeus (emiteri, reemiteri, refund bilete de avion), are cunoștințe de emitere a biletelor de avion de grup la toate companiile aeriene, cunoaște limba engleză la nivel avansat, are cunoștințe de geografie, este o persoană bine organizată, dinamică, orientată spre rezultate, este perseverentă, știe să lucreze în echipă. Deținerea diplomei IATA constituie avantaj.

Beneficii: mediu de lucru plăcut, salariu fix cu sistem de bonusare în funcție de performanță, decontarea abonamentului de transport, posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională și infotripuri.

Poți trimite CV-ul pe adresa: irina.rizea@karpaten.ro

Agent de turism outgoing, București – Karpaten Turism

Agenția de turism Karpaten Turism Outgoing , agenție de turism specializată pe circuite/sejururi/chartere caută o persoană pentru postul Agent de turism outgoing pentru unul din sediile pe care le vor deschide in aceasta toamnă în București.

Persoana căutată are minim 2-3 ani experiență pe un post similar, cunoaște limba engleză la nivel avansat, are cunoștințe de geografie, este perseverență, bine organizată, lucrează bine în echipă. Brevetele, certificările și acreditările în domeniu sunt apreciate.

Beneficii: mediu de lucru plăcut, salariu fix cu sistem de bonusare în funcție de performanță, decontarea abonamentului de transport.

Poți trimite CV-ul pe adresa: irina.rizea@karpaten.ro

Succes!

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agentie de turismcariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania

Leave a Reply