Job-urile lunii in turism: Bucuresti, Baia Mare, Timisoara, Ploiesti – martie 2017

Prima luna a primaverii vine cu vesti noi legate de job-urile din turism. De data aceasta in Bucuresti, Baia Mare si Timisoara.

Job-uri in Bucuresti

Agent Turism Extern (corporate), Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau,  TMC (Travel Management Company) o persoana pentru postul de Agent turism extern corporate.

Persoana selectata va beneficia de recunoastere, va lucra intr-un mediu profesionist si va avea rezultate excelente si un salariu motivant.

Se cere experienta de minim 3 ani pe o pozitie similara, studii superioare finalizate, cunoasterea limbii engleze la nivel avansat, cunoasterea sistemelor de rezervari hoteliere precum si a produselor aditionale(transferuri, rent a car, etc), experienta in comunicarea directa cu clientii (companii).

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Senior Accountant, Bucuresti – Recrutare Turism & Traning

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, o agentie de turism afiliata unei companii high tech ce detine si un lant hotelier, o persoana pentru postul “Senior Accountant”.

Persoana cautata trebuie sa aiba o experienta vasta in contabilitate/finante agentie de turism – minim 6 ani experienta. Experienta trebuie sa cuprinda lucrul in contabilitatea unei agentii de turism si lucrul cu IATA Billing & Settlement Plan. Persoana cautata trebuie sa vorbeasca limba engleza fluent, sa cunoasca foarte bine Microsoft Excel si sa fie o persoana bine organizata.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Important: Recrutare Turism & Training angajeaza in paralel cu acest job si persoane cu experienta mai redusa, de numai 2-3 ani, insa numai daca acestea au lucrat in contabilitate in agentie de turism. Si in acest caz limba engleza este obligatorie. Detalii pe office@rectutare-turism.ro

IT Business Analyst Support (XML Team), Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta o persoana pentru postul de IT Business Analyst Support(XML Team) pentru clientul sau, un wholesaler international. Aceasta persoana va lucra in stransa legatura cu echipa din Londra, echipa formata din 5 persoane.

Persoana cautata are studii universitare finalizate, cunoaste foarte bine limba engleza (vorbit si scris), orice alta limba straina cunoscuta reprezinta avantaj, cunoaste foarte bine Microsoft Excel si SQL, este o persoana bine organizata, este atenta la detalii si este o persoana prietenoasa.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Job In Baia Mare

Agent turism online, Baia Mare – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, o agentie de turism de prestigiu care isi mareste echipa, o persoana pentru preluarea cererilor online la sediul din Baia Mare. Agentia detine sucursale in mai multe orase din tara, precum Constanta, Arad, Cluj, Baia Mare si Timisoara.

Se cer studii superioare finalizate, cunostinte temeinice de geografie, cunoasterea limbii engleze la nivel conversational, iar cunoasterea sistemelor de rezervari ale touroperatorilor romani si a sistemelor de rezervari specifice reprezinta un avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job In Timisoara

Agent turism online, Timisoara – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, o agentie de turism de prestigiu care isi mareste echipa, o persoana pentru preluarea cererilor online la sediul din Timisoara. Agentia detine sucursale in mai multe orase din tara, precum Constanta, Arad, Cluj, Baia Mare si Timisoara.

Se cer studii superioare finalizate, cunostinte temeinice de geografie, cunoasterea limbii engleze la nivel conversational, iar cunoasterea sistemelor de rezervari ale touroperatorilor romani si a sistemelor de rezervari specifice reprezinta un avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Ploiesti

Bibi Touring cauta mai multe persoane in Ploiesti pentru urmatoarele posturi:

  • Achizitii pentru Touroperator: persoana cautata incheie contracte cu hotelurile din Romania, urmareste derularea lor si sprijina hotelierii pentru a introduce/modifica singuri in sistemul de rezervari al touroperatorului situatia camerelor, oferte.
  • Vanzari pentru agentia touroperatoare Bibi: persoana cautata incheie contracte cu agentiile detailiste din Romania, urmareste derularea si sprijina agentii sa foloseasca sistemul de rezervari
  • Incoming pentru agentia touroperatoare Bibi: persoana cautata incheie si deruleaza contracte cu touroperatori din alte tari pentru a vinde pachetele in Romania catre agentiile din strainatate
  • Agent de turism corporate pentru agentia detailista Bibi Vacanta: persoana cautata incheie si deruleaza contracte pt vanzare pachete turistice de orice fel, bilete avion, asigurari, mentinerea legaturii cu agentiile d eturism din judetul Prahova si din judetele invecinate.

CV-urile pot fi trimise pe email: resurse_umane@bibi.ro

Credit foto: unsplash.com

Tags : Carmina Nitescujob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response