“Conferința Ospitalității: De la idee la Succes”, Deva360, 2 martie 2023

De ceva vreme am aflat despre înființarea Deva360, Asociația pentru Promovarea Turismului din Deva și Regiune, ce și-a început activitatea în toamna anului trecut.

Constituită dintr-un parteneriat între mediul public și cel privat, Deva360 își propune să inspire în comunitatea locală spiritul de colaborare, să crească viziblitatea Devei, să creeze, monitorizeze și să adapteze o nouă strategie de dezvoltare a destinației, să promoveze și să susțină interesele localnicilor. Pe scurt, își dorește să pună pe harta României Deva ca și destinație turistică urbană.

În România avem o mulțime de orașe și regiuni frumoase însă sunt puțini cei care își doresc să le scoată în valoare, așa că salut inițiativa Deva360 și abia aștept să aud de proiecte frumoase realizate pe viitor sub umbrela ei.

Și pentru că cei de la Deva360 și-au dorit să adune la un loc oameni de turism alături de care să facă un efort comun în promovarea destinației, la începutul lunii martie organizează Conferința Ospitalității – De la idee la succes, eveniment ce se adresează în special industriei ospitalității și a celei de turism. Așa că dacă reprezinți o unitate de cazare (pensiune, vilă, hotel), un restaurant sau bistro din regiunea Devei și din împrejurimi să știi că acest evenimente este pentru tine. Totodată conferința se adresează ghizilor și celor ce lucrează în industria de turism și sunt interesați de temele de discuție pe care le regăsești mai jos.

Destinația înseamnă comunitate, colaborare, diversitate, experiențe, evoluție, strategie și spirit ospitalier.
Conferința își propune să reunească într-un cadru prietenos antreprenori din domeniul ospitalității, lideri ai comunităților locale și specialiști.

Conferința are ca obiective stabilirea unei colaborări, formarea unei comunități omogene care să includă atât mediul privat, cât și cel public, pentru realizarea obiectivului final, și anume „Destinația de Deva”.

Conferința Ospitalității are loc pe 2 martie 2023, este un eveniment de o zi ce va fi susținut în sala mare de sedințe a Camerei de Comerț a Județului Hunedoara, strada 1 Decembrie 1918, nr.23, Deva.

Mă bucur să îți spun că printre vorbitorii conferinței mă număr și eu și abia aștept să îi cunosc pe reprezentanții companiilor de turism locale. Evenimentul se adresează antreprenorilor din industria ospitalității iar în materialul pe care l-am pregătit vom discuta despre cum putem comunica mai bine cu clientul final, cum să avem grijă față de client (elemente de customer service) și ce putem face pentru a-i lăsa clientului o impresie bună astfel încât să își dorească să se întoarcă pe viitor sau să recomande Deva, unitatea de cazare/restaurantul prietenilor și cunoștințelor. Am pregătit un workshop interactiv în care vei avea ocazia să pui întrebări. Vom petrece împreună o după amiază întreagă (cu pauze, bineînțeles) și promit că nu te vei plictisi.

Evenimentul este pregătit pentru o zi întreagă așa că înainte de workshopul la care am ocazia să povestesc cu voi, în prima jumătate a zilei te vei întâlni și cu alți invitați, după cum urmează.

Reprezentanți ai instituțiilor publice

  • Florin Nicolae Oancea – primarul Municipiului Deva
  • Călin Petru Marian – prefectul Județului Hunedoara
  • Lucian Rus – Secretar de Stat în Ministerul Antreprenoriatului ș Turismului

Invitați special:

  • Alexu și Mara de la Viscri 32 „White Barn & Blue House”

Agenda evenimentului

09:45 -10:00 – Sosire și înregistrare participanți
10:00 – Deschidere eveniment

  • Planuri de viitor împreună cu Florin Nicolae Oancea
  • Relația dintre instituțiile publice de la nivel județean și entitățile din domeniul turismului cu Călin Petru Marian

11:00 – 11:20 Coffee Break
11:30 – 13:00 Plan și strategie națională de dezvoltare turistică aplicată
13:00 – 14:00 Pauză de masă
14:00 – 19:00 Sesiunea de ospitalitate (atelier interactiv) cu Carmina Nițescu

Accesul la eveniment este gratuit, iar pentru înscriere, te rog sa completezi acest formular până pe 28 februarie 2023.

Cu o singură excepție când am fost turist în regiunea Hunedoarei (care este deosebit de frumoasă și merită a fi vizitată și descoperită) în cadrul unui proiect de promovare a destinației ce a avut loc acum 10 ani, nu am fost niciodată turist în Deva. Adică să fi venit să văd orașul, să îi descopăr frumusețea, istoria, gustul local. Am trecut pe acolo de fiecare dată în tranzit, am admirat de la distanță Cetatea Devei, însă până acum Deva nu s-a numărat printre orașele în care să fi mers cu scopul de a-l descoperi. Cum mi-am propus să fac cunoștință pe îndelete cu mai multe orașe din România, la acest început de martie voi avea ocazia să fac cunoștință cu voi, cei care reprezentați Deva și care sunt sigură că îmi veți da atât de multe motive să revin! Ne vedem acolo?

Tags : companii de turismDeva
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response