Turism de nisa in Romania – workshop 14.03.2017

Ideea turismului de nisa nu este atat de mult raspandita in Romania insa din ce in ce mai multe persoane incep sa calatoreasca in special pentru anumite activitati. Astfel, “nisa” devine “diferentiatorul” in mintea celor care aleg un anumit loc pentru a-si petrece cateva zile de vacanta.

La nivel international turismul de nisa este deja unul de succes, motiv pentru care avem si in Romania companii care au investit in acest tip de turism: pe de o parte avem agentii de turism, iar pe de alta parte avem unitati de cazare care ofera servicii dedicate anumitor tipuri de public (adica anumitor “nise”).

Pentru a veni in intampinarea companiilor de turism in ceea ce priveste abordarea turismului de nisa, adaptarea si adresarea produselor si serviciilor lor catre un anumit tip de public, Turism Market organizeaza pe 14 martie 2017 workshopul “Turism de Nisa in Romania”. Workshopul are loc incepand cu ora 18:30 la Hotel Europa Royale Bucharest (langa Hanul lui Manuc).

In cadrul acestui workshop vom sta de vorba cu doua companii de turism – o unitate de cazare si o agentie de turism de dimensiuni mici – despre cum au abordat ele turismul de nisa, despre ce provocari au avut si despre beneficiile realizarii unui astfel de tip de turism.

Cele doua mari nise abordate de workshop sunt:

Echitatia ca si turism de nisa – tema sustinuta de Ionut Popescu – proprietarul centrului de echitatie Potcoava.

Honeymoon & vacante exotice – tema sustinuta de Cosmin Neacsu- proprietarul agentiei de turism Fresh Holidays

Motive pentru a veni la eveniment:

  • Abordarea unei nise in turism – o “nisa” este o “comunitate” iar in cadrul workshopului afli cum o poti crea sau aborda (daca este deja creata) si cum poti adapta serviciile tale astfel incat sa indeplineasca nevoile acelei comunitati,
  • Explorezi noi oportunitati – vei cunoaste exemple venite de la oameni de business care au abordat deja turismul de nisa si vei afla cum au facut sa aiba succes
  • Vei realiza catre ce nise ai putea sa te indrepti tu cu compania ta– si vei primi cateva indicii legate de cum sa le abordezi pentru a deveni clientii companiei tale de turism
  • Tips & Tricks – vei afla direct de la profesionisti cum sa-ti construiesti mesajele mai eficient astfel incat sa ajungi la comunitatea pe care o ai in vedere cu serviciile tale
  • Live Q&A – vei putea pune intrebari directe speakerilor participanti
  • Networking – te vei afla intr-un mediu de business de turism alaturi de alti colegi din industrie si de oameni de business.

Cui Se Adreseaza Evenimentul

Evenimentul se adreseaza companiilor de turism care doresc sa abordeze anumite nise in turism: agentiilor de turism nisate/care vor sa se niseze si care doresc sa afle lucruri noi despre relationarea cu comunitatea careia se adreseaza, unitatilor de cazare care dezvolta/vor sa dezvolte servicii suplimentare in cadrul companiei lor, servicii cu care sa se adreseze anumitor comunitati de oameni si totodata celor care sunt interesati de dezvotarea unui business de nisa in turism.

Evenimentul se adreseaza celor care cauta noi oportunitati de dezvoltare prin abordarea unei nise si prin stabilirea de noi parteneriate.

Speakerii evenimentului

Ionut Popescu – Proprietar Centrul de Echitatie Potcoava

Ionut este un om ambitios care si-a dorit sa creeze un spatiu dedicat iubitorilor de cai si echitatie, spatiu care sa ofere conditii excelente pentru practicarea acestui sport. A si reusit cand a deschis pensiunea si centrul de echitatie Potcoava la 120 km de Bucuresti. Pe 14 martie Ionut va vorbi despre echitatie ca si turism de nisa, despre provocarile, oportunitatile si greutatile unui business de nisa in Romania.

