Republica Moldova la TTR + invitație eveniment privat 24.02.2023

Orheiul Vechi - Credit foto Calin Stan

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României este foarte aproape, are loc în perioada 23-26 februarie 2023 la Romexpo București, iar astăzi vin cu o invitație către tine.

Mă bucur să îți spun că Republica Moldova este prezentă cu stand în cadrul Târgului de Turism Al României (TTR) ce are loc la Romexpo, București, în perioada 23 – 26 februarie 2023. Ediția din acest an a TTR are loc în pavilionul B2 , iar standul Republicii Moldova este la nr.28.

Anul 2022 a fost unul mai dificil pentru Republica Moldova având în vedere situația Ucrainei aflată în imediată vecinătate, am discutat cu cei de la Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) despre acest lucru și mi-au spus că în acest an își doresc să fie și mai vizibili ca țară din punct de vedere turistic. Aceștia și-au consolidat prezența la târgurile de turism internaționale și vin cu noutăți și în România.

Astfel, la TTR în standul Republicii Moldova vei regăși mai mulți reprezentanți ai agențiilor de turism precum TatraBis, Enjoy Moldova by Solei Turism, Corina Travel, Panda Tur, pensiunea “La Tudora” , precum și reprezentanți ai cramelor: Cricova, Purcari, Castel MIMI, Château Vartely, Mileștii Mici, Vinaria Asconi, Crama Mircești. Cum Republica Moldova este cunoscută pentru turismul viticol te încurajez să te oprești la standul lor pentru a-i cunoaște și pentru a află noutățile anului acesta, mai ales ca la stand vei afla despre zone precum Ungheni, Cahul și Chișinău. Personal am fost în mai multe rânduri în Republica Moldova începând cu 2015 și, pe lângă turismul cultural și cel în mijlocul naturii, vizitele la crame s-au diferențiat tare mult. Este un turism de nișă ce a apărut și în România și are din ce în ce mai multe persoane interesate. Republica Moldova face acest tip de turism de ani de zile si cred că sunt un bun exemplu pentru a duce mai departe acest tip de turism de nișă.

Invitație eveniment privat “De ce să vizitezi Moldova în 2023”, 24 februarie 2023 

 

Întorcându-mă la prezența Republicii Moldova în cadrul TTR, vreau să lansez o invitație celor cu adevărat interesați de a discuta mai pe larg cu reprezentanții companiilor prezente în cadrul unui eveniment restrâns.

În seara celei de-a foua zile de târg, vineri, 24 februarie, Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) care este și ea prezentă la târg, va organiza un eveniment restrâns numit “De ce să vizitezi Moldova în 2023” la Hotel Ramada Parc, aflat în apropiere de Romexpo.

Evenimentul este unul cu circuit închis, cu locuri limitate, participarea fiind posibilă numai pe bază de invitație.

Evenimentul se adresează agențiilor de turism, ghizilor, creatorilor de conținut din turism și din lumea vinului și își propune să aducă în fața oaspeților noutăți despre vacanțele ce se pot organiza în Republica Moldova, mai ales în regiunile Ungheni, Cahul și Chișinau. Totodată vei avea ocazia să vezi Republica Moldova cu ajutorul tururilor virtuale 360°, vei face cunoștință cu câteva agenții de turism (TatraBis, Enjoy Moldova by Solei Turism, Corina Travel, Panda Tur), cu pensiunea “La Tudora” precum și cu cele 7 crame ce vor fi prezente. Evenimentul are că punct central o degustare de vin care include vinuri de la fiecare cramă prezentă și anume: Cricova, Purcari, Castel MIMI, Château Vartely, Milestii Mici, Vinaria Asconi, Crama Mircești.

Pentru că ești cititor Turism Market ai ocazia de a obține una din cele 5 invitații puse la dispoziție de organizator.

Iata ce trebuie sa faci pentru a participa.

Spune-ne care este cel mai important motiv pentru care vrei să participi la “De ce să vizitezi Moldova în 2023”.

Ești creator de conținut și te interesează să ai contacte la fața locului? Ai o agenție de turism și dorești să îți faci noi contacte? Te interesează să afli cum ai putea să vinzi vacanțe în Republica Moldova sau să organizezi evenimente aici? Sau poate te interesează opțiunile de turism disponibile aici – turismul viticol fiind cel mai cunoscut? Sau poate vrei să faci cunoștință cu cramele și să le încerci vinurile? Motivația fiecăruia este diferită așa că abia așteptăm să o aflăm pe a ta. Spune-ne de ce ești interesat să participi la acest eveniment restrâns și convinge-ne că acest lucru te va ajută în businessul tău pe viitor.

Completează răspunsul la întrebarea de mai sus în acest formular până pe 20 februarie 2023 ora 18 și poți fi unul din cele 5 participanți. Răspunsurile înregistrate vor merge direct către cei de la ANTRIM, aceștia urmând să aleagă cele 5 persoane ce vor participa la evenimentul restrâns din seara zilei de 24 februarie. Persoanele alese vor fi anunțate pe adresa de email cu care s-au înscris cel târziu în data de 22 februarie.

Evenimentul este organizat de Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova în parteneriat cu Ministerul Culturii Republicii Moldova și cu suportul strategic al Proiectului de Competitivitate și Reziliență Rurală din Moldova (RCRA) finanțat de USAID Moldova.

Accesul la eveniment se va face numai în baza confirmării scrise pe email obținută în limita locurilor disponibile după completarea formularului de mai sus.

Tags : agentie de turismRepublica Moldovaspecialisti in turismTargul de Turism al Romaniei
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response