Turism Market Insider: Episodul 15 – Atuurile unei agentii de turism clasice

tm insider 15

Te-ai gandit vreodata ca oamenii pe care ii angajezi sunt cel mai marea atuu al agentiei de turism?

In episodul de astazi al Turism Market Insider vorbim despre 3 atuuri principale ale unei agentii de turism clasice.

Prin denumirea “agentie de turism clasica” ma refer la agentiile de turism de marime mica si medie care au sediul “la strada” si care lucreaza direct cu clientul final. Aceste agentii nu pun la dispozitia clientilor sai un sistem de rezervari online ci se bazeaza pe consultanta clasica in cadrul agentiei de turism pentru a genera vanzari.

Suntem in “era internetului” si cu toate  acestea iata ca inca mai avem agentii de turism care pun accent pe consultanta si care continua sa aiba clienti multumiti. Sa vedem cum reusesc sa faca acest lucru 🙂

Este drept ca toti clientii apeleaza astazi la informatia pe care o gasesc online in toate activitatile lor si mai ales atunci cand vine vorba de o vacanta. Insa acesti clienti apeleaza la agentiile de turism “clasice” din mai multe motive, iar motivele lor se concretizeaza in atuurile agentiilor de turism pe care le afli din videoclipul de mai jos.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agentie de turismturism market insider

Leave a Reply