Hai la lansarea Biz Digital Report 2019 – Social Media Summit

A mai trecut un an și iată că Social Media Summit a ajuns la ediția a noua. Evenimentul este organizat de Revista Biz, este unul dintre cele mai așteptate evenimente de social media de peste an și are loc în București pe 27 februarie 2019 la Noua Sala Dalles.

Din 2015 încoace particip anual la  această conferință și mă bucur să îți transmit și ție noutățile pe care le aflu fie prin articolele pe care le găsești aici pe Turism Market, fie prin ceea ce transmit live pe Facebook în ziua evenimentului.

Bineînțeles, anul 2019 mă va găsi în sala de eveniment la Social Media Summit și te invit să vii și tu. Social media este o realitate a pieței indiferent de domeniul în care lucrezi însă cu atât mai mult o realitate în zona de turism. Clienții noștri își iau ideile de vacanță din social media, de la prieteni, colegi, prieteni ai prietenilor, bloguri și diverse publicații online așa că rețelele de social media sunt acel loc în care îi găsim oricum pe majoritatea. Hai să aflăm împreună noutățile din acest an în materie de social media și să ne apropiem mai mult și mai natural de clienții noștri.

Cui Se Adresează Evenimentul Și De Ce Să Vii?

Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzări. Pe scurt, tuturor celor care se ocupă activ de comunicarea unui brand sau a unei companii. Noi în turism avem nevoie de comunicare mai mult decât credem așa că orice informație pe care o aflăm de la oameni reprezentativi din branșă este binevenită.

În cadrul acestei ediții a Social Media Summit vorbim despre rețelele sociale ale momentului, cele mai noi formate de social ads și cum ajungi să interacționezi cu generația Z și dezbatem tendințele anului.

Cei mai influenți oameni din online și comunicare te așteaptă să participi la o experiență de învățare completată cu sesiuni de întrebări și răspunsuri și networking. Lista speakerilor ediției din 2019 o găsești aici.

Unul din punctele cele mai așteptate ale conferinței Social Media Summit din acest an este lansarea Biz Digital Report, anuar pe care și eu îl aștept cu sufletul la gură.

 

Programul evenimentului

Programul acestei ediții include, pe lângă lansarea Biz Digital Report,  mai multe teme mari de discuție (enumerate mai jos), iar evenimentul se va încheia cu o gală de premiere a brandurilor și oamenilor care s-au remarcat în industrie.:

  • New Social AD Formats & Social Networks & Generation Z

Noi formate de social ads: Cum pot fi folosite. Plusuri și minusuri. Rezultate și impact
Care sunt rețelele sociale ale momentului și cum pot fi folosite în strategia de marketing?
Generația Z: cine sunt, ce fac, ce valori au, cum consumă social media și cum comunici cu ei?

  • Social Video. Cum faci conţinut de video de brand: Vizualizările de conținut video de brand au crescut cu 99% pe YouTube și cu 258% pe Facebook între 2016 și 2017, iar live-urile video pe Facebook primesc de zece ori mai multe comentarii decât un video obișnuit. Dacă încă nu ați inclus diverse forme de conținut video în strategia voastră de social marketing, acum, mai mult că niciodată, este momentul să începeți.
  • Dezbaterea Influencerilor: Online Stars vs Vedete
    Două echipe de specialiști vor dezbate după regulile competițiilor ARDOR. Ingrediente: o temă relevantă și pasionantă, două echipe bine pregătite să îi bombardeze pe ceilalți cu argumente și contra-argumente, un cronometru pentru fiecare discurs.
  • Workshop: YOUTUBE FOR BUSINESS
    Ce înseamnă YouTube în România? YouTube Stories. Creative Best Practices

Înscrierile la conferință sunt încă deschise așa că dacă în ceea ce ai citit mai sus ai găsit cel puțin un subiect de interes pentru tine înscrie-te chiar acum. Formularul de înscriere este aici.

Urmărește informații în timp real despre eveniment pe Facebook și pe hastagurile #socialmediasummit și #smsummit2019, iar pe 27 februarie 2019 ne vedem la conferință!

Tags : marketing si comunicare in turismsocial media in turismsocial media summit
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response