Turism Market Insider: Episodul 14 – Provocarile unui touroperator (interviu Luiza Dimitriou)

making of tm insider 14 – luiza

Te-ai gandit vreodata ce munca este in spatele unui “touroperator de destinatie”?

Cand spun “de destinatie” ma refer la un touroperator de dimensiuni mici care are in portofoliu o singura destinatie de baza pe care o touropereaza si pe care este specializat. In Romania avem destul de putini touroperatori de dimeniuni mici, majoritatea touroperatorilor nostri operand mai multe destinatii.

In episodul de astazi al Turism Market Insider stam de vorba cu Luiza Dimitriou de la agentia de turism Tramp Travel despre ce sta “in spatele unui touroperator”. Ce inseamna a fi “touroperator” in adevaratul sens al cuvantului si care este gradul de implicare pe care il are touroperatorul asupra destinatiei touroperate, care este povestea din spatele unui touroperator si ce avantaje au agentiile revanzatoare cand lucreaza cu un touroperator specializat pe o destinatie anume.

Tramp Travel este un touroperator cu traditie, agentia avand bazele in Grecia si fiind deschisa de peste 25 de ani. In Romania Tramp Travel este prezent de 13 ani cu sediul principal in Sibiu si, din 2014, cu un punct de lucru si in Bucuresti. Tramp Travel este cunoscuta pentru touroperarea Greciei si in special a zonei Riviera Olimpului, insa agentia nu se limiteaza doar la aceasta zona.

In interviul de mai jos discutam despre mai multe aspecte:

  • care este diferenta intre un touroperator mare si unul mic?
  • ce avantaje au agentiile revanzatoare cand lucreaza cu un touroperator mic?
  • care sunt produsele principale ale Tramp Travel in Grecia si ce avantaj competitiv au?
  • cum a crescut in timp relatia dintre touroperator si reteaua de agentii revanzatoare (comunicare foarte buna+ sistem de bonusare)

In interviul de mai sus ai putut face cunostinta cu Luiza Dimitriou care este unul dintre proprietarii agentiei de turism Tramp Travel si se ocupa de marketing si vanzari in cadrul companiei. Daca iti doresti o colaborare cu ei sau ai vreo intrebare pentru Luiza o gasesti aici: marketing@tramptravel.ro, 0756 064 616.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com; gazduire Cafe Klein.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agentii de turismCarmina Nitescu- consultant de marketing in turismLuiza Dimitriouspecialisti in turismtouroperatortouroperator pe GreciaTramp Travelturismturism marketturism market insider

Leave a Reply