Facebook for Tourism. Editia a patra, Bucuresti, 11-12.11.2016

Cresterea vizibilitatii in mediul online a companiilor pe care le reprezentam si atragerea publicului catre serviciile pe care le oferim este unul din lucrurile cele mai importante in acest moment.

Avand experienta anilor trecuti in ceea ce inseamna social media in turism in Romania si totodata a celor 3 editii anterioare a cursului “Facebook for Tourism” sustinute de Turism Market in ultimul an in Bucuresti + o editie speciala realizata in Republica Moldova, a sosit timpul pentru editia a patra a cursului “Facebook for Tourism”editie ce va avea loc pe parcursul a doua zile, 11 si 12 noiembrie 2016 la Hotel Armonia in Bucuresti.

buton ma inscriu

Social Media este in crestere de ani buni atat peste hotare cat si in Romania. Daca acum cativa ani se spunea ca “daca nu ai site, nu existi”, deja zicala s-a transformat in “daca nu esti pe Facebook, nu existi”. Si se aplica in special in cazul companiilor: pentru ca publicul tau sa stie ca existi, trebuie sa te vada prezent si activ in Facebook.

Si asta pentru ca, cel putin in Romania, Facebook reprezinta cea mai mare parte din social media.

Social Media insa nu cuprinde doar Facebook ci o intreaga plaja de retele sociale precum LinkedIn, Instagram, YouTube, Trilulilu, Snapchat, Forsquare, Twitter, Skype si Blogging. Evident, mai sunt si alte retele sociale in lume insa, dintre toate, acestea sunt cele mai utilizate in Romania.

In toamna trecuta Facebook a atins un record istoric de un miliard de oameni conectati intr-o singura zi in intreaga lume. Totodata, Facebook in Romania a ajuns la peste 8,8 milioane de utilizatori in luna septembrie 2016 (fata de 8,5 milioane in martie 2016) ceea ce inseamna ca nu se va opri din crestere prea curand. Astfel, nu mai exista nicio scuza pentru companii pentru a nu-si lua in serios prezenta pe Facebook.

Daca companiile mari (de turism sau nu) au luat Facebook-ul in serios de ceva timp, considerandu-l deja un canal de comunicare eficient in care pot comunica lejer cu publicul lor tinta, este timpul ca si companiile mici sa faca pasi in acest sens. Iar companiile de turism nu fac exceptie!

De Ce Intram Pe Facebook Si De Ce

Compania Ta Are Nevoie De Prezenta In Facebook?

Cu totii intram pe Facebook pentru a ne destinde, pentru a comunica cu prietenii, pentru a vedea ce mai fac prietenii, pentru a socializa in general si pentru a cauta inspiratie. Totodata intram pentru a cunoaste oameni noi, pentru a descoperi lucruri noi si pentru a face lucruri interesante (de exemplu a merge la diferite evenimente sau concerte la care merg si alti prieteni de-ai nostri). In mod obisnuit intram pe Facebook pentru a face acele lucruri care ne plac.

Facebook fiind un mediu propice pentru comunicare este bine sa iei in calcul faptul ca si clientii companiei pe care o reprezinti pot fi gasiti aici. Iar cand vine vorba de vacante si calatorii, Facebook este o retea nelimitata de inspiratie!

Astfel, daca reprezinti o companie de turism (agentie de turism, touroperator, unitate de cazare companie aeriana, etc) este bine sa iei in calcul dezvoltarea unei pagini de companie pe Facebook.

In acest sens Turism Market vine in intampinarea ta cu un curs de doua zile dedicat Facebook-ului. Trece in calendar zilele de 11 si 12 noiembrie 2016 si vino la curs!

Motive Pentru A Veni La Curs:

 • Facebook for Tourism este un curs intensiv dedicat celor cu experienta redusa in Facebook si celor fara experienta
 • Facebook for Tourism este un curs nisat, adaptat la industria turismului (vom avea exemple concrete si campanii realizate in turism)
 • Afli de ce compania ta are nevoie sa fie prezenta in social media prin intermediul Facebook
 • Afli cum poti promova serviciile companiei si cum poti vinde pe Facebook
 • Explorezi noi oportunitati –daca pana acum nu ai avut o prezenta constanta in social media si in Facebook este timpul sa afli care sunt avantajele unei astfel de prezente
 • Vei invata cum sa faci un plan editorial si cum sa te tii de el
 • Vei invata cum sa lucrezi cu Facebook Ads eficient
 • Live Q&A – vei putea pune intrebari directe trainerului
 • Networking – te vei afla intr-un mediu de business de turism alaturi de alti colegi din industrie
 • Premii – ai ocazia sa castigi o sedinta de consultanta de marketing si social media oferita de Carmina Nitescu. Premiul va fi oferit celui care are cel mai interesant si bine pus la punct plan editorial de Facebook.
 • BONUS – fiecare participant la cursul “Facebook for Tourism” va primi un eBook gratuit cu tema “Facebook: Strategia de Continut pentru Companii de Turism

