Romanian Digital Travel Conference, editia IV – 5 octombrie 2017, Bucuresti

Tot vine luna octombrie, asa ca te invit la conferinta! Mai exact la Romanian Digital Travel Conference care a ajuns in acest an la editia a patra.

Evenimentul este initiat de Eventur, va avea loc pe 5 octombrie 2017, la Hotel Sheraton in Bucuresti si pentru ca i-am sustinut la toate cele trei editii anterioare, ma bucur sa ii sustin si la aceasta noua editie.

Ce este Romanian Digital Travel Conference?

Romanian Digital Travel Conference este una dintre cele mai importante conferite dedicate turismului din Romania. In cadrul acestei conferinte, companii de top si oameni importanti din turism au prezentat trei ani la rand strategii eficiente de marketing online si digital adaptate la profilul unui business local de turism (agentii, unitati de cazare, transportatori, furnizori de servicii conexe). Participantii au descoperit astfel cum sa foloseasca cele mai recente instrumente (gratuite sau foarte accesibile) pentru a-si promova eficient serviciile catre publicul direct interesat.

De-a lungul anilor, evenimentul a adunat la aceeasi masa un grup important de specialisti in tehnologie si marketing cu o bogata experienta pe nisa turismului romanesc. Acestia au vorbit despre experientele proprii si au ajutat participantii sa rezolve o serie din problemele existente in industrie.

Cui se adreseaza evenimentul si de ce sa participi?

Evenimentul se adreseaza celor care lucreaza in industria de turism si in special agentiilor de turism.

Comparativ cu cele trei editii anterioare, editia a IV-a a conferintei se va concentra in cea mai mare parte pe publicul format din reprezentanti ai agentiilor de turism, acest lucru permitand speakerilor invitati sa pregateasca prezentari mai nisate si studii de caz mai relevante.

Decizia acestei pozitionari a editiei de anul acesta nu este una intamplatoare ci se bazeaza pe participarea din anii trecuti a agentiilor de turism la eveniment, media lor depasind anual 60%. Anul acesta obiectivul este ca la eveniment in sala sa se gaseasca peste 90% agentii de turism.

Speakerii evenimentului au fost deja anuntati iar mai jos gasesti o parte dintre acestia.

Pe langa persoane cheie din agentii, la eveniment sunt asteptati o serie de bloggeri ambasadori si jurnalisti parteneri.

Daca inca nu ai planul facut pentru data de 5 octombrie, ei bine, ar fi cazul sa-ti treci in agenda aceasta conferinta. Tariful de participare la acest eveniment este 49 EUR + TVA de persoana si include: accesul in sala de conferinta,  doua coffee break-uri si un pranz tip bufet. Inscrierile se fac pe formularul de inregistrare care poate fi descarcat de aici. Din cate stiu de la organizatori, in acest moment stiu ca sunt deja ocupate jumatate dintre locuri.

Ce zici, ne vedem pe 5 octombrie la #RDTC2017 ?

Apropos, in cazul in care nu poti ajunge la eveniment urmareste hastagul de mai sus in social media pentru a afla noutati in timp real de la eveniment. Noi vom transmite live informatii pe pagina noastra de Facebook insa recomandam sa urmaresti hastagul pentru a vedea cat mai multe updateuri in timp real.

Tags : agentie de turismeveniment in turismRomanian Digital Travel Conferencespecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

1 Comment

Leave a Response