Job-urile lunii in turism: Bucuresti si Oradea – octombrie 2016

Toamna pare a-si intra din ce in ce mai mult in drepturi zilele acestea si, daca doresti sa faci o schimbare in cariera ta in acest final de an iti propunem sa te uiti peste job-urile in turism pe care le recomandam in aceasta luna.

Job-uri in Bucuresti

FIT Reservations Clerk, Bucuresti –  Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul FIT Reservations Clerk.

Se cauta o persoana bine organizata, cu abilitati de customer service excelente, cunoscatoare a limbii engleze la nivel Business, o a doua limba straina reprezentand un plus (italiana, franceza, spaniola sau portugheza). Se cere experienta de minim 1 an in industria turismului (de preferat).

Detaliile jobului le gasesti aici.

Freesale Executive (fully fluent in German), Bucuresti –  Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul Fresale Executive.

Pentru acest post se cauta o persoana care sa vorbeasca fluent limba germana si engleza, sa fie bine organizata, sa aiba bune abilitati de comunicare, sa respecte deadlineurile, sa poata lucra atat singura cat si in echipa si sa fie o persoana cu initiativa. Experienta in negociere reprezinta un avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Business Traveler Service Agent (Amadeus Ticketing Consultant) – night shift, Bucuresti – Recrutare Turism

Pentru clientul sau, o companie care este afiliata partial unei companii high tech ce detine si un hotel de lux, Recrutare Turism cauta 2 persoane  pentru postul Business Traveler Service Agent (Amadeus Ticketing Consultant) – tura de noapte. Sediul principal al companiei se afla in Asia si din luna augist compania este prezenta in Bucuresti cu un centru operational care se ocupa de deplasarile tuturor angajatilor companiei in intreaga lume.

Persoanele cautate trebuie sa aiba o experienta de lucru de 1-3 ani si sa dovedeasca capacitatea de a realiza aranjamente de calatorie atat intern cat si international folosind GDS-ul Amadeus (acest lucru incluzand servicii aeriene precum si servicii la sol – cazare si transfer). Este de preferat ca cele doua persoane cautate sa aiba specializare pe zona serviciilor aeriene, trebuie sa stie sa emita si sa reemita bilete de avion, sa inteleaga si sa aiba experienta de lucru cu cerintele de calatorie internationale(vize, pasapoarte, vaccinuri obligatorii/recomandate, etc)

Job-ul este unul de noapte, full time, iar detaliile le gasesti aici.

Amadeus Ticketing Agent, Bucuresti – Recrutare Turism

Reprezentant al unui TMC international, clientul pentru care Recrutare Turism cauta o persoana pentru postul Amadeus Ticketing Agent, este o agentie specializata pe turism corporate.

Persoana cautata trebuie sa aiba studii superioare finalizate, experienta de lucru de 3-5 ani ca si agent de ticketing in sistemul Amadeus, experienta de lucru cu clientii corporate, sa cunoasca sistemele de mid si backoffice, sa cunoasca limba engleza la nivel avansat, are o buna capacitate de analiza si planificare, abilitati de vanzare si negociere. Diploma IATA reprezinta un avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Worldspan Ticketing Agent, Bucuresti – Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru cel mai nou client al sau, o agentie de turism specializata in managementul calatoriilor de afaceri, o persoana pentru postul de Worldspan Ticketing Agent.

Persoana cautata are studii superioare finalizate, o experienta de lucru de minim 3 ani intr-o agentie acreditata IATA cu operare in Worldspan(alternativ Amadeus), experienta de lucru direct atat cu persoane fizice cat si clienti corporate, are capacitate de analiza si planificare si cunoaste limba engleza la nivel avansat.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Oradea

Manager Agentie de Turism, Oradea – Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru  clientul sau, unul dintre cele mai importante branduri de turism din Romania, o persoana pentru postul de Manager de Agentie de Turism.

Persoana cautata trebuie sa aiba studii superioare finalizate (de preferat Geografie/Turism), experienta de minim 3 ani pe o pozitie similara, cunostinte de ticketing Amadeus si/sau Worldspan, cunostinte operare sisteme de rezervari specifice industriei, limba engleza la nivel conversational, bune abilitati de comunicare si de organizare. Persoana cautata trebuie sa fie disponibila pentru deplasari si sa aiba aptitudini atat pentru lucrul individual cat si cel de echipa.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Succes tuturor!

Credit foto: unsplash.com

Tags : Carmina Nitescujob in turismrecrutare turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

1 Comment

  1. Multumim pentru joburi. Anul trecut ma batea ganduls a imi schimb domeniul si sa intru intr-o agentie de turism. Poate!

Leave a Response