Hai la Webstock 2017

webstock 2017

Salutam initiativa celor de la Evensys de a realiza conferinta Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania de 10 ani incoace si abia asteptam sa fim in sala pe 29 septembrie 2017 pentru a afla noutatile din domeniu. Evenimentul are loc la JW Marriott in Bucuresti si este realizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone.

Ca si in anii trecuti, evenimentul vine cu multe noutati si, pana sa le aflam pe cele care se aplica cel mai bine in industria de turism, hai sa iti spun cate ceva despre programul conferintei.

Evenimentul dureaza o zi intreaga, programul detaliat il gasesti aici, iar acesta este format din 3 parti:

  • conferinta: sectiunea 1 – Social Media Talk; sectiunea 2 – Finding Inspiration
  • workshopurile (sau micro – conferintele) sunt impartite in doua sectiuni ce au loc in paralel. Temele de discutie sunt: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing
  • Webstock Awards, urmat de Webstock Party

Dintre temele din acest an trebuie sa recunosc ca abia astept discutia de la “Social Media Talk” si workshopul cu tema “Influencer Marketing”.

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media. Te asteptam sa participi la sesiunile sustinute de speakeri renumiti si la Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an. Jurizarea este facuta de un grup de specialisti in marketing si se desfasoara pana pe 22 septembrie. Publicului ii este deschis o singura categorie de vot, “Personalitatea anului”, iar pentru a vota poti intra aici.

Conferintele Webstock cuprind intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu. Pentru cei care nu pot ajunge personal la eveniment, conferinta va putea fi urmarita live. Detalii aici.

Evenimentul se adreseaza mai multor categorii de public, dintre care mentionez: Bloggers, Vloggers, Influencers, Media celebrities, Digital managers, Social media consultants, Digital managers, Instagrammers, PR specialists, Community managers.

De ce recomand evenimentul comunitatii celor ce lucreaza in turism? Pentru ca traim intr-o lume digitala si pentru a face performanta in domeniul nostru trebuie sa fim la curent cu noutatile. Clientii nostri sunt la curent cu aceste noutati, le aplica, iar cunoscand aceste lucruri noua, celor care lucram in turism, ne este mai usor sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa comunicam mai eficient cu acestia.

Ne vedem la eveniment pe 29 septembrie 2017? Inscrie-te aici cat inca mai sunt locuri.

Daca nu reusesti sa ajungi la eveniment afla ca il poti urmari online, in direct incepand cu ora 9 dimineata. Detalii gasesti in pe pe prima pagina a site-ului www.Webstock.ro in sectiunea “Transmisiune Live”

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: specialisti in turismWebstock

1 Comentariu

  1. consider ca webstock reprezinta un eveniment de referinta pentru mediul digital dar si pentru cel de business.

Leave a Reply