Lansare Biz Digital Report 2017 la Social Media Summit

smsbucuresti2017

Prezenta companiilor in social media a devenit obligatorie in ultimii ani, motiv pentru care cu totii trebuie sa fim la curent cu noutatile din acest sector.

Ca si in anii trecuti, Turism Market te tine la curent cu tendintele din social media si cu aplicabilitatea lor in zona de turism, industrie pe care o reprezentam cu drag si, speram noi, cu folos pentru tine.

Astfel, pe 1 martie 2017 vom fi in sala la cea de-a saptea editie a Social Media Summit, eveniment organizat de Revista Biz la Hotel Radisson Blu in Bucuresti. Ca si pana acum, vom fi in sala ca si participanti si te invitam sa vii si tu alaturi de noi daca vrei sa afli noutatile din social media si sa stai de vorba cu speakerii invitati la eveniment.

Cui se adreseaza evenimentul si de ce sa vii?

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare din companii si agentii de PR, oamenilor de marketing si vanzari. Pe scurt, tuturor celor care se ocupa activ de comunicarea unui brand sau a unei companii. Noi in turism avem nevoie de comunicare mai mult decat credem asa ca orice informatie pe care o aflam de la oameni reprezentativi din bransa este binevenita.

In cadrul acestei editii a Social Media Summit se vor da exemple dintre cele mai eficiente strategii de promovare in retelele sociale, se vor dezbate cele mai bune campanii din ultimul an si se prezenta tendintele anului 2017.

Cei mai influenti oameni din online si comunicare te asteapta sa participi la o experienta de invatare completata cu sesiuni de intrebari si raspunsuri si networking.

Ca si anul trecut, organizatorii au pregatit un material in exclusivitate: lansarea “Biz Digital Report 2017

Programul

Programul evenimentului care se intinde pe intreaga zi de 1 martie cuprinde 3 mari sesiuni si este impartit astfel:

     1.2017, la start. Tendinte si strategii

Creativitatea se masoara in rezultate de business. Care sunt strategiile eficiente in 2017? Ce inseamna pentru companii explozia retelelor sociale? Ce vor consumatorii de la branduri in era retelelor sociale? Afla ultimele tendinte in materie de strategie de continut, optimizare, investitii, audienta, promovare, venituri sau colaborari cu branduri!

     2. Online VS Media Traditionala

Sesiune speciala sustinuta de Radu Atanasiu – Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management Romania.
Sesiunea va dezbate dupa regulile competitiilor de formal debate, cu doua echipe pregatite cu argumente pro si contra, un cronometru si un juriu competent si impartial.

    3. Lansare Biz Digital Report 2017

Aceasta se anunta a fi cea mai asteptata sectiune a evenimentului si va cuprinde liste cu:

  • 50 cele mai influente bloguri generaliste (lista alfabetica)
  • 50 cei mai influenti bloggeri – vedete si jurnalisti (lista alfabetica)
  • Cele mai vizibile bloguri de tehnologie, de food, de fashion, de travel, de design, de marketing si digital, de parenting, despre relatii si cuplu
  • Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2016
  • Top bloggeri cu care au lucrat agentiile in 2016

Conferinta prezinta peisajul social media in 2017, companiile si ideile care vor domina cele mai prezente canale in online-ul romanesc din acest an. Inscrierile pentru participarea la Social Media Summit sunt deschise si gasesti detalii aici.

Afla noutatile online urmarind hastagul #smsbucuresti2017. Si, bineinteles, astept sa ne vedem in sala la eveniment!

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: social media in turismsocial media summit

Leave a Reply