 

Cosmin Neacsu – General Manager & Globetrotter @ Fresh Holidays 

Cosmin este proprietarul si managerul agentiei de turism Fresh Holidays, insa inainte de toate este un calator pasionat care a facut din pasiunea sa o meserie. Agentia de turism Fresh Holidays s-a nisat de mai multi ani pe vacante exotice si sejururi de tip honeymoon. La workshopul de pe 14 martie Cosmin va vorbi despre nisare pe honeymoon si destinatii exotice in cadrul unei agentii de turism de dimensiuni mici, evolutia de la “a vinde de toate” la “core activity de nisa” si despre modul de abordare personalizat al clientilor + fidelizarea acestora.

Moderator:

Carmina Nitescu – Consultant de business in turism, fondator TurismMarket.com

Cu o experienta de 11 ani in turism, Carmina este antreprenor si in ultimii 4 ani a lucrat cu mai multe companii de turism ca si consultant de business pe zona de pozitionare in piata si nisare, dezvoltare a companiei, pregatire a personalului pentru relationarea directa cu clientul si vanzari, marketing, comunicare si social media.

La workshopul din 14 martie Carmina va face o scurta analiza a turismului de nisa din Romania si  va modera discursurile celor doi speakeri invitati.

Programul evenimentului este urmatorul:

18:30-19:00 sosire, inscrierea participantilor
19:00-19:45 Turism de nisa: echitatie. Ionut Popescu – Potcoava.ro
19:45-20:30 Turism de nisa: honeymoon. Cosmin Neacsu – FreshHolidays.ro
20:30-21:00 Networking

Detaliile evenimentului sunt urmatoarele:

Data: 14 martie 2017
Interval orar: 18:30-21:00

Locatia: Hotel Europa Royale Bucharest 4*, Str. Franceza, nr. 60, etaj 1, Bucuresti (langa Hanul lui Manuc)

Investitia ta in acest eveniment este urmatoarea si difera in functie de data la care te inscrii si daca vii singur sau insotit de catre un coleg(a) din aceeasi companie.

Inscrie-te si plateste taxa de participare anticipat, pana pe 09.03.2017: (reducere 33% inclusa)
60 lei / persoana
100 lei / 2 persoane din aceeasi companie

Incepand cu data de 10.03.2017 si pana pe 14.03.2017 inclusiv:
90 lei / persoana
160 lei / 2 persoane din aceeasi companie

Oferta speciala pentru studenti: 50 lei/persoana cu inscriere pana pe 09.03.2017. La inscriere trebuie sa optati pentru aceasta varianta si sa trimiteti pe email carmina@turismmarket.com o copie dupa carnetul/legitimatia de student. Studentii se pot inscrie numai personal, nu pot fi inscrisi din partea unei companii de turism.

Note: 1.Persoanele inscrise pana pe 09.03.2017 dar care aleg sa achite taxa de participare la fata locului in ziua evenimentului vor achita taxa de 90 lei / persoana sau 160 lei / 2 persoane din aceeasi companie.

2.In cazul in care exista companii care doresc sa trimita mai mult de 2 persoane la workshop va rugam sa ne contactati.

Ce este inclus?

  • accesul la eveniment si la dezbaterile din cadrul acestuia
  • posibilitatea de a interactiona cu speakerii invitati si de a pune intrebari
  • networking dupa eveniment

Numar minim de participanti: 25 persoane
Numar maxim de participanti: 60 persoane

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, iar confirmarea inscrierii se face pe e-mail dupa efectuarea platii.

Pentru a te inscrie la eveniment completeaza formularul urmator cu urmatoarele date: nume, telefon, email, numar de persoane (click pe butonul “Ma inscriu”).

Vei primi un email cu un link de confirmare pe care te rugam sa dai click pentru a confirma inscrierea.

Dupa ce te inscrii completand formularul vei primi pe e-mail toate detaliile de PLATA (numar de cont, modalitati de plata).
Important: numarul de telefon si adresa de email vor fi folosite numai in comunicarea informatiilor despre acest eveniment si a evenimentelor viitoare. Aceste date nu vor fi facute publice in niciun fel, fiind proprietatea organizatorilor.

Daca ai intrebari sau nelamuriri iti stau la dispozitie. Gasesti datele mele de contact mai jos.

Tags : eveniment turism marketorganizare evenimentePotcoava Mountain Hideawayspecialisti in turismturism de nisa
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response