Programul detaliat si speakerii – Webstock 2016

A mai ramas fix o saptamana pana la cea de-a noua editie a Webstock, cel mai asteptat eveniment de social media al anului.

Asa cum te-am obisnuit, Turism Market va fi prezent in sala la eveniment si va transmite live pe pagina de Facebook noutati aflate la fata locului.

Daca insa esti interesat de social media si vrei sa afli noutatile chiar tu din sala de eveniment afla ca inca mai sunt cateva locuri disponibile la eveniment. Detaliile le gasesti aici.

Conferinta are loc pe 30 septembrie 2016, la JW Marriott Grand Hotel si va cuprinde atat dezbateri si prezentari, cat si gala de premiere Webstock Awards. Aceasta editie aduce in fata participantilor multi speakeri recunoscuti, care vor discuta despre modul in care au reusit sa iasa din tipare si sa devina extraordinarii online-ului.

Astfel, ca si pana acum, programul conferintei este impartit in doua mari parti:

  • Prima parte include doua sesiuni axate pe temele My Story si The Present is Visual
  • Cea de-a doua parte este gandita a avea loc sub forma unor discutii libere dar si cu cateva prezentari sustinute de speakeri. Aceasta parte include 6 micro-evenimente ce se vor desfasura in paralel. Temele de anul acesta sunt parca si mai tentante decat cele din anii trecuti: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation si Online Communication.

Aceste sesiuni sunt propuse de organizatori pentru a raspunde intrebarilor legate de ultimele noutati din online si social media, pentru a aduce in prim-plan tendintele actuale si modul in care va evolua comunicarea in mediul virtual. Programul de anul acesta reuneste speakeri din domenii diverse, profesionisti care au impins limitele, au ridicat standardele si s-au pozitionat ca lideri in ariile lor de activitate.

Cine sunt speakerii din acest an de la #WebstockRo?

O parte dintre speakeri ii regasesti in imaginea de mai sus de la inceputul articolului.

In afara de acestia au mai confirmat prezenta: Marian Godina, Alexandru Tomescu,  Paula Herlo, Dana Rogoz, Sorin Onisor, Matei Dima, Bianca Adam, Costin Cocioaba, Irina Alexandru, Geanina Staicu-Avram. Lista completa a speakerilor o gasesti aici.

In exclusivitate la Webstock: Studiu Snapchat

Un lucru care mi s-a parut interesant de notat este faptul ca in cadrul conferintei va avea loc un studiu de caz Snapchat.

iSense Solutions va prezenta, prin intermediul lui Andrei Canda – Managing Partner, un studiu realizat in exclusivitate pentru Webstock despre Snapchat, aplicatia care inregistreaza cea mai mare crestere la nivel mondial. Care este rolul acestei aplicatii, care este impactul ei asupra pietei din Romania, cum poate fi folosita ca instrument de promovare si ce viitor are in randul utilizatorilor romani sunt cateva dintre punctele centrale ale cercetarii.

Webstock Awards

Ca in fiecare an, evenimentul se va incheia cu Gala de Premiere.

In cadrul acesteia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an. De asemenea, va fi anuntata si Personalitatea Online a Anului, acea persoana care s-a remarcat prin proiectele sale pe Internet, dar si in offline, care si-a construit o comunitate puternica si care are un impact vizibil asupra urmaritorilor sai.

Pentru desemnarea Personalitatii Online a Anului, votul este public si poate fi efectuat de oricine, pana pe 23 septembrie inclusiv. Daca inca nu ai votat si vrei sa o faci intra aici.

Acestea fiind spuse ramane sa ne auzim live de la eveniment. Fie pe Facebook, fie fata in fata, in sala!

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

Tags : Carmina NitescuWebstock
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response