Ce spun cursantii nostri despre cursul Facebook for Tourism

testimonial-antrim

gena-francu

“Probabil cel mai bun start in înțelegerea avantajelor si folosirea Facebook-ului pentru afacerea ta in turism. 
Am învățat ce anume să urmăresc si cum să imi planific activitatea pe Facebook. La finalul cursului am știut atât cum să comunicăm cât si cum sa evaluam rezultatele comunicării pe Facebook. Recomand cu mare incredere cursul Turism Market “Facebook for tourism”, atât pentru cei care au propria agenție, cât si celor care lucrează in turism. Vă va fi cu adevărat folositor. “
Gena Maria Turcu – Travel & Events Coordinator, Klever Travel, Bucuresti 

cristi-francu

“Folosesc Facebook de ani buni. Atât prin contul personal, cât si comunicând prin contul agenției de turism. 
Am venit la cursul Carminei cu gândul ca este unul dedicat începătorilor și l-am “absolvit” cu bucuria că am discutat aplicat, am folosit studii de caz si exemple concrete si am învățat unii de la alții – participanți si traineri deopotrivă. 
Am apreciat toate materialele prezentate și mai ales “tips & tricks-urile” care ne vor ajuta să implementăm și să evaluăm comunicarea pe Facebook a brandului pe care îl reprezentam și de care ne ocupăm. Au fost doua zile interesante si utile, care mi-au depășit așteparile. Am acumulat idei și informații pe care apoi abia așteptam să le implementez. 
“Facebook for Tourism” este un curs excelent si esential pentru începători. Dar și un curs prin care Carmina reușește să ne ofere o nouă perspectivă asupra avantajelor pe care Facebook le poate oferi afacerii și/sau activităților noastre.”
Cristian Francu – CEO Klever Travel, Bucuresti

Cui Se Adreseaza Cursul:

Cursul se adreseaza companiilor de turism, agentiilor de turism, touroperatorilor, unitatilor de cazare si a tuturor specialistilor in turism si domenii conexe care doresc sa aiba un om dedicat pe social media in companie.

Cursul se adreseaza celor care doresc sa faca o cariera in social media in turism, acesta avand o parte teoretica si una practica.

Cursul se adreseaza proprietarilor de business-uri in turism care doresc sa afle cu ce anume ii ajuta Facebook in activitatea lor, cum se pot promova si cum pot vinde pe acest canal de comunicare.

Trainer:

Carmina Nitescu 2014_1Carmina Nitescu – Consultant de business in turism, fondator TurismMarket.com

Cu o experienta de 10 ani in turism, Carmina este antreprenor si in ultimii 3 ani si jumatate a lucrat cu mai multe companii de turism ca si consultant pe zona de dezvoltare de strategii de marketing, comunicare si social media.

La cursul din 11-12 noiembrie Carmina va veni cu studii de caz si cu situatii concrete de care s-a lovit pe parcursul timpului in companiile de turism cu care a lucrat in zona de social media.

Cursul Atinge Urmatoarele Capitole:

Notiuni introductive:

 • cifre si statistici pe Facebook + companii de turism pe Facebook
 • setari de baza pe Facebook si Facebook Insights
 • ce poate face Facebook si ce nu poate face. Stabilirea obiectivelor

Planificare editoriala:

 • realizarea unui plan editorial
 • cum sa atragi atentia utilizatorilor de Facebook
 • cum sa faci un plan editorial pentru pagina de Facebook si eficientizarea acestuia
 • exemplu de plan editorial

Campanii si Facebook Ads:

 • ce este o campanie pe Facebook?
 • tipuri de Facebook Ads si utilizarea lor eficienta
 • exemple de tipuri de campanii(discutii de grup)

In loc de concluzie:

 • la finalul cursului fiecare participant va avea parte de un exercitiu practic: realizarea unui plan editorial pentru compania de turism pe care o reprezinta, plan in care sa includa si Facebook Ads
 • 1 premiu va fi oferit celui care are cel mai interesant si bine pus la punct plan editorial de Facebook

Programul Evenimentului Este Urmatorul:

Vineri, 11 noiembrie 2016

10:00 – 10:30 Inscrierea participantilor + coffee break
10:30 – 13:00 Notiuni introductive + Planificare editoriala (I)
13:00 – 14:00 Pauza + masa de pranz
14:00 -16:00 Planificare editoriala (II)
16:00 – 16:15 Pauza + networking
16:15 – 17:00 Campanii si Facebook Ads (I)

