Influencer Marketing Conference, 14 septembrie 2023 (Bucuresti)

Finalul verii aduce cu el primele vești despre evenimentele toamnei: pe 14 septembrie 2023 are loc ediția cu numărul șase a Influencer Marketing Conference organizată de Evensys la JW Marriott în București.

Am participat în trecut la toate edițiile conferinței (online și offline) și este unul din evenimentele de la care mi-am luat cea mai multă inspirație cât și idei noi din know how-ul împărtășit de speakeri cu cei din sală. Voi participa cu mare curiozitate și în acest an și am zis să îți dau și ție vestea, poate îți este de folos.

Influencer Marketing Conference este prima conferință din Europa de Est dedicată fenomenului influencerilor, ce aduce în prim plan strategii și tactici verificate în campaniile unor mari brand-uri și ale unor agenții cu experiență. An de an, evenimentul își propune să ofere un ghid complet de noutăți și bune practici atât celor care derulează programe de influencer marketing, cât și creatorilor de conținut.

Influencerii au devenit un subiect dezbătut de tot mai multă lume, iar o mare parte dintre specialiștii în comunicare și promovare privesc Influencer Marketingul ca pe o tactică de viitor. Acum este momentul să definim Influencer Marketing că pe o disciplină serioasă și să adunăm suficiente studii de caz pentru a optimiza strategiile și a descoperi noi unelte și idei pentru a veni în întâmpinarea nevoilor unui brand.

Cui se adresează conferința?

Influencer Marketing Conference se adresează oricărui business din România și tuturor oamenilor de marketing și comunicare care au nevoie de noi tactici pentru a se adapta la provocările actuale ale pieței și la schimbările de consum media ale consumatorului.

Participanții sunt fie proprietari de afaceri ori manageri de companii, fie specialiști în marketing și advertising, profesioniști în comunicare, digital marketing și social media.

Motive pentru care să participi:

  • Primești know-how aplicat: afli noile tendințe în influencer marketing, oferind echilibrul perfect dintre studii de caz, sesiuni practice și dezbateri.
  • Beneficiezi de conținut valoros: timpul și resursele echipei sunt importante de aceea îți oferim accesul la uneltele potrivite pentru eficientizarea campaniilor și îmbunătățirea rezultatelor.

Programul detaliat este aici, iar lista speakerilor invitați o găsești aici.

Înscriere

Până pe 4 septembrie încă poți beneficia de tariful de Early Bird la confeinta: 90 euro + TVA. Înscrierile se pot face aici, iar dacă vrei să participi recomand să te înscrii chiar acum. Locurile sunt limitate!

O strategie de influencer marketing bine pusă la punct poate costă mii de euro. Participarea la cel mai important eveniment despre colaborările cu influencerii costă acum sub 100 de euro. Vino la Influencer Marketing Conference pe 14 septembrie pentru a pentru a aprofunda cunoștințele din domeniu și a proteja bugetul de marketing.

Ce zici, ne vedem la edita din 14 septembrie 2023 a Influencer Marketing Conference?

Tags : marketing si comunicare in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response