Programul detaliat al conferintei eTravel + ultimele inscrieri

etravel-conference-2016_fb

eTravel Conference a devenit o traditie intre conferintele de turism anuale ce au loc in Romania.

Anul acesta eTravel Conference a ajuns la editia cu numarul 5 si are loc pe 26 octombrie la Hotel Ramada Bucharest Parc.

eTravel Conference este cel mai mare eveniment national de afaceri si promovare online dedicat industriei de turism din Romania, obiectivul conferintei fiind cel de a aduce in prim plan strategii de marketing si comert online pentru imbunatatirea vanzarilor si profitului cu un minim de costuri si eforturi.

Evenimentul vizeaza tendintele din turismul online precum marketingul online, search marketing, social media si reputatia online a brandurilor si ofera oportunitatea de a intalni experti din domeniu, de a analiza diferentele dintre advertising-ul traditional si cel online, de a decide mijloacele prin care pot fi targetati potentialii clienti si de a intelege cum poate fi folosita tehnologia motoarelor de cautare ca un instrument de marketing.

eTravel Conference aduce, an de an, in prim-plan, cele mai noi strategii de marketing online si e-commerce din turism. Vorbitori cu experienta recunoscuta la nivel local si international prezinta ultimele tendinte din domeniu, accentuand mai ales arii precum SEO, social media, reputatia online, interactiunea optima cu clientul in mediul digital, tacticile pentru cresterea ROI-ului.

Anul acesta eTravel Conference va prezenta cele mai noi modalitati de promovare online in turism, motiv pentru care, daca lucrezi in aceasta industrie, trebuie sa fii in sala de eveniment.

Au mai ramas mai putin de doua saptamani pana la eveniment si Turism Market vine astazi cu informatii noi despre programul detaliat care tocmai ce a fost anuntat pe siteul oficial.

Programul detaliat al eTravel Conference

Evenimentul este format din 3 parti principale: conferinta, workshopurile, eTravel Awards.

Prima parte a evenimentului, “Conferinta” este si ea compusa din doua teme principale de discutie:

 • Noi tendinte in industria turismului online
 • Provocarile si oportunitatile domeniului in Romania

In cadrul acestor doua sesiuni vor participa la discutie atat speakeri romani cat si speakeri internationali, precum:

 • Thomas Bangert – Director Display EU, Tripadvisor
 • Pawel Radolinski – Regional Director of Partnerships, HRS
 • Kamil Marhevsky – Director of Sales, TravelClick Inc
 • Claudiu Vranceanu – Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu mediul de Afaceri
 • Dragos Anastasiu – Presedinte, Eurolines Romania
 • Javier Garcia del Valle – CEO, Happy Tour Group
 • Lucian Boronea – General Manager, Accent Travel & Events
 • Remus Visan – Founder & Managing Director, Paravion

Partea a doua a evenimentului cuprinde doua workshopuri ce vor avea loc in paralel. Unul dedicat agentiilor de turism si unul dedicat hotelierilor. Trebuie sa recunosc ca ambele teme de discutie sunt foarte interesante si imi va fi foarte greu sa aleg intre ele. Te invit sa participi si tu la acestea. Acestea sunt:

 • Masterclass workshop for Hotels. 

Speakeri invitati: Ioana Dobrescu – Hotel Kronwell Brasov, Oana Toma – Hadar Chalet, Razvan Pascu – Consultant marketing turistic, Mihai Dumitru – Locuri Faine, Alexandra Rusu – Expremio Marketing

 • Masterclass workshop for Travel Agencies 

Speakeri invitati: Madalin Mancila – Accent Travel & Events, Anca Duse – TUI Travel Center, Dragos Smeu – Mavericks

Partea a treia si ultima a evenimentului este dedicata eTravel Awards, moment in care vor fi decernate premii celor mai bune companii si proiecte de turism ce au avut loc in ultimii 2 ani in Romania.

Nominalizari la eTravel Awards

Ne bucuram sa spunem ca Turism Market este nominalizat la trei premii:

Premiile se vor acorda in functie de votul juriului, cu o singura exceptie. Pentru premiul “Most Popular Travel Blogger” tocmai s-a deschis votul publicului si acesta ramane deschis pana pe 21 octombrie.

Premiul „Most Popular Travel Blogger” ofera recunoastere acelei persoane implicate in promovarea turismului, atat pe canale online (Facebook, Blog, Instagram), cat si prin activitati offline si initiative antreprenoriale. Daca urmaresti si tu blogul Turism Market precum si pe mine, Carmina Nitescu – autor al acestui blog si crezi ca merit sa fiu numita “Most Popular Travel Blogger“, m-as bucura sa ma sustii cu un vot aici:  www.vote.evensys.ro

Motive de participare la eTravel Conference

Vei afla care e viitorul marketingului pe Internet in industria turismului, ce instrumente pot avea un impact cat mai mare si cum le poti folosi pentru a genera vanzari, dar si care sunt cele mai bune strategii de comunicare pentru cresterea ROI. In plus, vei observa si care este impactul comertului online asupra companiei si clientilor, dar si modul in care utilizatorul de internet achizitioneaza online produse de turism

Cui se adreseaza evenimentul

 • Manageri si executivi din industria hoteliera si de turism
 • Reprezentanti ai agentiilor de turism si tur operatori
 • Manageri de Marketing
 • Agentii de booking

Daca inca nu te-ai inscris la eTravel Conference, eveniment ce are loc pe 26 octombrie 2016 in Bucuresti, inca te mai poti inscrie. Foloseste formularul de aici. Iar daca te inscrii la eveniment pana pe 19 octombrie foloseste codul de discount “CARMINAetravel si ai reducere la fiecare pachet pe care il alegi (numai conferinta, numai workshopuri sau conferinta + workshopuri). Poti trimite un email in care sa specifici codul de discount pe adresa office@evensys.ro si vei primi mai multe informatii.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescuconferinta de turismconferinta turismetraveleTravel AwardseTravel Conferenceevenimente in turismMost Popular Travel Bloggerspecialisti in turismturismturism marketworkshop turis

Leave a Reply