Turism Market Insider: episodul 18 – promovarea orasului Constanta

Episodul cu numarul 18 al Turism Market Insider este dedicat Constantei si este menit a te inspira la calatorie. Da, da, chiar pe tine! Doar lucrezi in industria turismului si daca tot ai ales acest domeniu, ma gandesc ca iti place sa si calatoresti!

Episodul de astazi este dedicat orasului Constanta si stam de vorba cu Diana Slav, cea care de 4 ani de zile organizeaza Constanta Free Tour. Ce este Constanta Free Tour mai exact? Este un tur de oras pe care il ofera gratuit tuturor celor care vor sa cunoasca istoria si povestile Constantei si ajung aici.

Diana a inceput sa organizeze aceste tururi din pasiune in 2013 urmand modelul international. In Europa exista nenumarate orase care pun la dispozitia vizitatorilor aceste tururi gratuite sustinute de obicei de voluntari. Pornind de aici Diana a vrut sa arate frumusetea Constantei dincolo de ideea de “a merge la mare” tuturor celor care au fost curiosi. Astfel si-a dat seama ca pe langa turistii care vin din intreaga lume (unii chiar de peste ocean) pentru a vizita Constanta, a avut ca si participanti la tururi atat studenti cat si locuitori ai orasului Constanta. Chiar ea spune ca nu s-a asteptat sa aiba intre vizitatori locuitori ai orasului insa se pare ca in 2016 a avut chiar si un record in acest sens (urmareste clipul de mai jos pentru a vedea despre ce este vorba).

Ideea “Constanta Free Tour” a crescut foarte mult in ultimii ani (gasesti aici review-urile de pe Tripadvisor), Diana fiind foarte cunoscuta acum pentru aceste tururi si a urmat ceea ce era evident: obtinand atentatul de ghid de turism Diana sustine acum o multime de tururi tematice atat in Constanta cat si in toata zona Dobrogei si primeste regulat cereri atat din partea turistilor aflati in diverse colturi ale lumii precum si de la companii de turism romanesti sau internationale. Pentru noi este un model de urmat si recomandam tururile Dianei din tot sufletl (in 2016 am participat si noi la un astfel de tur).

In videoclipul de mai jos afli mai multe informatii despre ce poti vizita in Constanta si de ce merita sa ajungi aici macar o data. Pentru mai multe detalii pe Diana o gasesti pe email slavdiana@yahoo.com precum si la telefon 0749 997 058

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com.

Tags : Carmina NitescuRomaniaturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response