Recomandările lunii august – job-uri de Ticketing

Luna august vine cu o surpriză: de data asta avem un articol nisat de job-uri în turism și mai jos îți prezint recomandările de job-uri în departamente de Ticketing în companii de turism din București.

Departamentul de Ticketing este unul foarte căutat în rândul agențiilor de turism așa că mă bucur să îi dedic un articol întreg.

Agent ticketing corporate, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul sau, agenție de turism specializată pe segmentele corporate și afiliată unui TMC internațional, un Agent Ticketing, cu experiență relevantă în sistemul Amadeus, care să poată facă față oricărei solicitări primite din partea clienților corporate pe care îi va avea în portofoliu. Experiența în utilizarea altor sisteme GDS reprezintă avantaj.

Persoana căutată are studii superioare finalizate, diplona Amadeus(basic/emitere), diplomă IATA (constituie avantaj), experiență ca agent de ticketing 3-5 ani în utilizarea sistemului Amadeus(emiteri, reemiteri, refund bilete de avion), cunoașterea unor sisteme de mid și back office, cunoaște limba engleză la nivel avansat, are capacitate de analiză și planificare, experienta de lucru cu clienții corporate, capacitate foarte bună de comunicare și relaționare, capacitate rapidă de decizie și asumarea responsabilității pentru deciziile luate, abilități de vânzare și negociere.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Leisure Amadeus Consultant, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul sau, agentie de turism(non IATA) inovatoare în nișa de turism de lux, specializată în crearea de vacanțe personalizate – vacanță de aventură, tur al lumii, lună de miere în locații exotice, croaziere cu yachtul, hoteluri cu facilități excepționale, angajează un Agent Ticketing entuziast și creativ, care să contribuie la realizarea produselor proprii și care să împărtășească pasiunea pentru călătorii.

Persoana căutată trebuie să aibă experiență în ticketing sau absolvirea cursurilor Amadeus(constituie avantaj), cunoștințe foarte bune de operare calculator (Word, Excel, Adobe, navigare internet, sisteme specifice domeniului), cunoaște limba engleză la nivel avansat, are cunostite de geografie, este creativă și inovativă, este pasionată de aviație, empatică și are abilități de comunicare, este perseverentă și are capacitate de lucru sistematic, are capacitate de analiză și planificare precum și de lucru în echipă, este bine organizată, dinamică, orientată spre rezultate și disponibilă în a călători. Studiile în domeniu reprezintă avantaj.

Se oferă mediu de lucru plăcut, dinamic și motivant, pachet salarial atractiv cu sistem de bonusare în funcție de performanță, posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională, posibilitatea de a merge în infotripuri în destinațiile promovate de companie.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Consultant Ticketing (Oil & Gas Company), București – RTT România

RTT România caută pentru clientul sau, agenție de turism afiliată unei mari corporații din România, o persoană pentru postul de Consultant Ticketing pentru angajații acesteia.

Persoana căutată are studii superioare finalizate, 1-3 ani experiență în domeniul rezervărilor GDS (de preferat Amadeus), experiență în relațiile cu clienții corporate/VIP și abilități de comunicare, cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional, cunoștințe de operare PC (Office, Outlook, Internet)

Se oferă salariu de 3500-4500 lei net, bonuri de masă, decont transport (inclusiv cel cu mașină personală), posibilitatea de a lucra de acasă în anumite limite, plata orelor suplimentare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Business Air Travel Consultant, București – RTT România

RTT România caută pentru clinetul sau, agenție de turism ce face parte dintr-o companie high tech globală care deține și un hotel de lux, 2 persoane pentru postul Business Air Travel Consultant. Centrul operațional din România în care vor lucra aceste persoane va fi responsabil de aranjamentele de călătorie ale angajaților în întreaga lume.

Persoana căutată are experiență în business travel, cunoaște și folosește sistemele Sabre/Amadeus, are experiență/certificări în tarifare și ticketing, cunoaște limba engleză la nivel avansat, orice altă limbă străină cunoscută reprezentând avantaj,are cunoștințe de geografie și atenție la detalii.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Team Leader – back office team, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, o persoană pentru postul de Team Leader pentru o echipă de 10 agenți de ticketing. Poziția este una de middle managaemnt cu accent pe cunoștințe de GDS.

Persoana căutată trebuie să cunoască temeinic sistemul Worldspan, are 3 ani experiență ca și consultant de ticketing și minim 1 an experiență de coordonare a unei echipe de agenți de turism, limba engleză la nivel avansat, are abilități de planificare, multitasking, este orientată spre clienți și pe găsirea soluțiilor

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : cariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Reply