Job-urile lunii în turism: februarie 2023

Luna februarie vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri atât în București, Cluj, Iași, Timișoara cât și Work from home(remote).

Job-ul lunii

Agent turism, Iași– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută și apreciată, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență de minim 1 an pe o poziție similară, să aibă studii superioare finalizate, să cunoască sistemele de rezervări specifice industriei, să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să cunoască în detaliu produsele turistice externe.

Salariul oferit: 4000 lei net și creste în funcție de experiență; bonus, training, infotripuri.
Program: luni-vineri 09:00 – 17:00, weekend liber, locație centrala.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

NOU: B2B Sales Specialist, București – Coral Travel Romania
(Full time)

Coral Travel Romania caută o persoană pentru postul B2B Sales Specialist.

Persoana căutată trebuie să aibă minim 3 ani experiență in industria de turism, sa aiba bune cunostinte despre hoteluri, sa aiba abilitati de comunicare excelente.
Dintre responsabilitati: sa ofere agentiilor consultanta despre pachetele turistice, hoteluri si servicii, sa creeze relatii pe termen lung cu agentiile de turism, sa mentina standardul brandului in toata activitatea sa.

Se oferă condiții confortabile de lucru, bonus special cu cazare gratuită în OTI Holdings hotels.

Dacă ești interesat de acest job trimite CV-ul pe adresa cristina.dumitru@coraltravel.ro

NOU: Travel Consultant/ B2C Specialist, București – Coral Travel Romania
(Full time)

Coral Travel Romania caută o persoană pentru postul Travel Consultant/B2C Specialist

Persoana căutată trebuie să aibă bune abilități de comunicare, cunoștințe excelente ale limbii române, cunoaște și utilizează Microsoft Office.

Dintre responsabilități: răspunde la telefoane și la cereri, face rezervări, oferă consultanță clienților B2C la telefon.

Se oferă condiții confortabile de lucru, bonus special cu cazare gratuită în OTI Holdings hotels.

Dacă ești interesat de acest job trimite CV-ul pe adresa cristina.dumitru@coraltravel.ro

NOU: Regional Marketing Specialist, București – Coral Travel Romania
(Full time)

Coral Travel Romania caută o persoană pentru postul Regional Marketing Specialist.

Persoana căutată trebuie să aibă minim 3 ani experiență în turism, studii superioare în marketing, comunicare, jurnalism sau un domeniu apropiat, excelente cunoștințe de limba română și engleză, bune abilități de comunicare, cunoaște și utilizează Microsoft Office.

Dintre responsabilități: planifică și implementează campană de comunicare și campană promocional, identifica noi canale optime de comunicare pentru crescere vizibilității serviciilor companiei, are bune cunoștințe și înțelege elementele de marketing (tradițional și digital).

Se oferă condiții confortabile de lucru, bonus special cu cazare gratuită în OTI Holdings hotels.

Dacă ești interesat de acest job trimite CV-ul pe adresa cristina.dumitru@coraltravel.ro

Destination and Product Department Specialist, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator internațional, grup de firme stabil cu birouri noi în București, o persoană pentru postul Destination & Product Department Specialist.

Persoană căutată trebuie să aibă experiență pe o poziție similară. Aceasta va avea următoarele sarcini: promovează produsele, analizează ofertele concurenților, pregătește prezentări ale destinațiilor alocate, participă la expoziții, seminarii, programe de formare, pregătește oferte speciale și acțiuni noi, planifică tururi informative pentru agențiile revanzătoare, tratează cererile pentru diverse destinații și ține legătura cu reprezentanții din destinația respectivă.

Oferta salarială se discută în funcție de așteptările candidaților și de experiența acestora.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Assistant Event Associate, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism corporate, afiliata global, o persoană pentru postul Asistant Event Associate.

Persoana căutată este nivel junior/entry level, dar trebuie să aibă 1-2 ani de experiență de lucru (poate fi secretariat, call center, logistica), să cunoască și să vorbească limba engleză la nivel mediu/bine, să fie atentă la detalii și să aibă gândire analitică, să cunoască MS Outlook, Excel, Word, Powerpoint.

Salariul și beneficiile vor fi negociate în funcție de experiență, dar nu mai puțin de 3500 de lei. Se poate lucra și de acasă, după perioada de training.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Sales Manager B2B (hibrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator cu peste 15 ani experienta, o persoană pentru postul Sales Manager (B2B).

Persoana căutată trebuie să aibă minim 3 ani de experiență pe un post similar (poate fi și din afară turismului, dar vânzări B2B). Dintre responsabilități: contractare B2B, crearea dosarului de prezentare a agenției, pregătirea campaniilor B2B, vizită agenții partenere, menține legătură cu departamentul recuperare creanțe, verifică siteurile agențiilor B2B, studii de piață.

Program de lucru 09:30 – 18:00. O zi pe săptămâna se lucrează de acasă. Salariu oferit: 4500 – 6000 ron/luna +bonus.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Business Development Manager, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator international, grup de firme stabil cu birouri noi in Bucuresti, o persoană pentru postul Business Development Manager.

Persoana căutată are mimim 3 ani experiență în vânzări într-o agenție de turism, este orientată spre client, rezultate și dezvoltare continuă, are bune abilități de comunicare, este atentă la detalii.

Program de lucru: luni – vineri 09:00 – 17:30. Salariul 5000 de lei net + 50% din comisionul agenției pentru vânzările realizate pe clienții proprii, în condițiile atingerii unui volum minim de vânzări.

Posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională, de a merge în infotripuri în destinațiile promovate de companie. Beneficii suplimentare: mașină de serviciu, laptop, telefon, asigurare de sănătate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Senior MICE Coordinator, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie de business travel, o persoană pentru postul Senior MICE Coordinator.

Persoana căutată are 3-5 ani experiență în coordonarea evenimentelor într-o agenție de turism business travel, abilități de comunicare excepționale, experiență în a oferi customer service exemplar, abilități de organizare și time management, este o persoană creativă și este dispusă la deplasări.

Salariu oferit: 5000 ron/luna net (până la 6000 ron pentru o experimenta extraordinară).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Financial Controller, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de firme cu peste 17 ani experienta, o persoană pentru postul Financial Controller.

Aceasta va avea următoarele responsabilități:
Managementul – proceselor și tranzacțiilor – de înregistrare a facturilor de furnizori, a facturilor de vânzări;
Raportare : pregătirea rapoartelor lunare către management și a unor situații financiare;
Planificare : menținerea unui buget (lunar, anual sau cu altă periodicitate) și urmărirea deviațiilor dintre ce s-a planificat și ce s-a realizat.
Conformare : asigurare respectării legislației fiscale, standardelor contabile, diverselor legi aplicabile entității.
Managementul activității contabile – respectarea politicilor contabile, procedurilor și termenelor de finalizare a diverselor activități.

Este necesară prezența la birou, în zona Giulești.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Airline Contact Center Associate – German (plus English), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi,partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale, o persoană pentru postul Airline Contact Center Associate – German.

Persoană căutată trebuie să cunoască și să vorbească limba germană (nivel C1) si engleză la nivel avansat,să aibă bune abilități de comunicare și customer service; experiența anterioară într-un mediu de turism internațional reprezintă avantaj, ca și experiență cu BPO/Contact Center.

Se oferă salariu competitiv și oportunitati de creștere în carieră.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Airline Contact Center Associate – French (plus English), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi,partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale, o persoană pentru postul Airline Contact Center Associate – French.

Persoană căutată trebuie să cunoască și să vorbească limba franceză (nivel C1) si engleză la nivel avansat,să aibă bune abilități de comunicare și customer service; experiența anterioară într-un mediu de turism internațional reprezintă avantaj, ca și experiență cu BPO/Contact Center.

Se oferă salariu competitiv și oportunitati de creștere în carieră.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Account Payable Clerk, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi o persoană pentru postul Account Payable Clerk.

Persoana căutată trebuie să aibă experiență de lucru de minim 6 luni, să vorbească fluent limba engleză, să aibă studii superioare finalizate, să fie o persoană cu bune abilități de organizare și comunicare.

Se lucrează de luni până vineri cu începere între orele 8 și 10. Se oferă salariu motivant, tichete de masă și asigurare medicală.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Accounts Receivable, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler internațional, o persoană pentru postul Accounts Receivable.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză, are bune abilități de comunicare și respectă deadlineurile, este atentă la detalii și știe să lucreze în Excel.

Se oferă salariu motivant, tichete de masă și asigurare medicală privată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Cluj

Agent turism, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută și apreciată, o persoană pentru postul Agent turism în Cluj, locație centrală.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență de minim 3 ani pe o poziție similară (de preferat), să aibă studii superioare finalizate, să cunoască sistemele de rezervări specifice industriei, să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să cunoască în detaliu produsele turistice externe, să fie o persoană ordonată, organizată, punctuală, comunicativă, sociabilă, ușor de intergat în echipa.

Salariul este negociabil în funcție de experiență; bonus, training, infotripuri.
Program: luni-vineri 09:00 – 18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Timișoara

Agent turism, Timișoara– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută și apreciată, o persoană pentru postul Agent turism în Timișoara.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență de minim 3 ani pe o poziție similară, să aibă studii superioare finalizate, să cunoască sistemele de rezervări specifice industriei, să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să cunoască în detaliu produsele turistice externe, să fie o persoană ordonată, organizată, punctuală, comunicativă, sociabilă, ușor de intergat în echipa.

Salariul 3000 – 4000 lei net în funcție de experiență; bonus, training, infotripuri.
Program: luni-vineri 09:00 – 18:00, locație centrală.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri Remote/Work From Home

Agent ticketing (remote), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism touroperatoare, o persoană pentru postul Agent ticketing (remote).

Persoană căutată trebuie să aibă 2 – 3 ani experiență în Amadeus, abilități de comunicare și utilizare a softurilor specifice, limba engleză nivel avansat, atenție la detalii și orientare spre rezultat, proactivitate și empatie față de clienți, colegi și furnizori.

Se oferă salariu 4500 lei net negociabil în funcție de experiență. Se poate lucra remote/hibrid sau office based, în funcție de preferință.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Junior Event Manager, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism corporate, afiliata global, o persoană pentru postul Junior Event Manager.

Persoana căutată trebuie să aibă 2-3 ani de experiență în hotel (front desk, F&B, orice job cu experiență în relația cu clienții), să cunoască și să vorbească limba engleză la nivel mediu/bine, să fie atentă la detalii și să aibă gândire analitică, să cunoască MS Outlook, Excel, Word, Powerpoint.

Salariul și beneficiile vor fi negociate în funcție de experiență, dar nu mai puțin de 3500 de lei. Se poate lucra și de acasă, după perioada de training.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : agent de turismagentie de turismcariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response