Influencer Marketing Conference – 22 septembrie (ediția a IV-a, live online)

Îmi amintesc și acum prima ediție a “Influencer Marketing Conference” care a avut loc în 2018. A fost prima conferință a toamnei și am plecat de acolo cu multă inspirație și idei de aplicat pe viitor. A fost una din cele mai reușite conferințe la care am participat vreodată și aici mă refer la tot: la subiectele dezbătute (care au fost CU SENS), la oamenii de la care i-am întâlnit și la vorbitorii care au pus pasiune și emoție în ceea ce au spus, pe lângă cifrele și graficele pe care le-au prezentat.

Anul acesta Influencer Marketing Conference a ajuns la ediția a IV-a, are loc pe 22 septembrie 2021, iar programul anunțat este cel puțin inspirațional. La fel că anul trecut, conferință are loc online, iar dacă vrei să o urmărești live te poți înscrie gratuit aici.

Influencer Marketing Conference este prima conferință din Europa de Est dedicată fenomenului influencerilor, ce aduce în prim plan strategii și tactici verificate în campaniile unor mari brand-uri și ale unor agenții cu experiență. An de an, evenimentul își propune să ofere un ghid complet de noutăți și bune practici atât celor care derulează programe de influencer marketing, cât și creatorilor de conținut.

Și, cum avem creatori de conținut în toate domeniile, și noi, cei din turism, trebuie să găsim inspirație și să aflăm lucruri utile și bune practici de la cei care au făcut tot felul de proiecte alături de creatorii de conținut. Cu atât mai mult în perioada aceasta dificilă care a început în martie 2020 și încă ne aflăm în ea.

Cui se adresează evenimentul

Influencer Marketing Conference se adresează oricărui business din România și tuturor oamenilor de marketing și comunicare care au nevoie de noi tactici pentru a se adapta la provocările actuale ale pieței și la schimbările de consum media ale consumatorului.

Participanții sunt fie proprietari de afaceri ori manageri de companii, fie specialiști în marketing și advertising, profesioniști în comunicare, digital marketing și social media.

Programul pe ore este publicat aici, iar aici găsești lista speakerilor invitați.

Ai 3 motive să participi

  • Primești know-how aplicat: Influencer Marketing Conference este un must pentru cei care vor să afle noile tendințe în influencer marketing, oferind echilibrul perfect dintre studii de caz, sesiuni practice și dezbateri.
  • Beneficiezi de conținut valoros: Timpul și resursele echipei sunt importante de aceea îți oferim accesul la uneltele potrivite pentru eficientizarea campaniilor și îmbunătățirea rezultatelor.
  • Cel mai bun conținut: Echipa Influencer Marketing Conference are de departe cea mai vastă experiență în domeniul evenimentelor de comunicare, an de an aducând în prim plan cele mai relevante subiecte.

Cum se desfășoară & cum participi?

Influencer Marketing Conference are loc online, este transmis live în data de 22 septembrie 2021 și te poți bucura de conținut chiar de la tine de acasă sau de la birou.

Participarea la conferință este gratuită însă este nevoie să te înregistrezi în prealabil aici pentru a primi linkul de acces la conferință. Linkul va fi disponibil numai celor care s-au înscris și nu va fi făcut public.

Eu voi urmări cu mare drag și curiozitate conferința online și îți doresc și ție să găsești multă inspirație în ea. Mai las o dată linkul de înscriere aici, să îți fie la îndemână.

Tags : Carmina Nitescumarketing si comunicare in turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response