Job-urile lunii în turism: septembrie 2023

Toamna vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri atât în București, Cluj și Work from home(remote).

Job-ul lunii

Agent ticketing, București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism acreditată IATA, cu peste 20 de ani experiență pe piață, o persoană pentru postul Agent Ticketing.

Persoana căutată trebuie să aibă minim 3 ani experiență în utilizarea sistemelor GDS AMadeus și/sau Travelport (Galileo, Worldspan), să aibă capacitate de lucru în echipa, abilități de comunicare, abilități operare calculator (word, excel, email, internet).

Se oferă salariu competitiv + 6000 ron net + bonuri de masă, plata orelor suplimentare.

Programul de lucru este de luni până vineri de la 09:00-18:00. Există și serviciul de urgență (în afară oferlor de program + weekend) . Tură de urgență se plătește suplimentar (500 ron net, declarați în condiții legale) și se oferă o zi liberă în plus. Rotația este o dată la 5-6 săptămâni.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

Specialist Marketing Digital, București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism specializată pe turism de afaceri, o persoană pentru postul Specialist Marketing Digital.

Persoană căutată trebuie să aibă experientă demonstrată în marketing digital (de preferat într-un domeniu similar sau într-o agenție de marketing digital), să aibă cunoștințe solide în domeniul strategiilor și tacticii de marketing online, inclusiv PPC, SEO, marketing de conținut, publicitate socială; să aibă abilități excelente de analiză și capacitatea de a interpreta datele de marketing pentru a identifica tendințe și oportunități de îmbunătățire a performanței, să aibă cunoștințe avansate de utilizare a platformelor de publicitate online, cum ar fi Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads etc, să aibă experiență în utilizarea instrumentelor de analiză web, cum ar fi Google Analytics, pentru monitorizarea și raportarea rezultatelor, să aibă abilități de comunicare și scriere excelente, capacitatea de a lucra în echipă și de a colabora cu diverse departamente interne, să fie atentă la detalii și orientată către rezultate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Pricing & Inventory Executive, București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler global, o persoană pentru postul Pricing & Inventory Executive.

Persoana căutată are experienta administrativa, este meticuloasa si are atentie la detalii, are abilitati de intelegere in ceea ce priveste priveste profitul/pierderea, are bune abilitati de comunicare si de organizare, abilitati de a a lucra cu deadlineuri.

Se ofera salariu 3400 ron/luna net, bonuri de masa si asigurare medicala privata.

Programul de lucru este flexibil, de luni pana vineri, 3 zile de la birou si 2 de acasa.

Detaliile job-ului le găsești aici. Cei interesati sunt rugati sa aplice cu CV in limba engleza.

Manual Tester (hybrid), București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler global, o persoană pentru postul Manual tester.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză, are cunoștințe de MS Office, a mai lucrat pe o poziție similară sau în industria de turism, are abilități de prioritizare, este motivată, respectă deadlineurile, lucrează bine atât singură cât și în echipa.

Se lucrează de luni până vineri dintre care 3 zile de la birou și 2 de acasă; luni – vineri, interval orar 08:00 – 17:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Accounts receivable (hybrid), București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler global, o persoană pentru postul Accounts receivable.

Persoana căutată trebuie să cunoască limba engleză avansat, să aibă abilități de comunicare și să respecte deadlineurile, să fie atentă la detalii și să știe să lucreze bine în Excel.

Se oferă salariu motivant + tichete de masă + asigurare medicală privată. Program de lucru luni – vineri: 08:30 -17:30. După primele 3 luni se vor lucra săptămânal 2 zile de acasă și 3 de la birou.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Cluj

Agent de turism, Cluj– RTT România 
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018 cu un portofoliu de clienți ce cuprinde 1 000 000 de clienți în România, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată trebuie să aibă minimum 2 ani experiență în domeniu, să cunoască sistemele de rezervări uzuale pentru cazări, bilete de avion low cost, plus cele ale tur operatorilor români pentru destinațiile de tip charter.

Salariul este 4000 de lei net + beneficii (în vacanțe și bonusuri în funcție de performanțe, fără target).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Contabil junior, Cluj – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism afiliată unui grup de firme din domeniul financiar, o persoană pentru postul Contabil Jurior.

Persoană căutată are experiență pe o poziție în care să fi avut responsabilități legate de zona de financiar, are studii de specialitate, este apreciată motivația și dorința de a învață.

Salariul este de 4000 de lei net, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri Remote/Work From Home

Area Sales Manager(Reseller), București, remote – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator activ in peste 40 de destinații, o persoană pentru postul Area Sales Manager.

Persoana căutată are experiență în domeniul turismului (obligatoriu), are un tip de personalitate sociabilă și rezistenta la stres, este orientată spre rezultate, are abilități de lucru în echipă, cunoaște limba engleză. Permisul de conducere este obligatoriu.

Se oferă salariu competitiv, mașină de servicu, posibilitate de lucru remote, bilete de avion pe curse proprii, reduceri la pachete de vacanță.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Airline Contact Center Associate –Polish (remote) – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de linii aeriene si OTA-uri, o persoana pentru postul Airline Contact Center Associate – Polish.

Persoană căutată cunoaște limba Poloneză (nivel C1) și vorbește fluent limba Engleză, are bune abilități de comunicare și customer service, cunoaște și folosește Microsoft Office, Outlook, Social media. Experiența anterioară în domeniul turismului este un avantaj valoros, însă nu este obligatorie. Experiență în BPO/contact center reprezintă avantaj.

Se oferă salariu competitiv (6000 ron net + bonuri de masă + bonus de performanță până la 750 ron net), training, oportunități de creștere în carieră într-o echipa internațională în continuă creștere.
Se lucrează de luni până vineri în intervalul orar 10-19.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: Tim Mossholder – Unsplash.com

Tags : cariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response