Știrile săptămânii în turismul internațional(6)

credit foto: unsplash.com

Începând cu această săptămână Turism Market lansează o nouă serie de articole: în fiecare vineri vei găsi aici pe site un articol cu știrile săptămanii la nivel internațional. Va fi ca un fel de sinteză a lucrurilor importante care s-au întâmplat la nivel internațional în ceea ce privește industria de turism.

Sunt curioasă cum ți se pare acest tip de conținut. Cei care sunteți abonați la newsletter cunoașteți deja conceptul pentru că l-ați primit mai întâi acolo, timp de 5 săptămâni. În urmă chestionarului realizat zilele trecute când am întrebat cititorii Turism Market unde își doresc să găsească aceste noutăți săptămânale la nivel internațional, majoritatea respondenților au spus că vor să îl găsească și pe site (pe lângă newsletter) așa că începând din această săptămână stirile internaționale vor lua forma unui articol săptămânal însoțit, bineînțeles, și de newsletter. Asta ca să știi de ce începem direct cu ediția a șasea a acestui articol.

Acestea fiind spuse, zic să trecem la treabă. Noutățile din această săptămână sunt următoarele:

  • După tragicul accident aviatic din Ethiopia ce avut loc pe 10 martie, mai multe companii aeriene care au în flotă lor avioane de tip Boeing 737-8 Max au menținut la sol aeronavele până la lămurirea situației iar ieri compania Boeing a anunțat decizia de a menține la sol întreaga flotă de 371 de avioane de tip MAX deținute de toate companiile din lume. Detalii găsești aici. Alte reacții avute la nivel internațional despre acest subiect găsești aici, aici, aici , aici și aici.
  • Disney anunță datele de deschidere ale noii secțiuni, Star Wars: Galaxy’s Edge – 31 mai în Disneyland Resort California și 29 august în Disney’s Holywood Studios Florida. Detalii găsești aici.
  • Ryanair lansează parteneriatele de mediu pentru 2019 alegând să ajute First Climate (Uganda), Renature Monchique, the Irish Whale & Dolphin Group and Native Woodland Trust. Detalii găsești aici.
  • Travelport lansează o campanie globală pentru a încuraja mai mult sprijin pentru pasagerii cu dizabilități intelectuale. Detalii găsești aici.
  • UNWTO lansează un nou raport în ceea ce privește excesul de turiști în mai multe destinații din lume. Detalii găsești aici (și poți descărca raportul).
  • Accor lansează noul său brand lifestyle: TRIBE. Detalii găsești aici.
  • 91% dintre familii(studiul este realizat în Statele Unite) apreciază vacanțele “unplugged” și lasă deoparte telefoanele, laptopurile și tabletele. Detalii găsești aici.
  • Trend în creștere: din ce în ce mai multe țări aleg să implementeze taxe turistice. Detalii găsești aici.

Weekend plăcut!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescucompanii de turismstiri internationale in turism

Leave a Reply