Sambata, 12 noiembrie 2016

10:00 – 10:15 Coffee break
10:15 – 12:15 Campanii si Facebook Ads (II)
12:15 – 12:30 Pauza _ networking
12:30 – 14:30 exercitiu practic + Concluzii + premiere

Detaliile Evenimentului Sunt Urmatoarele:

Date: 11 – 12 noiembrie 2016
Interval orar vineri, 11 noiembrie: 10:00 – 17:00 (cu pauza de pranz de o ora)
Interval orar sambata, 12 noiembrie: 10:00 -14:00
Locatia: Hotel Armonia 4*, Calea Mosilor nr. 112, parter (in apropiere de Piata Universitatii), Bucuresti

Investitia ta in acest eveniment este urmatoarea si difera in functie de data la care te inscrii si daca vii singur sau insotit de catre un coleg(a) din aceeasi companie.

Inscrie-Te Si Plateste Taxa De Participare Pana Pe 27.10.2016: 

(ai astfel o reducere de 25% inclusa)

140 euro/persoana
250 euro/2 persoane din aceeasi companie

Incepand Cu Data De 28.10.2016 Si Pana Pe 04.11.2016 Inclusiv:

190 euro/persoana
350 euro/2 persoane din aceeasi companie

Oferta speciala pentru studenti: 100 euro/persoana cu inscriere pana pe 27.10.2016. La inscriere trebuie sa optati pentru aceasta varianta si sa trimiteti pe email carmina@turismmarket.com o copie dupa carnetul/legitimatia de student. Oferta speciala pentru studenti este valabila in masura in care acestia se inscriu direct si nu sunt inscrisi la curs de angajator.

Note:

 • Avand in vedere ca este un eveniment cu o durata de 2 zile, eveniment la care lucrurile trebuie puse la punct anticipat, nu este posibila plata la fata locului, in ziua evenimentului. Ultima zi in care se pot face inscrieri si plati fiind 04.11.2016.
 • Persoanele inscrise pana pe 27.10.2016 (inclusiv studentii) dar care aleg sa achite taxa de participare dupa aceasta data, vor achita taxa de 190 euro/persoana sau 350 euro/2 persoane din aceeasi companie.
 • Toate platile se efectueaza in lei, la cursul BNR din ziua platii.

Ce Este Inclus?

 • accesul la curs si la dezbaterile din cadrul acestuia
 • posibilitatea de a interactiona cu trainerul si cu ceilalti colegi si de a pune intrebari
 • coffee break in ambele zile + masa de pranz pe 11 noiembrie
 • networking
 • Premiu: la finalul workshopului poti castiga o sedinta de consultanta de business si social media, premiu oferit de Carmina Nitescu. Premiul se ofera in baza realizarii unui plan editorial pe Facebook pentru compania pe care o reprezinti iar planul se va realiza in timp real in cadrul cursului.
 • Bonus: eBook-ul gratuit “Facebook: Strategia de Continut  pentru Companii de Turism”.

Numar minim de participanti: 8 persoane

Numar maxim de participanti: 15 persoane

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile iar confirmarea inscrierii se face pe e-mail dupa efectuarea platii.

Pentru a te inscrie la eveniment completeaza formularul urmator cu urmatoarele date: nume, telefon, email, numar de persoane.

buton ma inscriu

Dupa ce te inscrii completand formularul vei primi pe e-mail toate detaliile de PLATA (factura fiscala, numar de cont, modalitati de plata) iar confirmarea ferma a locului (locurilor) o vei primi dupa confirmarea platii.

Important: numarul de telefon si adresa de email vor fi folosite numai in comunicarea informatiilor despre acest eveniment si a evenimentelor viitoare. Aceste date nu vor fi facute publice in niciun fel, fiind proprietatea organizatorilor.

Daca ai intrebari sau nelamuriri iti stau la dispozitie. Gasesti datele mele de contact mai jos.


100moneyback-3Calitatea cursurilor noastre este importanta pentru noi si pentru asta oferim garantia calitatii. Pentru ca vrem sa fim siguri ca esti multumit de investitie, oferim banii inapoi oricarui participant care la finalul cursului se declara nemultumit.Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un motiv intemeiat al nemultumirii, apoi vei primi toti banii inapoi.

Parteneri ai evenimentului: Hotel Armonia si CalinStanClubulFoto.com (fotografie de eveniment)

Tags : Carmina Nitescufacebook for tourismsocial media in turismtraining in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

3 Comments

Leave a Response